Hvordan fjerne mugg fra Basement

Veldig ofte, spesielt om vinteren og når det regner, ser vi at vår kjelleren har muggsopp i den. Formene er små mikroskopiske organismer som tilhører den sopp familien. Når du er i naturen, bidrar dette sopp i rotne døde blader og planter. Men de blir et problem når de gjør vårt kjellere sine hjem. Vanligvis kjellere gir fuktighet, som er nøyaktig hva dette sopp behov. Det er mange giftige svartsopp helserisiko, og utgjør de en fare for mennesker, spesielt til folk som lider av astma. Derfor bruker mold fjerning tips om hvordan du fjerner mold fra kjelleren og gjøre huset mold gratis og frisk.
Tips for å Fjerne Mold fra Basement, Det er mange metoder du kan bruke for kjelleren mold fjerning. Når du forplikter seg til å fjerne svart eller hvit mugg i kjelleren, husk å ha på seg en maske. Muggsopp la ut sporer og det er sjanser for at du inhalerer dem mens du fjerner hvit eller svart mold. Den andre enkle tips er å dempe formen før du faktisk begynner å fjerne den. Dette minimerer sjansene for mold sprer seg i lufta og til slutt inn hele huset. Hvis du har tapet eller teppe polstring på veggene, så det beste å gjøre er å fjerne det helt å bli kvitt muggsopp. Les videre for å finne måter å fjerne muggsopp.
Bleach: Bland en del bleike med fire deler vann. Bruk denne blandingen, og skrubb berørte områdene med mugg. La blandingen oppholdet på veggen i minst 15 minutter før du begynner å jobbe på veggene. Dette vil sørge for at veggene er desinfiseres skikkelig. Kontroller at du rengjør hele området godt. Sjekk ut kjelleren mold fjerning rengjøring og forebygging tips for veiledning. Når du bruker blekemidler blandingen, må du ha gummi hånd hansker på, samtidig tar vare på at huden ikke kommer i kontakt med blekemiddel blandingen.
Tett Sprekker: Hvis du merker at formen kommer tilbake selv etter at du fjerner mold i kjelleren, kan du prøve å forsegle sprekker på kjellervegger. Det er vanntett forbindelser tilgjengelig for dette formålet. De er tilgjengelige i alle jernvareforretninger. Disse forbindelsene vanligvis kommer med alle instruksjoner om hvordan du bruker dem. Så du vil ikke ha noe problem å bruke den. Hvis kjelleren er fuktig på grunn av vann som siver fra veggene, så kan du vanntette veggene i kjelleren, slik at du ikke står overfor en lignende problem igjen.
Ventiler: Vanligvis kjellere har mold som de ikke er godt ventilert. Det er derfor viktig at du ventilere kjelleren godt alltid. Selv etter kjeller mold fjerning, ikke glem å ventilere kjelleren. Dette vil også hjelpe med å fjerne muggen lukt fra kjelleren. Hvis det er noen møbler i kjelleren, fjerne den utenfor, rense den og holde den i solen på en gang. Samme er tilfelle med tepper så godt slik at de blir mold gratis.
Avfukter: Hvis kjelleren blir infisert med mugg veldig ofte, anbefales det å installere en avfukter. Dette vil sikre at overflødig fuktighet fjernes fra kjelleren og formene er ikke dannet.
Hvis til tross for bruk av tips gitt i hvordan å fjerne mugg fra kjelleren, er du ikke i stand til å fjerne mugg i kjelleren, må du søke profesjonell hjelp. Det er visse mold fjerning produkter, som er tilgjengelig for kjelleren mold fjerning. Du kan prøve disse produktene for å se om de hjelper deg med å løse mold problem.