Hvordan Clean skinnseter

Allsidigheten av lær som et stoff er uovertruffen. Dens struktur har en rik følelse og stilig utseende som gjør det unikt. Skinnet seter i kjøretøy er utsatt for smuss og fett, og dermed få skitne og flekket veldig enkelt. De må være grundig rengjort eller annet mugg, og bakterier vil vokse på dem. Vekst av slike bakterier kan forårsake allergier og andre helseproblemer. Men for rengjøring skinnseter må du være forsiktig eller avslutningen av skinn kan bli bortskjemt. La oss finne ut hvordan du rengjør skinn seter på en enkel måte.
Hvordan Clean skinnseter?
Det finnes flere forskjellige typer skinn som storfe, slangeskinn, alligator, og så videre. Sammensetningen av hver lærrens er forskjellig fra de andre. Før søknaden, kan du prøve renere i noen synlig område av skinn sete for å finne ut om det er egnet for det eller ikke. Følgende er de mest populære og enkle måter å rengjøre skinn seter.
Kommersiell Leather Cleaner: Rengjøring produkter som er tilgjengelige i markedet er ikke egnet for alle typer skinn. En spesiell lær renere kan fungere for enkelte typer skinn, men det kan være skadelig for andre typer skinn. Bruk alltid vannbasert skum skinn rengjøringsmidler for rengjøring skinnsetene. Les etiketten av produktet for å finne ut om det er egnet for skinn sete. For enkelhets skyld, kan du rense ørene plass ved å dele setet i seksjoner. Rene hver seksjon av gangen. Spray lær renere generøst på overflaten av skinn sete. Ta en vaskeklut og dyppe den i vann og gni det forsiktig på sprøytet renere. Sakte, finner du skummet bli aktivert. La skummet forblir urørt i noen minutter, slik at den setter godt på skinn sete. På denne måten, skitt og jord som er dypt inne i overflaten av skinn kan trekkes ut enkelt. Tørk deretter av skum med hjelp av en tørr klut. Når du er ferdig med en del av skinn sete, rengjøre andre delene følger samme prosess. Etter rengjøring, har en god kvalitet skinn conditioner som skal brukes på skinn sete.
Natural Leather Cleaner: Mange mennesker liker ikke å rengjøre skinn bilseter bruke kommersielle rengjøringsmidler, da de frykter det kan føre til skade på skinn. I så fall, kan du bruke en hjemmelaget skinn rensemidler for lær rengjøring. Bland en del av hvit eddik og to deler av mat grade linolje å forberede en blanding. Dypp en myk, hvit bomull klut inn i blandingen og bruke den på hele skinn seter med en sirkulær bevegelse. La blandingen å bosette seg på skinn sete over natten. Neste dag, buff den opp og du vil finne en ren og skinnende skinn sete. Du kan rengjøre mold og mugg fra skinnsetene med en annen naturlig hjemmelaget skinn renere. Bland like mengder alkohol og vann, og hell den på en fuktig, myk bomullsklut. Gni det hele skinn setet slik at hele setet er ordentlig tildekket. Så la skinn sete tørt. Men ikke la det tørke i direkte sollys.
Hvordan Clean Flekker fra Leather Sitteplasser?
Flekker av fett eller blekk på skinn seter er en stygg syn. Her er noen tips på å fjerne flekker fra skinn seter.
Grease Flekker: Cornstarch fungerer best på fett flekkete skinn seter. Dryss litt cornstarch på fete merkene slik at det dekker hele fargede området. Gni cornstarch kraftig på flekken med hendene. Som et resultat av intens gni, varme vil bli generert, som vil bidra til å fjerne fettet ut av lær. Hvis du synes at flekken fortsatt er igjen, legge litt mer maismel og gni det igjen. På slutten av prosessen vil du finne at flekken har forsvunnet.
Blekk Flekker: Isopropylalkohol eller hårspray er det beste valget for å fjerne blekk flekker. Ikke spray disse stoffene direkte på skinn. Hell litt alkohol på et stykke av myk klut eller bomull og bruke den over det berørte området. Gni det forsiktig før alle flekken er fjernet. Alkohol har en tendens til å absorbere den naturlige fuktighetskrem av lær og gjør det kjedelig og tørt. Påfør litt skinn conditioner på området ved hjelp av en myk bomull klut for å fylle fuktighet. Les mer på:; Leather Rengjøring tips; Slik Care For Leather; Disse få enkle tips om hvordan du rengjør skinn seter vil hjelpe deg å rense dem uten noen problemer. Regelmessig rengjøring av skinn seter vil øke levetiden til skinn. For ytterligere beskyttelse av skinn seter i bilen din, unngå å parkere i områder direkte under solen. Du kan også dekke vinduene på bilen for beskyttelse.