Svart og hvitt Soverom: Design og dekorere ideer for soverommet

De sier i livet alt er svart eller hvit. Så hvorfor ikke ha et rom med en kombinasjon av de to? Svart og hvitt soverom ser chic, og innse det, unngår du hele tiden brukt på å bestemme møbler farger!
Soverom dekorasjon i svart og hvitt er spesielt en mani for tenåringer og nygift par på jakt etter litt oomph i kjærlighetslivet deres. Svart og hvitt er symbol på motsetninger og deres sameksistens. Det er symbolet på komplementære natur. Proverbially yin og yang i livet. The supplerer natur svart og hvitt er vakkert utstilt, som uten hverandre, vil rommet se for monokromatisk. White gjør rommet ser større enn den er, samtidig som den tilfører noen flekker av svart vil legge til en dramatisk kontrast gjør rommet ser unik. Samlet, alle disse faktorene gjør svart og hvitt soverom design et alternativ som du bør definitivt prøve ut.
Svart og hvitt Bedroom Møbler Ideer
Dekorere ideer for soverommet bør ideelt sett inneholde alt - helt fra gulv og vegger til møbler og tilbehør. Dersom veggene ikke allerede er blitt malt i svart og hvitt, kan vi la våre fantasien løs ved å utforme veggen farge i en mer innviklet måte. Bruk svart soveromsmøbler og hvitt soveromsmøbler for å legge til mer variasjon. Du kan ha en svart seng med svart og hvitt sengetøy, og sebra mønstret tepper. Alternativt kan du ha en ren svart lakenet med en hvit pillow-saken. Prikker i svart og hvitt ser flott ut også. Du kan også gå for en ren hvit seng med en svart hodestøtte.
Det er også svært viktig å ha riktig lampeskjermer og lampe belysning. Ditch pærene. Gå for CFLs. De vil se bra med et slikt soverom og spare energi også! Lampeskjermer må være hvit, ingen valg der. Men det svarte lysestaken vil se ganske bra med det. Hvis du er en stor fan av mønstre, som meg, kan du gå for øye lampe-stands. Hengende lamper på siden av sengen din ser bra ut også. IMO, kanskje lysekroner ikke se bra ut i en slik setting. For meg er kantete veien å gå. The lampeskjermer må være liten og kantete.
Garderober! De opptar en stor del av rommet, slik at de bedre ikke ser woody. Jeg mener, du trenger ikke SÅ mye kontrast, gjør du? Kan du få en svart garderobeskap med hvite dører eller vice versa. Selv som en stor fan av mønster, vil jeg si bruke dem klokt. Varier mellom harde farger og mønstre så mye du kan.
Blant annet tilbehør, kan du sette en elegant svart TV eller en hjemmekino, avhengig av størrelsen på soverommet og oppussing budsjett. En liten sort nattbord kjøleskap er for creme-de-la-creme av budsjettene. Jeg har sett rom med potteplanter, som selv grønne, låne noe spesielt til stedet. The galere blant oss kan også bruke nakne plast kvistene. Hvite gardiner vil se ganske bra også. Som vil sort kommoder. Sitt beste for å holde gulvet hvitt. For dem som ønsker å gå for no-har-sperret sexy utseende, kaste i en skvett mørkt rødbrune, eller enda bedre, en mørkere nyanse av lilla.
Så ikke bare begrense deg til "god gammeldags krem-n-beige med gylne lys 'soverom dekorere idé. Svart og hvitt soverom vil legge til at litt av raffinement og individualitet til soverommet. For de som ikke er fans av sterk kontrast som tilbys av denne ideen, frykt ikke, for det er mange soverom dekorere ideer, og dette er bare en av dem.