Hawaiian Flower tatoveringer

Hawaii er synonymt med bekymringsløs holdning og tropisk vær. Det er også verdenskjent for sin praktfulle natur. I tillegg til alle disse, er Hawaii også kjent for sin lyse, fargerike, utsøkt og variert utvalg av blomster, som nå er blitt svært populære som tatoveringer, spesielt blant jenter. Hawaiian tatoveringer er ansett som en av de mest ekstraordinære tatoveringer i verden.
Eksistensen av Hawaiian tatoveringer tilbake til tusenvis av år. Selv i dag, Hawaiian tatoveringer er svært populære blant ungdom. Den tradisjonelle polynesiske kunst tatoveringer er utbredt også i dag og kan sees i fortolkninger av moderne tatoveringer. Den tradisjonelle kunsten symboliserer gamle stammekultur. Den tradisjonelle teknikken inking tribal tatoveringen ble kalt "kakau '. Hawaiian tatoveringer, som er et symbol på sin kultur, uttrykk for stor tro på at Hawaiian mennesker har i Gud. Hundrevis av år siden, brukte Hawaiians til å samles i templer og be for lykke og velvære til hvert medlem av stammen svertet med Hawaiian tatoveringer.Disse tatoveringer ble brukt til å avsløre den personlige identiteten til Hawaii mennesker. Tradisjonelle Hawaiian tatoveringer ble laget av en blanding av sukkerrør juice og kukui nøtter, som ville danne et sort blekk.
Typer Hawaiian Flowers
Du bør vite symbolisms av disse blomstene, før du får Hawaiian blomst tatoveringer permanent innsatt på huden.
The Anthurium: Det er et populært hjerteformet tropisk blomst som symboliserer gjestfrihet. De mest populære er røde i farge, selv om de er tilgjengelige i en rekke farger, fra oransje, lilla, hvitt, grønt og rosa.
Hibiscus blomst: Den slående vakre gule hibiskus blomst er staten blomst av Hawaii. Det symboliserer skjønnhet var. Hibiscus er tilgjengelig i en rekke farger som rosa, rødt og lilla, men gult er den mest populære mens du får en tatovering. Når Hawaiian kvinner bærer en hibiscus bak øret, representerer det at de er klare for ekteskap.
Orchids: De mest populære orkideer i Hawaii er dendrobium orkideer, som er formet som sommerfugler. Det symboliserer en rekke kvaliteter som kjærlighet, skjønnhet, styrke, prakt og luksus, noe som gjør den perfekt for å komme opp med din opprinnelige Hawaiian tatovering.
The Birds of Paradise blomst: Denne blomsten med store blå og oransje blomster ser svært dramatisk og ligner en fugl i flukt. Det representerer joyfulness og paradis. Hvis du foretrekker en lys og fargerik tatovering, er dette tatovering perfekt for deg.
Plumeria Flower Tattoo: plumeria er en tropisk blomst som er mye brukt til å lage lei (en krans i Hawaii), som brukes til å ønske turister velkommen. Mest kjent for sin søte duft, varierer fargen fra rosa, hvit til dyp rød. Plumeria kan ofte brukes til å fremheve en annen blomst som en Hibiscus. Men dette kan tatovering også innsatt som viktigste design på grunn av sin enkelhet og eleganse. Denne blomsten er historisk knyttet til liv og forplantning. Når avbildet i en lei, kan det symbolisere gjestfrihet og varme.
Hvis du vil gjøre tatoveringer ser originalt og interessant, kan du kombinere dine tatoveringer med andre symboler som hula jenter eller bølger, som også har en tilknytning til øya Hawaii. Disse blomsten tatoveringer er ofte sett på deler av kroppen som foten, skulder, arm, ankel, og hip-området. Les mer på blomst tatovering design.
Hawaiian blomst tatoveringer er et ideelt valg for alle som leter etter enkle, utsøkt, vakker og uhøytidelig design. De som velger disse designene kan være innfødte på øya eller har forfedrenes forbindelser med øya. Det kan også bare være en hyllest til den kultur eller en måte å gjenoppleve minnet om sitt opphold i Hawaii, enten det er på en romantisk ferie, en avslappende ferie eller surfer på strendene.
Enten det er bare for minner eller en forbindelse med den berømte øya, eller bare for den utsøkte skjønnhet og estetiske verdi, Hawaiian blomsten tatoveringer er definitivt verdt kroppskunst!