Building Tomato Merder - Hvordan bygge Tomato merder

Tomato planter brer som de vokser, det er derfor gartnere omgir dem med tomat bur laget av tre eller metall. Tomaten merdene er som støttesystemer til tomatplante, coaxing anlegget å vokse vertikalt i stedet for horisontalt. Foruten å gi støtte, disse burene også hindre at plantene blir slått over eller bryte av. Merdene holde tomatene opp fra bakken, eliminerer risikoen for tomat råtnende. Tomater råte da kommer i kontakt med jord, og kan selv bli solbrent om ikke beskyttet av bladene. Begge disse problemene er tatt hånd om av tomat bur. Videre bruker tomat bur påskynder sprøyting for insekter på tvers av alle vinrankene, og avlingen er lettere å plukke i løpet høsten. Ulike typer tomat bur er tilgjengelige på hagesentrene og hjem forsyne butikkene. Men kjøpte butikken tomat bur er ikke bare over-priset, men er også ineffektiv. Som tomatene modnes, mellomliggende tomatene vokse høyere enn merdene og overmanne merdene 'spindly ben. Ved å bygge tomat bur heime, kan man, ikke bare redusere kostnadene, men også få en god kvalitet og pålitelig buret å vokse avlingen.
Hvordan bygge Tomato merder
Building tomat bur er ikke en kompleks oppgave, og hvem som helst med et par verktøy og fingerferdighet kan utføre oppgaven med å reise en solid tomat bur. Tomato merdene kan være laget av ulike materialer, for eksempel, tre, bambus eller metall ledninger. Plastic tomat bur er også tilgjengelig i markedet i dag. Nedenfor er noen instruksjoner om hvordan å lage hjemmelagde tomat merder
Hvordan få Tomato merder fra Wood
Materialer som er nødvendige:, 1 x 3 tommer tre strips, 8 meter lang (6 strimler), 2 x 4 tommer skrap bord stykke, 8 inches lang, 3-tommers dekk skruer (2 skruer), ½ - tommers galvanisert dekk skruer - 30; Fremgangsmåte:; Trinn 1: For å bygge din egen tomat bur fra trevirke man trenger å kutte to av de 8-fots lange 1 x 3s, slik som å gjøre par av trinnene for tomat stigen. De to første trinnene som skal kuttes 21 ½ inches lang, de to neste er å bli kuttet på 19 ½ inches, og de to andre på 17 ½ inches. For tannregulering, er to 20 tommers styrene som kreves for å bli kuttet ut, noe som vil stabilisere sidene av stigen.
Trinn 2: Det neste trinnet er å legge ut ytterligere to av de 8 - foten striper på beina av stiger. Disse beina skal festes på hver side av 8-tommers 2 x 4 skrap bord brikke, på toppen av stigen. Pilot hull skal bores inn i tre ben, som deretter skal kobles til treplaten via en 3-tommers dekk skruen, skrudd på hver side. Mens boring skruen i, må man sikre en pivot punkt er opprettet, slik som å spre ut beina på stigen senere.
Trinn 3: Den lengste trinnene skåret ut er å være plassert nær bunnen, og ved å bore styrehull først, de 21 ½ tomme bord skal skrues fast til bena på 7 inches fra bunnen. Den samme prosedyren gjentas med de 19 ½ tommers bord i en avstand av 12 inches fra første trinn. Den 17 ½ tommer styret er å være plassert 15 inches fra andre trinn. Dette posisjonering formelen vil muliggjøre bunnen av standen til å være bredere enn toppen, og dermed lar de tre struktur til å stå.
Trinn 4: Når du har slått stigen, gjennomføre den samme prosedyren på den andre siden også. Trinnene blir litt utvide regulering på hver side. Når begge sidene er ferdig, la bena på stigen til å stå, og spre dem ut. Bruk skruen på 20-tommer 1 x 3 regulering på hver side av stigen på 27 inches fra bunnen av stigen. Trebyen tomat Buret er klar til å settes over tomatplante. To av tre tomat merdene 'ben er å være staket ned.
Tre tomat bur kaste akkurat som en gardintrapp, og kan enkelt lagres borte pent. Imidlertid kan man selv velge tunge gauge, wire-mesh gjerde å bygge din egen tomat bur. Tomato bur 'metalltråd kan også resirkuleres fjørfe gjerde eller kylling wire. For folk på jakt etter et billigere alternativ, bambus tomat bur er et godt alternativ. Building tomat merder er en fordel som bur tomater er renere og av bedre kvalitet sammenlignet med de som vokser uten tilstrekkelig støtte.