Slik installerer Deck Rekkverk - Hvordan bygge en Deck rekkverk

Dekk er svært innbydende i enhver sesong (bortsett fra monsunen sesongen, for jeg liker ikke å bli våt), og også under enhver tid av dagen. En av de viktigste aspektene av et dekk er dekk rekkverk. Disse rekkverk er ikke bare sjarmerende og gjør dekket ser attraktive, men de også gi trygghet til folk som står på dekket. Det er flere måter som en kortstokk rekkverk system kan gjøres. Et av systemene som kommer på moten er det aluminium dekk rekkverk.
Det følgende er en meget enkel og rask måte å bygge og installere en kortstokk rekkverk.
Hvordan bygge og installere Deck rekkverk
Prosessen med å installere dekk rekkverk er ganske rett frem og lett. Pass på at du følger alle trinnene systematisk og nøye slik at dine dekk rekkverk 100% sikker. Denne sikkerhetsfunksjonen er ekstremt viktig og veldig nødvendig hvis du har små barn i huset og dekk er forhøyet.
Noen viktige begrep; Spindler: Spindler er støtter som hele Dørkskinne er boret. Spindlene danner sammen en slags grill mellom den øverste rekkverket og overflaten av dekket. Spindlene er klart synlige på bildet over. ; Newel post: The Newel innlegget er litt større og tykkere enn spindelen. Det er i utgangspunktet brukes til å gi støtte til rekkverket. The Newel innlegget er vanligvis brukes i alle hjørner av rekkverk og også jevnt spredt mellom spindlene. ; Befordring bolt: Vognen bolten er en bolt og skru mekanisme som brukes til å bolt ned spindlene og Newel innlegg. , Krav, å bygge dekk rekkverk, trenger du følgende. , 2 av 2 tommers tre; En av tre så, en elektrisk drill; Et sett med befordring boltene, 2 av 4 tommers tre; galvanisert skruer, Utendørs beis, pensel, Prosedyre, Prosedyren for installasjon av dekk rekkverk er svært enkelt og veldig lik installasjonen av trapp skinner. Det vil være svært praktisk å installere rekkverket om du kan benytte en kortstokk rail installasjon kit fra et hjem forbedring butikken. ; Trinn 1: En av de viktigste aspektene av installasjonen dekk skinnene er å først sjekke opp om staten lover for det tillatte og godkjent høyde av dekket skinnen. Noen ganger høyden av dekket rekkverket er begrenset av den lokale styrende organer. ; Trinn 2: Den ideelle måten å installere dekk rekkverk er å plassere spindlene om 9 inches hverandre og gjøre høyden på rekkverk til ca 4 meter. Disse dimensjonene vise seg å være perfekt som en god mengde vekt kan opprettholdes av dekk rekkverk. Bestem antall spindler som du må installere i henhold til dimensjonene på dekket ditt. ; Trinn 3: Det tredje trinnet er å starte selve installasjonen av spindlene. For dette formålet, drill spindlene fra begge ender. Hullene på toppen og bunnen bør være omtrent en tomme og en halv dyp. Bolt ned spindlene og Newel innleggene med hjelp av vognen bolter, på yttersiden av dekket. ; Step 4Thus bolt ned alle spindlene på plass ved hjelp av befordring skruer og forsterke dem med hjelp av ekstra skruer. ; Steg 5: I trinn tre vi hadde gjort hull på toppen av alle spindler og Newel innlegg, vil disse bli nå brukt til å installere selve skinnen. Plasser bitene av tre (2 av 2 tommer) på toppen av spindlene og borehullene etter hullene på spindlene. Sett i skruene inn i disse hullene som til slutt vil passere den lange stykke tre og ville gå ned i spindelen. ; Det er alltid lurt å kjøpe et monteringssett, som alle komponentene er tilgjengelige i riktig størrelse og er ledsaget av en svært nyttig manual.