Hvor å Endre Ditt navn etter skilsmisse

De fleste kvinner etter skilsmisse er stilt med mange vanskeligheter i å prøve å gjøre overgangen fra å være et par å være singel. Men sannheten er at man må gå videre med livet og starte på nytt. Også må man slå tilbake til en mange ting før ekteskapet. Et viktig spørsmål møtt av de fleste kvinner er, "Hvordan endre navn etter skilsmisse"?
Mye av juridiske prosedyrer er involvert for å endre navnet ditt etter skilsmissen. Du kan enten ønsker å få et nytt navn eller kan gjerne gå tilbake til din pikenavnet. Men spørsmålet er, "hvordan du kan endre navnet ditt etter skilsmisse? ' De fleste stater tillater deg å be retten om at håndterer skilsmisse, for en formell for å endre eller gjenopprette navnet. Du kan også søke råd fra en skilsmisse advokat, om hvordan du endrer etternavnet lovlig etter skilsmisse, og få et navn endringsordre fra skilsmisse domstol. Mer om skilsmisse råd.
Uansett hva navnet du vil bli kjent som, må du gå gjennom noen juridiske prosedyrer om hvordan du endrer etternavn lovlig. Her er noen enkle trinn som du må følge for å endre navn etter skilsmisse.
Hvordan endre navn Legally Etter skilsmisse? , Først av alt, bestemme hva du vil at navnet skal være. Ville du foretrekker et nytt navn eller ønsker du å bli kjent med your pikenavn? Hvis du har besluttet å ha et nytt navn sammen, deretter lage en liste over alle mulige navn og bestemme på det samme. ; Når du har bestemt navnet ditt, gå til domstol kontorist kontor. Du bør ha saksnummer og dato for når dom oppløsningen ble innlevert til retten. Også foreta en selv-adressert frankert konvolutt med deg. ; Ta D-20 skjema (søknad om restaurering av tidligere navn etter dommen og rekkefølge). Dette skjemaet er tilgjengelig uten kostnad. Fyll ut skjemaet nøye med all nødvendig informasjon. ; Vær oppmerksom når du fyller ut skjemaet, bruker svart blekk (helst) og være konkret om hva du vil at nye navnet skal være. Signere skjemaet med ditt nåværende navn eller gift navn. ; Etter sende inn skjemaet, i de fleste tilfeller tar det ikke lang tid for retten å godkjenne endringen av navn. Når dette er gjort du ville bli anerkjent av det nye navnet.
I noen stater trenger du ikke å fylle ut skjema for å endre navnet ditt etter skilsmissen. I stedet kan du be om skilsmisse advokat håndtere saken din til å inkludere en formell varsling, at du vil tilbake til ditt tidligere navn. Hvis your skilsmisse resolusjon inneholder et pålegg om å gjenopprette tidligere navn, alt du trenger å gjøre, er å få bekreftede kopier av dokumentet som et bevis på navneendring. Du kan bruke dette offisielle dokumentet for å få en endring av navn på andre dokumenter.
Etter godkjenning av det nye navnet, bør du publisere en juridisk varsel i lokalavisa i byen du bor. For dette må du dekke utgiftene. Husk å endre navn på alle viktige dokumenter som ditt personnummer kort, førerkort, pass, kredittkort / debetkort, bankkonto, juridiske dokumenter, etc.
Prosessen med å bytte navn etter at skilsmissen er enkel og tar ikke lang tid. Men til det er i prosesstrinn, kan du bruke det nye navnet for signaturer, men bare når akkompagnert av den gamle navn. Du kunne signere med et AKA (også kjent som) etterfulgt av det nye navnet. Nå, som du vet hvordan du skal endre navn etter skilsmissen, men å få tilbake pikenavnet er lettere enn å vedta et helt nytt navn.
Når navnet er endret lovlig, vil din familie og venner også akseptere de endrede navn. Også, hvis du har barn, få dem til å forstå om skilsmisse og skifte av navn. Barnet kan godta endringen raskere enn andre. Hvis du ønsker å endre etternavnet til barnet ditt også, så det er visse ting som må tas i betraktning, som hvor lenge barnet har vært å bruke hans / hennes fars navn, om barnet er mindreårig, enten barnet ditt er villig til å endre hans / hennes navn og flere andre. Du må gå etter ordre fra domstolen i dette tilfellet.
Så, hvorfor bekymre seg om hvordan du kan endre navnet ditt etter skilsmisse? Følg alle de juridiske prosedyrene og prøve å starte på nytt med det nye navnet. Møt nye mennesker, få venner og gå ut. Ikke mister tillit og gå videre i livet.