Soverom Wall Designs

Er du lei av soverommet ditt, og ønsker å renovere og dekorere det? Vel, kan prøve ut soveromsveggen design innføre at hardt tiltrengt zing. Det er forskjellige måter du kan gi et nytt utseende til ditt soverom vegger som maling, faux finish, bruke tapeter, osv. La oss ta en rask titt på disse soverom dekorere ideer.
Wall Design for Bedroom
Du kan gå for eksotiske, men kjølig soverom vegg design for å gi rommet en helt ny look. Synes du pyramidene og egyptisk arkitektur spennende? Du kan male soverommet ditt veggene med en gylden farge for å gi den en egyptisk luft. Forbedre de føler ved å male egyptiske bilder eller til og med veggmalerier på veggene. Hvis du har mye plass, så kan du gå inn for en romersk eller gresk tema. Egentlig, begge bruker samme element, kolonner. Hvis svart eller purpur farge (ganske uvanlig for vegger) er din favoritt farge, kan du gå inn for det gotiske temaet.
Maling av soverom Wall; Det er mange spennende vegg design for et soverom som kan oppnås ved hjelp av en kombinasjon av farger. Før du velger soverommet vegg fargen, er det flere faktorer som skal holdes i tankene. Velg en farge som matcher din personlighet, som om du er rolig og fredselskende, så gå inn for nøytrale, beroligende farger. Men dette betyr ikke at du begrenser deg til hvite eller kremer. Din nye valg kan være en nyanse av grått eller fargen på sand, som også er beroligende farger. Du kan ta plukke fra de jordnære fargepaletten som lys brun, blek oransje eller nyanser av grønt og gult. Brown vekker tanker om ens familie, er oransje en farge som gjør folk glade, mens gult har en positiv effekt på en persons psykologi, men effekten varer for en kort tid. Du kan også ikke liker gult i lange perioder. Nyanser av rosa og blå, når de brukes i kontraster, er populære barna soveromsveggen design. Purple er et godt valg, men gå for blå eller grønne som de er fargene i naturen. Dessuten stimulerer de fred og ro. Unngå rød, men fargen er spennende, gjør det du aggressiv. Les mer på kraften av farger og deres betydning.
Veggdekorasjon er en kunst. Det er ikke nødvendig å ha samme farge på alle veggene. Hvis du har en partner, og begge av dere ikke enige om én farge, da kan du gå inn for en kombinasjon av farger. Men, har kombinasjonen å være en kontrast, snarere enn å kombinere to farger som svart og hvitt. Du kan ha en mørk farge på den ene veggen og kontrastfarge på de gjenstående tre vegger. Hvis du har et soverom der det er rikelig med sollys som kommer inn, så fargen på veggen som reflekterer sollys med en annen farge. Du vil finne veggen viser frem ulike nyanser, som sollys varierer.
Nyttig Faux Finish Ideas; Faux ferdig maleriet legger til egendefinerte se til soverommet veggene. Vinduer, snyltende, og metallisk effekt er noen unike teknikker av faux veggmaleri. For å gi veggen en metallisk finish, kjøpe en berg og metallic lakk. Rull malingen på veggen, male veggen med sateng eller halvblank grunning av samme nyanse av malingen. Du kan også tegne alternative striper eller kan tegne ulike geometriske figurer. For glasur finish, bruke en base lag med samme farge på veggene og etter at den er tørket, påfør glasur maling. Du kan være nyskapende ved å bruke en interessant effekt på veggen, hvis du gre eller dra mens glasuren er våt. Snyltende er en av de mest enkleste faux maleri. Påfør en base coat og vent til det tørker. Ta en fuktig svamp og hell snyltende fargen. Blot overdreven farge fra svamp og deretter bruke svampen over hele veggflaten tilfeldig. Les mer faux painting tips.
Soverom Wall Decor hjelp Wallpapers; En annen mulighet for å dekorere soverommet ditt er bakgrunnsbilder. Du kan dekke veggen akkurat bak overskriften på sengen, med tapet. Det finnes et bredt utvalg av bakgrunnsbilder tilgjengelig i markedet. Hvis du er et naturmenneske, gå for noen natur. Wallpaper design som prikker, vil legge til en moderne touch til soverommet vegger. Siste trend er foto bakgrunnsbilder som landskap, historiske bilder osv. Det er en innovativ måte å legge stil til soverommet.
Soveromsveggen design er den enkleste, letteste og kostnadseffektiv måte å legge til at gnisten til soverommet innredning. Soverommet vegg dekorere bør være kun av eget valg. Du skal ikke bli påvirket av valg av andre, enn din partner. Hvis du er fantasifulle nok, så tenk på veggen på soverommet som et lerret, og gå videre og male det. Jeg er sikker på at det vil vise seg å være spennende og full av moro. Soverommet dekorere er en kreativ oppgave, men ikke en tøff å oppnå. Les mer soverommet veggmaleri ideer.