Hair Care for krøllet hår

Du ofte får komplimenter for krøllete hår. Mesteparten av tiden, føler du stolt av kronen på hodet. Likevel, du vet sannheten som hårpleie for krøllete hår er ikke i det hele en lett oppgave. Hvis det regner, blir håret krusete, hvis det er varmt, blir håret tørt, og det blåser, mister håret all sin sjarm og kommer helt ut av kontroll. Ingen tvil, er det vanskelig å ta vare på krøllete hår, fortsatt er det noen måter som kan hjelpe deg i stor grad. La oss finne ut hvordan du kan ta vare på krøllete hår.
Slik Care for krøllet hår?
Hårklipp: Hårpleie for krøllete hår begynner med rett hårklipp. Den trenger lengde til å veie tungt i bunnen. Du bør aldri klippe håret for kort. Prøv å holde det minst til skuldrene, med lag skåret inn til palliate noen av fylde. Aldri gå for en stump hårklipp, vil det bare øke fylde nederst. Gå for et hår kutte teknikk kalt twist-cutting på håret, da det anses å være det beste for krøllete hår.
Hair Care Produkter: Du skal aldri vaske eller shampoo håret hver dag. Dette vil bare arbeide mot mer tørking opp håret. På det høyeste, kan du vaske håret to ganger i uken. Bruk en mild sjampo, spesielt ment for krøllete hår. Som håret ditt trenger fuktighet, bruk en tung balsam hver gang du vasker. Bruk en dyp balsam, en gang i uken. Unngå eller redusere bruken av hår styling gel og mousse. Deres bruk trenger hyppig vask av håret ditt, som du bare ikke råd. Markedet er oversvømmet med hårpleie produkter for krøllete hår, spesielt ment for dyp condition og fuktighetsgivende. Søk og slå seg til ro med noe annet enn det beste hår produkter for krøllete hår.
Hair Oil: De viktigste problemene forbundet med krøllete hår er frizziness og tørrhet. Dette er fordi, er hodebunnen ikke er i stand til å produsere nok olje for å holde krøllete hår aircondition. Du må gi den fra utsiden. Dette vil hjelpe håret å holde fukt i den. Kokos, jojoba, oliven og sennep oljer antas å være den mest egnet for tørt, krøllete hår. Velg en i henhold til din komfort. Massasje håret fra røttene, til slutten. Gjør det en gang i hver tredje dag, spesielt en time eller så, før du vasker håret. Masserer vil være perfekt, hvis det gjøres før sengetid.
Hair Care Tips for krøllet hår, aldri gni krøllete hår med håndkle, når det er vått. Det resulterer i splitting av endene. ; Unngå blow-tørke håret. Det tørker videre håret opp. ; Forbedre krøllene med hjelp av en curl styling krem. Gni det i håret og la det lufttørke. ; Bruk hår styling serum for å fjerne frizziness. Ta et par dråper i håndflaten og gni den inn i tørt og krusete hår. , Aldri starte med en fintannet børste for å gre håret. Greie ut håret med fingrene først, og deretter børste den med en bred-tannet kam. ; Hold deg unna ekstreme temperaturer og sterk vind. Hvis du har for å møte en slik situasjon, enten flette deler av håret ditt, eller feste dem opp til nakke i hodet. Åpne dem, når du når ditt reisemål. Dette vil gi deg krøllete, men likevel ikke krusete hår. ; Håret absorberer ofte skitt og forurensning. Det er veldig viktig å avgifte det minst en gang i femten dager. Dette vil holde håret sunt og sterkt for lang. ; Prøv å holde håret velsmurt, når du er hjemme. Dette vil gjøre en stor forskjell i å holde håret hydrert. ; Du kan bruke noen hjemmelagde balsam også. Påfør eggehvite eller ostemasse på håret, en time før vask. , Altså, du ser, hårpleie for krøllete hår trenger ikke noe ut av denne verden. Du trenger bare å være litt forsiktig i å velge din hårklipp, hårpleie produkter og måter å holde krøllete hår godt fuktet. Les mer på:; Hvordan Cut krøllet hår, Frisyre Ideer for krøllet hår, du er allerede begavet med stor og nydelig hår, og etter ovennevnte tips om hårpleie for krøllete hår vil sikkert forbedre skjønnhet videre.