Slik Hang Kjøkken Skap

Hengende kjøkkenskapet har den fordelen at de ikke opptar noen gulvplass. Når du henger nye skap på kjøkkenet, vil det ikke bare gi deg noen ekstra lagringsplass, men også forandre utseendet på kjøkkenet fullstendig. La oss finne ut hvordan du kan henge kjøkkenskap.
Forberedelse av Wall for Hengende Kjøkken Skap, Når du har planlagt å henge kjøkken skap, er første skritt å ta nødvendige målinger av veggen der skap må være hengt. Ved hjelp av en blyant og en linjal, merke nøyaktig det området der du ønsker å sette opp kjøkkenet skap. Også trekke rette linjer på veggen der du vil at øvre og nedre kant på kabinettet skal være. Dermed kan du anslå størrelsen på skap som du trenger. De rette linjene du har merket skal sikre at når hengte, gjør skap ikke se skrå. I målingen din, ikke glem å ta plassen som kreves for kjøkkenbenken. Husk at gapet mellom øvre og nedre skap bør være minst 18 inches.
Når kjøkkenveggen er merket, se etter stud. Du kan gjøre dette ved hjelp av en stud finder som har alle retninger for installasjon følger med det. Etter å finne en stud, lage et merke 16 inches bort fra det punktet å markere posisjonen til neste stender. Dette må gjøres på alle veggene der du har tenkt å henge opp skap. Justeringen av veggen stud skapene må stemme overens med oppsettet på skap. Den øvre Skapene må festes til veggen der stenderne er plassert.
Hanging Kitchen Cabinet - Heng Rammer av kjøkken skap, Kontroller hver og skap for å finne ut om de passer inn i målinger som du har tatt. Les instruksjonene om kjøkkenskap installasjon, gitt av produsenten nøye for å finne ut verktøyene som kreves for å henge opp skap. Kontroller at du har disse verktøyene med deg. Ta ut skapdørene og skuffer fra rammene av kabinettet. Først, henger bare rammene. Dette er fordi, skapet sammen med dører, er veldig tung og er vanskelige å løfte. Når du starter hengende skap, henge den øvre skapene først som da vil underskap ikke avbryte med arbeidet ditt. Den beste måten å henge kjøkkenskap er å feste dem alle sammen før du henger dem.
Hanging Kitchen Cabinet - Monter og Hang Kitchen Cabinet, Start montering av øvre skap først. Bunnen av overskap bør settes på en en-av-fire for støtte. Plasser den øvre skap på ryggen på et gulv eller noe annet flatt underlag. Fix alle jevne flater av skapet med klemmer og deretter legge treskruer. Pass på at alle flater er på samme nivå. På baksiden av kabinettet, blir det hengende strips som har lengde er rundt en tomme. Veggen stud skal settes inn i strimler. Når øverste skap er festet til veggen, starter montering av underskap. Hvis du tar ut Baseboard fra underskap, vil oppgaven bli mye enklere. Begynn med byggingen av basen hjørnet enheten og deretter gå videre til å feste andre underskap. Når hele rammen av kjøkken skap har blitt hengt, feste dører og skuffer. Så fikse opp kickplates og base boards. Til slutt, skru opp kjøkken skap døren knotter og håndtak og annet tilbehør i skap. Mostly, hullene for skruene er pre-boret, og du trenger ikke bore noen hull.
I mange kjøkken skap, er braketter gitt av produsenten. Du må passe brakettene til veggen først ved hjelp av veggen stenderne og deretter skap er hengt på brakettene. Nå, som du vet hvordan du skal henge kjøkken skap, kan du starte jobben. Jeg håper du vil ha en oppfylle erfaring med hengende kjøkkenskap og jeg kan forsikre dere om at sluttresultatet vil bli like vakkert.