Hamret Kobber Backsplashes for Kitchen

En kobber backspash gir kjøkkenet ditt et varmt, rustikt utseende. Det gir ikke bare en slank og blank bakteppet for ditt kjøkken innredning, men også gjør det ser mer romslig. Derfor er det et flott alternativ hvis du har en spesielt lite kjøkken. Kobber er et populært materiale for backsplashes, sammen med rustfritt stål.
Copper Sheets, Kobber er et allsidig metall og kommer i ulike typer. Kobber benken blir laget fra enkle formbare kobber ark, som er trimmet for installasjon. Den vanligste størrelsen for kobber ark er 8x3 meter, og det er priset per fot. Kobber fliser er en nyskapning i hamret kobber backsplashes og er en foretrukket metode for å lage spesialdesignede backsplashes. De er også billigere og enkel å installere.
Tykkelse; hamret kobber plater er tilgjengelige i ulike tykkelser. Tykkelsen er knyttet til et tall, større antall, tynnere er arket. Valget av tykkelse eller spor bør gjøres avhengig av tiltenkt bruk. Til boligformål, velger en tynnere gauge, siden du skal installere det selv. En tynnere måleren kan enkelt trimmes med metall shiffon og kan formes rundt kantene. Problemet med en tynn måleren er at det kan verken motstå bulker eller kan det skjule feil.
Overflatebehandling, Copper lar deg velge mellom en rekke utførelser som hamret, teksturert, pregede eller børstet. Stort sett er disse ferdig er maskinen gjorde, men hammer etterbehandling kan gjøres hjemme også. Alt du trenger å gjøre er å kjøpe en vanlig kobber ark og hammer den med en ball peen hammer.
Installere en hamret kobber benken; Installasjonen er lik som å installere et tak blinkende. Kobber metallplater er aldri spikres eller skrus fast på overflaten. Den beste metoden for å installere det som limes med et lim. En annen metode for å installere er ved laminering det til en Backer bord som kryssfiner, Sheetrock eller sponplater, og deretter installere det.
Vedlikeholde hamret kobber Backsplashes, dine tidligere erfaringer med kobber kan advare deg mot å gå for kobber benken, ettersom kobber krever rutinemessig renhold. Overraskende, vil kobber benken ikke bry deg mye med rengjøring. Kobber, når kommer i kontakt med luft resulterer i dannelsen av en grønnlig lag på overflaten, kalles som patina. Selv om, påføring av flere lag med lakk på benken din hindrer den fra eksponering, det er mange mennesker som elsker dette patina for sin dype, estetisk appell. Bruk av lakk hindrer også den fra flekker og gir en blank effekt.
Fordeler med Copper Backsplashes; I tillegg til stil og allsidighet, kobber gir også mange fordeler. Kobber backsplashes er ekstremt holdbare og lite vedlikehold. Siden, kobber fungerer som en naturlig anti-mikrobielle overflate, frastøter det veksten av mikro-organismer eller alger. Dette er en spesielt nyttig eiendom av kobber, fordi fuktige forholdene i og rundt vasken området er gunstige for vekst av mikroorganismer. Dermed kobber backsplashes for kjøkken gir deg mer enn én grunn til å velge dem over backsplashes av andre materialer.
Mens optisk for kobber backsplashes for kjøkkenet, sørge for at de går godt med innredningen av huset ditt. Ikke installer kobber benken hvis du har en ultra moderne kjøkken, gå for en rustfritt stål benken i stedet. Kobber backsplashes er best egnet for land-tema eller smakfullt innredet hjem.