Gass vannvarmere: Slik installerer en Gas Hot Water Heater

Komponenter av gass varmtvannsberedere; De grunnleggende komponentene i en gass varmtvannsbereder er kaldt vann inntak, tank isolasjon, dreneringsventilen, brenner kontroll, gassbluss, overløpsrøret, vannlinjen, gassforsyning linje og varmt vann uttak.
Forutsetninger for å installere en gass vannvarmer; Man bør ha god kjennskap til avløp for en vellykket gass varmtvannsberedere installert. Avløp er generelt definert som et system av rør, slanger og diverse inventar for å gi friskt vann til ulike formål og fjerning av avløpsvann. Her er en liste over alle verktøy og materialer du trenger for gass varmtvannsberedere installasjon-Vamtvannsanlegg, rørdeler, lodding fakkelen, flex kontakter, skrutrekkere, skiftenøkler pipe, 0,5 flare adapter, håndrens, rørkutter, gate ventil og 240-volt neon test lys og en naturlig gass stikkontakt.
Klargjøring før Installere Gass varmere; Du har allerede en gammel eller en defekt gass varmtvannsbereder men planlegger å erstatte den med en ny. Bare sørge for at sentrum-til-senter dimensjoner mellom varme og kalde rør på toppen av den nye varmtvannsberederen er samme som den originale. Du bør ha en gass union i gassledningen. En annen viktig ting er å slå av verktøy til gass varmtvannsbereder i bruk i dag. Gasstilførselen til varmtvannsberederen skal være slått av. Dette kan bekreftes ved å sjekke dersom piloten lyser ut. Tøm tanken før du installerer det nye gass varmtvannsberederen.
Slik installerer en gass vannvarmer, Bær gass varmtvannsberederen til det stedet hvor det skal installeres ved hjelp av en vogn, dolly eller ved å manuelt løfte den. Du trenger hjelp av en annen person i hele denne prosessen. Fest gassen berederen slik at gassen avtrekksrøret er synlig klart. Nå installerer varmeren nye utkastet panseret. Det er hull til stede på toppen av varmeren. Bena på gassvarmeovnen skal være riktig montert i hullene. Den gamle avtrekksrøret albuer kan være korrodert på grunn av overdreven bruk. Det anbefales å bruke nye vent rørene i stedet for dem. Avtrekksrøret bør kobles med metall skruer.
Etter å ha fullført dette, er det på tide å gjøre varmt og kaldt vann tilkoblinger. Dette er det viktigste steget i gassen varmtvannsberederen installasjon. Flex kontakter bør brukes til å gjøre tilkoblinger på en forsvarlig måte. Grunnen til dette er at flex kontaktene har den egenskapen å bøye lett. Fest en kaldt vann gate ventil til gassvarmeovnen. Et vertikalt rør bør brukes til å plassere det kalde vannet gate ventil. Røret vil beskytte ventilen fra å komme i kontakt med sedimentet. Det varme og kaldt vann linjer bør ha en fagforening hvis du bruker en gjenget pipe. Flex kontaktene brukes mye i stedet for fagforeninger. Hvis tappinger av gass varmtvannsbereder er menn, og deretter bruke PTFE tape. Svette lodding bør gjøres før du installerer flex kontaktene. Dette vil bidra til å forhindre skader på kontakten. Det er overgangen mellom fagforeningene plast rør og metall varmeren tråder. Du kan bruke CPVC slangen som er kjent for sin stivhet eller en PB rør som bruker mekaniske koplinger til å delta i leddene.
Etter at røyrleggjararbeid er over, fylle tanken med kaldt vann ved å åpne det kalde vannet innløpsventilen. Lukk det kalde vannet ventilen etter at tanken er fylt helt. Sørg for at det ikke er lekkasje av vann fra lagertanken. Tilkobling av gassledninger til gass varmtvannsbereder er siste trinn i gassen varmtvannsberederen installere. Merk at gassledningen må ha en stengeventil. Gassen linjen er installert med gjengede røret ved hjelp av en fagforening. Bruk ikke gamle fagforeninger fordi de kan være feil på grunn av tidligere overforbruk. Gassventilen av gassvarmeovnen har en Innsugsåpningen. Hvis du bruker en flex-kontakt, sette inn en fakkel adapter i innløpet åpningen. Bruk en fastnøkkel til å stramme gassen flex kontakten krage som har vært koblet til fakkel adapteren. Nå kan du slå på bryteren og høre lyden tenning av brenneren. Slå av bryteren umiddelbart etter du er ferdig med arbeidet ditt. Sjekk for gasslekkasje som det kan resultere i alvorlige ulykker. Folk som bor i jordskjelvet soner bør bruke en beskyttelse laget av metallplater stropper for gassen varmtvannsberederen for å beskytte den fra å bli skadet. Se brukerhåndboken hvis du har noen tekniske problemer. Fra Informasjonen over framgangsmåten i hvordan du installerer en gass varmtvannsberedere skal være klart nå.
Installasjon av gass varmtvannsberedere er veldig enkelt. Det krever bare konsentrasjon og tålmodighet. Du kan gjøre jobben selv og spare mye penger belastet av VVS fagfolk.