Decorating Arches for en Wedding

Bryllup er en gang-i-ett-levetid anledning og er dermed den mest minneverdige dagen i ditt liv er den verdsatte drømmen av alle bruder. Mange bruder liker å ha en tradisjonell, all-hvitt bryllup. For bryllupet dagen for å være perfekt, har det for godt koordinert og planlagt til minste detalj. Tenk deg å ta ditt bryllup løfter under en brude bue. Wedding dekorasjoner som brude buer kan låne en magisk aura til bryllupet ditt.
Du kan bruke en eller flere brude buer som bryllup dekorasjoner. Vakkert dekorerte buer kan slå de mest tradisjonelle jakt bryllupet til en stil uttalelse. Det dekorerte, omvendt U-formen på en bue vil gi en mystisk eller eventyr føler til bryllupet feiringer. Når du har bestemt at dere skal bruke buene som en del av bryllupet dekorasjoner, må du sitte ned og planlegge hvordan du vil dekorere dem.
Decorating Arches for en Wedding
Decorating buer for et bryllup kan være tidkrevende og problematisk, hvis du ikke vet hvor du skal begynne. Budsjettet selvfølgelig, vil være den avgjørende faktoren. Nullstilling ned til design for buene i starten kan være nyttig. Før du fatt på jobben, her er et godt råd: det er bedre å ta hjelp av venner og slektninger, hvis du ikke planlegger å ta profesjonell hjelp.
For å kjøpe bare buene, kan du hodet til en velfylt, lokale hobbybutikk eller hagen butikken. Buer er tilgjengelig i et bredt spekter av materialer som tre, vinyl, gassfylte, messing metal eller fancy gitteret design. Hvis du arbeider på et stramt budsjett, kan du likevel være snakk på byen. for de riktige grunnene, selvfølgelig. Her er noen alternativer å dekorere smerter for et bryllup.
Bridal Arches
Bridal buer kan brukes innendørs og utendørs. Det første du må gjøre når du har gjort opp din mening om bruk av buer som bryllup dekorasjoner er å avgjøre om du trenger bare en eller flere. Igjen, bestemme antall buene du trenger, vil avhenge av om du vil dekke hele lokalet eller bare området der du skal ha bryllup løfter. Du kan også planlegge en buet passasje med hjelp av flere buer fra vielsen til bryllupsfeiring.
Bridal buer og hvelv dekorasjoner kan kjøpes eller leies. Dekorativt tilbehør kan brukes til å slå ren brude buen til et imponerende stykke kunst. Noen dekorative tilbehør som kan brukes er tyll, festlige ballonger, tinny girlander, strenger av blinkende, fe lys (i tilfelle du har en kveld bryllup), osv. Du kan velge dem som per i bryllupet tema, hvis du har valgt en. Disse utsmykninger er tilgjengelige i ulike farger og stiler, slik at du kan utøve din kreativitet.
Du kan velge fra en all-out floral eller tre detaljert design, klassisk, gotisk eller retro, eller stranden / tropiske temaer. Et annet alternativ er å dekorere buen å bruke enkle, farge sekvensert ballonger. Luftfylte brude buer er ganske raseri for innendørs bryllup. Hvis bryllupet dagen faller sammen med en festival, kan du bruke ornamenter eller dekorasjoner som er spesifikke for det. Se opp disse trendy temaer for brude buer som kan hjelpe deg å avgjøre hva som passer best for deg.
Blomster er kanskje det mest populære valget for dekorasjoner for brude buer. For en koordinert bryllup, kan du til og med utvide valget av blomster som passer til blomst bukett. Det er selvfølgelig et bryllup blomster som roser, liljer, orkideer, tulipaner, tusenfryd som er tilgjengelig hele året. Du kan også velge den sesongmessige eller eksotisk blomst variasjon. For eksempel, hvis du planlegger en høst bryllup, kan du bruke høsten blader med cattails, krysantemum, ryllik, Amaryllis, fuchsia, Zinnia, og falske blader. Tillegg som sesongmessige aksenter (gresskar og saft), teksturer (rug og hvete), blader (kobber bøk og eføy) og grøntområder (eføy og hemlock) kan legges til som per valg. Hva du til slutt velger kan avhenge av tilgjengelighet og budsjettet. Du kan selv skaffe blomstene ønsker fra utlandet, hvis du ønsker det. Det er praktisk å konsultere en blomsterhandler i ditt område før du tar den endelige avgjørelsen.
For en floral tema, kan du pynte brude buen med girlander av fargerike, sesongens blomster og grøntområder. Med hjelp av wire eller floral netting, dekke brude buen fullt for å oppnå det perfekte utseende. Hvis du er redd for at blomstene ikke vil bli frisk for lenge og fortsatt ønsker å bruke dem, kan du prøve tørket eller silke blomster og faux eføy. Dekorere med sistnevnte kan være anstrengende, og det er bedre å få en profesjonell til å håndtere det.
Et annet alternativ er tre tema som kan være effektivt oppnås med bjørk greiner eller vinranker brukt langs sidene av buen. Senteret kan sammenflettet med girlandere av bregner og røde epler. Du kan bruke alle naturlige dekorasjoner, bortsett blomster for dette temaet.
For en strand tema, løst drapere brude buen med sløret materialer, for en strømmende effekt så det vil flytte til og tilbake med vinden. Ornamentikk fra havet som skjell, sjøstjerner, sand (når det ikke på en ekte strand) etc. kan legges til gjenskape effekten. For en Hawaii tema, palmen Fronds og tyll med tropiske blomster som liljer lage et perfekt arrangement for din brude buen. En perfekt tillegget design kan være hvit, ballonger helium brukes med tyll. En ballong kunstnerens hjelp kan brukes til å forbedre den totale utseende.
For en retro tema, må du gjøre litt research på perioden og kreativt bruk elementer som var populære på den tiden. Fersk eller silkebånd grøntområder (eføy, vinranker) med stupbratte materiale som tyll eller organza som base materiale for å dekke rammen vil gjøre det klassiske utseendet brude bue. Floral arrangement på toppen og midten (på to sider), eller en enkelt, høyt arrangement nederst vil fullføre utseendet.
Det er ingenting som å ta bryllup løfter under en viktoriansk brude bue. For å få den rette effekten, ta i bruk en smijern hage bue og ferske engelske roser. For en mer avansert utseende, legge toile, perle tråder og fargerik rose knopper. En annen mulighet er de ikke-tradisjonelle brude arch som er generelt venstre sterk, med unntak av tørket selje grener og en floral pomander pryder dens apex.
Det er mange andre måter å dekorere buer for et bryllup, hvis du er villig til å bruke dine kreative evner. Bare husk å være ressurssterk og nyskapende, og ikke glem å tilpasse bryllup dekorasjoner.