Tulipan Poplar Tree

Tulip poppeltre er en av de to arter som tilhører familien Magnoliaceae eller magnolia, og og er opprinnelig fra Nord-Amerika. En annen art av tulip poppel treet er liriodendron kinesisk, som er innfødt til Kina og Vietnam. Det er også kjent som tulip tree, gul poppel og liriodendron tulipifera. Det er kjent som tulip poppel hovedsakelig på grunn av likheten av blomster til tulipaner. Tulip poppeltre er et stort tre og er ikke relatert til poppel treet. Dette treet er flott for meter og landskapspleie formål. Identifisere en tulipan poppeltre er veldig enkelt, som det kan bli gjenkjent av sin massive størrelse og høyde.
Tulipan Poplar Tree
Som har blitt nevnt allerede, er tulipanen poppeltre en stor skyggefullt tre som kan nå en høyde på rundt 150-165 meter. Med en slik høyde, kan de lett overgå andre omkringliggende trær, noen ganger også lønn-og eiketrær. Mange av dem nå en høyde på mer enn 170 meter. Disse gigantiske og flotte trær kan også bli identifisert av formen på sine store og unike blader. Tulip poppel bladene er vanligvis med fire lobes og en spiss apex. Disse karakteristiske lobes er dypere i den yngre trær sammenlignet med modnet seg. Bladene på dette treet er ganske stort med en lengde på 8-22 cm og en bredde på 6-25 cm.
Den vakre blomster av tulip poppeltre er lyse gul i fargen med oransje band som dukker opp i mai og juni. En typisk tulipan poppel blomst er ca 3 til 10cms i diameter med ni blader. Tulip poppel blomster er kjent for å ha en svak lukt av agurk. Treet tar vanligvis nesten 15 år for blomstring. Den produserer også koniske frukter, som faktisk er et aggregat av Samaras.
Dette treet er hovedsakelig kjent og likt for sin skjønnhet i høst, så mens alle de andre trærne begynner å miste sine blader, og blir brune i høst, endrer dette treet sin farge fra friskt grønn til gyllengul, og skaper et spektakulært skue. Av denne grunn, tulipanen poppel trærne er et foretrukket alternativ for landskapspleie. Det er et veldig populært tre i mange deler av USA og er anerkjent som staten treet til Tennessee, Indiana og Kentucky. Gul poppel eller tulipan poppel tre er brukt for å lage rimelige møbler, skap og møbler innramming, og også for å lage underlag for finéring.
Hvordan Grow Tulip Poplar Tree
The Tulip poppel tre vokser svært raskt, og nådde en høyde på rundt 15 til 20 meter i løpet av en kort periode på 6 til 8 år. Du kan plante dette treet i vår, enten ved hjelp av frø eller vegetative deler. Men, vil blomstring være tidligere i podes planter enn de som var dyrket fra frø. En våt, men godt drenert og litt sur jord er ideelt for dyrking av tulip poppeltre, men det kan også tåler litt alkalisk og salte jord. Den foretrekker tempererte klima og steder dels utsettes for sollys. Tulip poppel trær trenger vann i en moderat mengde, så unngå overdreven vanning. Regelmessig beskjæring er viktig å opprettholde formen på tulip poppeltre, som har en tendens til å bli uregelmessig ved forfall fra en vanlig oval eller konisk form.
Tulip poppeltre er vanligvis resistent mot et stort antall sykdommer og insekter. Det kan imidlertid hende at du noen ganger finne noen vanlige tulip tree sykdommer som cankers, blad spot, pulveraktig mugg, verticillium Wilt og sotet mold. Foruten disse, kan dette treet tiltrekker seg noen uønskede insekter som bladlus, bier og veps. Men på tross av alle disse ulempene, tulipanen poppel trærne er et flott tillegg til verksted på grunn av deres majestetiske utseende.