Hvor fjerner rust av Vinyl Gulv

Vinyl, den populære navnet for polyvinylklorid, er en syntetiske stoff som er laget av etylen og klor. Det er en type plast. Den ble oppfunnet som en billigere og holdbart erstatning til metall, og for å møte sin (metal) ulemper. Vinyl er enklere å produsere, enklere å bruke og er ganske rust-resistent.
Hva er Rust?; Når oksygen kommer i kontakt med visse metaller over en periode, er den påfølgende stygge blemmer på metal kjent som rust. Det som skjer er, metallet, på grunn av fortsatte tilstedeværelsen av oksygen, kombinerer med oksygen atomer for å danne en annen sammensatt på overflaten av metallet. Diskusjon av råtne epler. Stoffet dannes er kjent som oksid av metallet og prosessen kalles oksidering. Dermed, hvis jern kommer i kontakt med atmosfærisk oksygen, er det sammensatte kjent som jernoksid. Tilsvarende har vi aluminiumsoksid og kobber oksid. Vann er en vanlig katalysator for rust. Som forklarer så rusting av rør, gamle parkbenker og Golden Gate Bridge. Og hvis det ikke fjernes, vil det ikke bare ser stygge, men vil også føre til skade på metallet.
Hvordan fjerne rust fra vinylgulv?
Nå er spørsmålet om sinnet ditt er, hvis vinyl er virkelig et rust-fri stoff, hvor i verden gjorde flekker kommer fra. Mens vinyl er rust-resistent, det er egentlig ikke beskyttet mot rust flekker. Rust flekker kan ha kommet på metal spiker som du brukte til å fikse gulvet. Eller du må ha holdt noe metallic på gulvet i lang tid som nå rustne og forlot flekker på gulvet.
Så hvordan du skal gå om rengjøring? Det er ganske enkelt egentlig. Alt du trenger er litt natron, eddik og en fuktig klut. Dryss litt natron på de fargede området. Natron fungerer som et slipemiddel og brukes som en god scrub materiale å rydde opp i rust flekker. Deretter dempe kluten i litt eddik. Eddik har 30% eddiksyre og er en god renere og deodorizer. Bruk klut dyppet i eddik og tørk de fargede overflaten med det. Kombinasjonen av eddik og natron vil hjelpe løsne flekken og gradvis vil begynne å forsvinne. Påfør mer eddik og natron om nødvendig, og gjenta prosessen. Og se som flekker forsvinner foran øynene dine! Ikke glem å tørke av området med en våt klut for å fjerne eddik, ellers syre vil forbli på gulvet og skade den. Eddik har også en langvarig lukt og du ikke vil ha det i huset ditt!
Så hvis du lurer på hvordan du fjerner rust flekker fra vinylgulv, nå vet du hvordan. Ved hjelp av eddik og brus er en svært effektiv måte å fjerne rust fra vinylgulv. Du må unngå etasje rengjøringsmidler som inneholder klor som de kan gjøre rustflekker enda verre. Unngå å bruke blekemidler på farget vinyl gulv også, ettersom dette kan føre til permanent misfarging av gulvet.