Ulike måter å foreslå ekteskap

Ekteskap betyr full forpliktelse mellom et par. Par som går stødig og tar sin tid å kjenne hverandre kommer til et punkt når ekteskapet er trolig på deres sinn! Du vet du vil være gift med partneren din når du begge deler en felles plattform og har en visjon. Dette er tiden da "jeg" og "Me" blitt "Vi"! Når du vet, er du og din partner å dele felles tanker om ekteskapet, og dette livslang forpliktelse er en som bare kan bringe mer glede i forholdet, bør det ikke være noen stopper deg! Når du har funnet mannen eller kvinnen i drømmene dine, og det er tid til å foreslå, bør du planlegge det på en slik måte at minnet skulle bli elsket for alltid. Så, du lurer på hva er den beste måten å foreslå? Les videre for å vite om ulike måter å foreslå ekteskap og alternativer som du kan bruke.
Ulike måter å foreslå ekteskap:; Hvis du klarer å få tilgang til partneren din hjemme, kan du la et mysterium sti for kjæresten din. Legg igjen et spor av roseblader fra dørstokken av huset som din partner vil først se når han / hun kommer hjem. Strø roseblader til soverommet. Dekorer rommet med vakre blomster. Hold en flaske champagne eller en sjokoladekake med forlovelsesring i en boks. Plasser en nydelig kort ved den siden som stiller spørsmålet, "Vil du gifte deg med meg? ' Følg din partner stille når han / hun kommer inn i rommet og overraske ham / henne med en stram klem!
Ta din kjære ut til stranden. Velg et sted som ligger langt uten lyd bortsett brølet fra havet og vinden. Gå på en romantisk tur ved sjøen. Ta din partner til et avsidesliggende område hvor du kan ha et bål. Sørg for at du pakke litt mat. Mens partneren din ser bort, plasserer en skattekiste siden av ham / henne. Plasser ringen i den og stille spørsmålet, "Vil du gifte deg med meg? ' med en lidenskapelig klem!
Hvis du er virkelig sikker på at partneren din er svaret er vel en "ja", så kan du foreslå offentlig. Når partneren din er opptatt på jobb, slå opp på kontoret med en bukett blomster og en flaske champagne sammen med ringen. Overraskelse, som skal selvfølgelig følge med en overdådig lunsj. Nyt resten av dagen sammen i hverandres armer å kose seg hjemme!
Lag en video av alle stedene du både hyppig som et par. Record selv om kameraet si hvor mye partneren din betyr for deg. Du kan velge det stedet der du først møttes og besøker hver eneste stedet som er spesiell for dere begge. Tillat dine følelser til å flyte foran kameraet. På slutten av opptaket, hold ringen og pop spørsmålet. Se videoen med partneren din ville være enda mer romantisk. Kontroller at du har ringen med deg mens du ser på videoen. Jeg er sikker på at partneren din ville bli begeistret for alle de kjærlige ord satt sammen i videoen!
Med disse ulike ideer til å foreslå ekteskap, håper jeg dere vil definitivt få et positivt svar fra partneren din. Lykke!