Hvordan fjerner Asbest

Dette mineralet ble kalt av grekerne som mirakel mineral, fordi det kunne tåle varme og er myke og kan lett formes. Ja, jeg snakker om asbest, det silikat materiale som har fiberrik og tynne krystaller. Siden bruk av asbest ble identifisert, uavhengig av å være giftig, har den blitt mye brukt i bygg og anlegg. Selv om at toksisitet er begrenset til noen få bestemt fibre, det totale miljø-og helsefare er ikke ukjent for mange. Asbest fiber kan føre til lungekreft og asbestose. Så det er bedre å kvitte seg med asbest fra taket, og om mulig unngå asbest gulvflisene hjemme. Nå må du tenke på hvordan å fjerne asbest? Så her er svaret på asbestsanering.
Hvordan Fjerne asbest? , Inspeksjon av områdene, hvor det er asbest er viktig før du går om fjerning av asbest. Så sjekk om asbest er smuldrer eller flasser. Dersom det i en god form, for å unngå sin syke effekter, kan det være dekket med et belegg. Men dette vil gjøre det vanskelig å fjerne den senere. ; Den aller første tingen å huske på mens du fjerner asbest er at det er lite fuktighet vennlige. Selv om asbest fibrene ikke oppløses i vann, stenger vannet til fibrene, slik at de raskt seg ned på gulvet. , Etter dette, kan du enten ringe opp en sertifisert asbest minking entreprenør. Men før gjennomføre asbestsanering, sørg for at asbest er grundig dynket i vann. Bruk et lavt trykk sprayer å fukte berørte asbest overflaten. ; Har noen til å hjelpe deg, hvis du gjør det selv. ; Aldri fjerne tørr asbest. Hvis du mener at, fukte asbest ikke fungerer, ring en profesjonell, som nevnt tidligere. Cove alle gulv og vegger, og trykk dem med plast ark til å inneholde alt materialet. , Post rengjøring, eller rettere sagt etter fjerning av asbest, bli kvitt avfallet ved å pakke den i duct tape som er plastikk forseglet. For reduksjon av støv, ikke glem å fjerne de største bitene. ; Ting å huske for Slik fjerner asbest; Første ting først, får alle, å fjerne det området (inkludert kjæledyr) og etter det, sørge for at ikke ville være i nærheten før du kastes av rusk. Dette vil unngå asbest eksponering for folk i nærheten. Les mer om asbest eksponeringsgrenser og symptomer på eksponering for asbest. ; Sett varselskilt og fjerne møbler, og koble og holde den elektriske apparater borte. ; Bruk en polyetylen film og fest med en sterk tape de ting som ikke kan flyttes. Gjev arbeidet i hjemmet ditt, lukke vinduer og dører og forsegle med sterk tape. ; En svært viktig ting er å bære engangs kjeledress, hansker og gummistøvler for å holde støv av deg selv og for å beskytte deg mot de skadelige effektene av asbest. , I tillegg til riktig gear, bruke egnet åndedrettsvern masken, til du endelig bli kvitt asbest. ; Ikke bruk vann og høytrykksspyler for å fjerne støvet. ; En annen veldig viktig ting er å unngå å spise, drikke eller røyke under arbeidet med asbest. ; Når du er ferdig, for fjerning av avfallet, vanlige søppelsekker er en komplett nei nei. Så det er trygt å bruke "spesielt for asbest 'heavy duty polyetylenposer. Videre merker poser for identifisering. ; Slutt, pass på at du ikke holder fjernet asbest plater på steder hvor de lett kan brekke eller få knuse. ; Svaret på hvordan du fjerner asbest virker enkelt, men faktisk gjør det innebærer mye tålmodighet og sikkerhetstiltak. Hvis du er sikker på om fjerning av asbest på egen hånd, da er det fint, men hvis du ikke er, er beste måten å ringe etter en asbestsanering konsulent. Det bør ikke skje at jobben har vært shabbily gjort og asbest fiber er over alt.
Til syvende og sist, dens det spørsmål om din helse og miljøforurensing. Så pass. Jeg avslutte mitt asbest kapitlet her!