Tips for kjøp av pelletskamin

Pelletskaminen er et avansert forbrenning apparatet. Mange huseiere velger for den fordi den er mer energieffektiv, og en økonomisk husholdningsapparater, sammenlignet med den vedfyrte ovnen. I motsetning til vedovn som bruker logger, bruker en pelletskamin pellets laget av resirkulert sagflis for drivstoff. Sagflis, gress, hvete og biomasse som mais eller soya kan også brukes som drivstoff i noen pelletsovner. En annen fordel kaminen tilbyr over vedovnen er at det ikke er røyk eller kreosot (en klebrig materiale som forårsaker pipebrann). Nå må du være interessert nok! La oss ta en titt på noen tips for å kjøpe pelletsovner.
Kjøpe pelletskamin, The utvalget av pelletsovner er ganske omfattende, noe som gir entusiaster eller die-hard brukere med mange valgmuligheter. Du kan velge på grunnlag av drivstoffet som brukes eller dens indre funksjoner eller tiltalende design. Ta hjelp av en kunnskapsrik forhandler, når du kjøper. Han vil kunne hjelpe deg å avgjøre, hvilken modell av pelletskamin vil mest passer ditt hjem oppsett. Men du må også ha en god idé om hva du kan forvente og hva spørsmål å stille, når du besøker en pelletskamin forhandler. Her er noen tips som kan hjelpe deg å kjøpe en pelletskamin som passer dine behov.
Du kan kjøpe pelletsovner som bruker enten tre eller mais pellets eller multi-type drivstoff. La oss ta en titt på disse typer pelletsovner.
Tre pelletskamin; Veden pelletskaminen er et dekorativt varmeapparater. Den er tilgjengelig som frittstående (frittstående) og peisinnsats. Det frittstående typen kan holdes i alle rom. Hvis du allerede har en pipe eller peis, så kan du velge en skorstein eller peisinnsats versjoner hhv. Hvis du allerede har en vedovn og leter etter et kostnadseffektivt alternativ, godt, er kaminen akkurat det rette for deg! Most pelletskamin modeller har termostat, så automatisk antennes og slå av. Noen er også tilgjengelig med fjernkontroller. Den nyeste, datastyrte versjoner selv varsle deg, i tilfelle et problem. Den automatiserte versjoner av pelletskaminen er svært hendig apparater som de jobber på egen hånd, når du fyller den opp med pellets og slå den på.
Pelletsovner med store hopperne kan vare så lenge som en uke om lengde og er en effektiv sentral oppvarming. Det beste pelletskaminen ville være den som passer ventilen systemet i hjemmet ditt. Versjoner av apparatet med fansen som blåser varm luft er også tilgjengelig. Disse er kjent for å varme en hel etasje.
Når du kjøper en pelletskamin, må du fastslå om det er topp-matet og bunn-matet. Topp-mates kaminen bruker høyverdig, lavt aske pellets, mens den nederste mates pelletskaminen også krever god drivstoff. I det tidligere systemet, asken og klinker (fra oppvarming aske igjen) faller inn i forbrenningskammeret, mens i sistnevnte tilfelle, faller de inn i en askeskuffen. Å omgå eventuelle problemer som oppstår på grunn av dette, må du fjerne asken, minst en gang i uken.
Noen pelletsovner er også tilgjengelig med en visning glass, slik at du kan se flammen. Hvis du liker utseendet på en ulmende flamme, kan du melde deg på denne versjonen. Flammen produsert i pelletskaminen er liten og brenner sterkt i sentrum. Hvis du ønsker å se en mer tradisjonell ild, kan du be om keramiske logger som vil gjøre en spredt flammebilde.
Hvordan pelletskaminen fungerer; pelletskaminen trenger elektrisitet for riktig funksjon. Imidlertid er oppvarming oppnås ved en motorisert system kalt Auger, som er en spiral, metall lengden holdt innenfor en tube. Denne enheten er plassert over eller under burnpot, en perforert støpejern bolle, og styrer pellets å heve seg over hopper før de faller ned i burnpot og begynner å antennes. Som en intens flamme brenner, introduserer en forbrenning blåser luft inn i bunnen av burnpot. En serie av støpejern varmevekslere (du må sjekke med forhandleren, om kaminen du ønsker å kjøpe har dem eller ikke) kjører langs ryggen og toppen av kaminen's brennkammer. En konveksjon blåser hjelper sirkulere luften i rommet gjennom varmevekslere. (Dette sirkulasjon syklusen sikrer også at toppen og tilbake områdene ikke blir for varmt å ta på, i motsetning med den manuelle vedovn.) Samtidig presser en avtrekksvifte ut luften i brennkammeret, i form av en dobbel-vegger ventilering. Denne sirkulasjonen syklusen sikrer mot overoppheting i brennkammeret. Bortsett fra dette, pelletsovner har varme sensorer som forårsaker et nedlagt, i tilfeller av overoppheting. Overoppheting kan føre til problemer som en elektrisk del svikt eller brann i det hopper (oppbevaring bolle i ovnen).
Pelletsovner har en sertifisert ventilering system som har en galvanisert eksteriør dekker et tykt rustfritt stål interiør. På grunn av den tvang eksos, det trenger ikke en vertikal åpning, men det anbefales å unngå lekkasje, i tider med strømbrudd. Hvis det ikke er pipe i hjemmet ditt, kan du installere en horisontal ventilering opp til taket. I tilfelle du har en pipe, kan forhandleren anbefaler et metall liner som går opp lengden på skorsteinen for hensiktsmessig utforming.
Pelletskaminen kan belyses for hånd eller med en automatisk tenneren. Når kaminen er startet, er de pellets mates rutinemessig inn i varmen. Varmesystemet justerer selv at temperaturen pre-set på termostat sitt.
Corn pelletskamin, Corn brennende pelletskaminen modeller er tilgjengelig med hopper størrelser i stand til å holde opp til 85-pund korn kjerner. Selv om en dedikert mais pelletskaminen kjører på samme måte som veden kaminen, er det viktigste skillet levering av en metall omrøring stang i det tidligere. Under brenningen syklusen, bryter røring stang, koblet til en motor og kjede system, bortsett massen av aske (sukker fra korn blander seg med at asken form hard massene) forårsaker en uniform brenner.
En korn pelletskamin kan bruke en miljøvennlig form for drivstoff, men det gir ikke ut så mye varme som en tre pelletskaminen. Videre betyr det ikke brenner så rent heller, så det må rengjøres oftere. I motsetning til tre kaminen, har kornet pelletskaminen et utkast blåser som styrker ut forbrenningsluft uten å la røyk inne.
Prising ... det er viktig, når du tenker på å kjøpe noe for den saks skyld. En tre pelletskamin koster mellom $ 1200 til $ 3000, mens en mais pelletskamin kan koste alt fra $ 1600 til $ 3000, og en multi-fuel pelletskaminen er priset rundt $ 2,000.
Forhandlere Pellets; A pelletskaminen er navngitt slik fordi den bruker tre-eller mais pellets som brensel, i stedet for logger. Trepellets er tilgjengelig i små poser som er lett å bære. Den høye kvalitet pellets er laget av hardtre, mens de lavere grad de er av furu. Bortsett fra ekstra vedlikehold av rengjøring askeinnhold, bruke lavgradig pellets kan påvirke arbeidsdagen av elektronisk utstyr.
Prisen på pellets kunne variere fra region til region. Vanligvis kan en 40-kilos sekk koste mellom $ 2 til $ 4. Du kan finne mange merkede pellets tilgjengelig i markedet. Prøver ut hvert merke en etter en kan være den beste måten å bestemme hvilket merke til lager for den lange vinteren. Et tips for å hjelpe deg med å avgjøre: velge den som gir mindre residue aske. Ditt andre valg kan være en backup, hvis det vanlige det ikke er tilgjengelig. Mens kjøpe pelletskamin, det bedre å huske på hvilken type pellets er tilgjengelige i ditt område.
Hvis begge er tilgjengelige, så vil du kanskje vurdere en multi-fuel pelletskamin som kjører på 50/50 mais og tre pellet mix. Men, hvis du velger å kjøpe et tre kaminen, ikke prøv å brenne korn i den, som du må håndtere klinker da. Du kan også prøve å gjøre trepellets til på egen hånd.
La oss ta en titt på nedsiden av å bruke pelletsovner. Først, de er ganske komplisert, og hvis du ikke vet mye om vedlikehold deres, må du ringe i en tekniker, når du står overfor et problem. La forhandleren installere pelletskamin i hjemmet ditt og ikke glem å lage en vedlikeholdskontrakt. For det andre, løper de på strøm, så i tilfelle strømbrudd, må du bruke generator backup. På steder der strømmen er et vanlig fenomen, kan du velge et batteri backup modell.
Til tross for disse ulempene, bør du kjøpe en pelletskamin fordi pellets er ikke bare billig, men også føre til mindre forurensning. Videre vil bruke en pelletskamin definitivt bidra til å redusere din oppvarming regningen. Så, hva synes du om å kjøpe en pelletskamin og tilbringe en lang vinter ... i sin koselige varme.