Broderi Floss Vennskap Armbånd

Sheena ble deprimert siden morgenen. Hennes dagen hadde startet dårlig med en kamp med sin mor og dessuten fikk karakteren hun fikk i sin matte test ingenting å opphøye henne humør. Dagen absolutt ikke foregikk for godt for henne. Og for å gjøre ting verste, Keith, en bølle i klassen hennes hadde fortært hennes lunsj etter nådeløst river den fra henne og presser henne ned i gjørma. Alle stirret på henne, men ingen av hennes klassekamerater kom for å gi henne en hånd. Akkurat nå, ble hun ønsket at hun ønsket å snakke med en venn desperat. Da hun satt gråt der med hodet mellom armene, falt øynene på broderigarnet vennskapsbånd at hennes beste venn, Chloe, hadde gjort det på sin egen og hadde gitt den til henne en måned tilbake før hun flyttet til et annet hjem. Hun husket hvordan Chloe pleide å være sterk og beskytte henne fra alle som prøvde å skade henne. Plutselig, Sheena visste hva hun hadde å gjøre, så fikk hun opp, fant en telefonkiosk, gikk inn og slo i sin beste venns nummer.
Etter familie, venner er de viktigste menneskene i alles liv. Å behandle dem spesielt, noe som gjør broderigarnet vennskap armbånd på egen hånd, gir et personlig preg på ditt vennskap. Barn elsker å bære slike armbånd som de ser funky, dersom de er godt mønstrede og fargerike, og samtidig minner deg om vennene dine hver gang du ser på dem. Les mer på armbånd.
Hvordan få Friendship Armbånd fra Broderi Floss?
Trinnene på hvordan du får vennskap armbånd fra broderigarnet er veldig enkel. Den enkleste mønster for å lage broderigarnet vennskap armbånd er braid mønsteret. Dette mønsteret krever tre strenger (kan være av forskjellig eller samme farger) og du har til å gripe floss trådene i første og tredje posisjon over floss tråden i den andre stillingen (etter den første braid knuten, vil den første tråden kommer i den tredje posisjon, den andre i den første og den tredje i den andre), vekselvis å gjøre armbåndet. Metoden å lage et annet mønster broderi armbånd er forklart nedenfor.
Først velger floss strenger av fire forskjellige farger (hvis du er en nybegynner, vil skille farger gjør det lett å forstå). Arrangere dem i den rekkefølgen du vil at fargene til alternative. Etterlot seg en margin på to inches, knyt en runde / halvstikk-knute av alle strengene sammen. , Nå, tie margen tråden midlertidig til en stang, eller få noen til å holde det for deg. Strengene må taut når du er mellomliggende dem. ; Plukk streng1 (vi vil kalle dem streng1, streng2, string3, string4, for bekvemmelighet) og vikle den rundt string2 slik at slynger string2, og trekk string1 å gjøre knuten stramt. Gjenta denne handlingen en gang til med samme strengene, og pass på at knuten er tett sår. ; Utfør den samme handlingen som er angitt i trinn 2, men denne gangen, bruk string1 og string3 og etter du er ferdig med disse to strenger, gjør det samme for string1 og string4. Merk: Du vil se at string2 har flyttet til første posisjon, string3 til andre, string4 til tredje og string1 til sist altså frem posisjon. , Nå, gjenta trinnene ovenfor på nøyaktig samme måte til de siste to inches av margin av hver tråd igjen. ; Knyt en halvstikk-knute på dette punktet, og ta-da, din broderigarnet armbåndet er klar. ; Når du mestrer de grunnleggende teknikken, kan du gjøre varierte mønstre ved å mikse og matche farger og teknikker. Hvis du ønsker å lage en tykk band, kan du gjennomføre en kreativ idé om å lage flettet armbånd første så veving dem i over et spesifisert mønster. Du kan bruke så mange farger du ønsker i dette armbåndet siden, i alt, vil du ha 12 ulike strenger for å gå med. Håper vennene dine vil sette pris på kreativiteten din som du viser i å gjøre de broderigarnet vennskap armbånd for dem, og hvorfor vil de ikke? Tross alt, de er ditt sanne venner, er de ikke?