Fjerne akryl Nails

Lang, negler velskapt på de vakre lange fingre er et ønske hver jente. Imidlertid er ikke alle så heldige. Med daglige gjøremål hjemme og fingrene hele tiden å skrive på tastaturet eller plodding musen til å klikke på riktig link på dataskjermen, er sprø negler et vanlig problem. Manikyr definitivt hjelper en til å ha vakre hender. Men hva med de lange negler? Vel jenter, trenger du ikke bekymre deg lenger. Med akryl negler og gel negler der ute, kan du ha negler av ønsket lengde med et enkelt besøk i salongen. Siden har akrylnegler blitt gjør rundene i verden av mote for helt engang, nesten alle skjønnhetssalonger har teknikere trenet i å anvende disse kunstige negler. Men hva med å fjerne akryl negler? Vel alternativene av spiker kunst med disse kunstige negler gjør det helt nødvendig å få akrylnegler festet av profesjonelle. Men, så langt som å fjerne akrylnegler er opptatt, kan man sikkert gjøre det hjemme. Les mer på akryl negler vs gel negler.
Prosessen med å fjerne akryl Nails
Vel lurer på hvordan du fjerner akryl negler? Her er en enkel måte for akryl spiker fjerning som du kan gjøre selv hjemme. For den prosessen ville man krever følgende:; Pure aceton, en glassbolle, spiker clippers, neglefil, Nail buffer, Vaselin; Avfall avis eller plast ark, olivenolje eller en sterk hånd fuktighetskrem eller hånd krem; Prosedyre
Finn en skikkelig arbeidsområde, som et kjøkkenbord der du vil ha god plass og en sterk støtte til å hvile hendene på. Spre et par ark av avisen på bordet eller dekk området med en plast ark for å redde bordet fra aceton søl. Klipp neglene så korte som mulig. Fil noen gel eller overlakk på akryl spiker, ved hjelp av filer.
Hell ren aceton i glassbollen. Påfør litt vaselin på fingrene, unngå spiker. Nå dukkert fingrene i bollen. Sørg for at neglene er helt dyppet i bollen. La fingrene dyppet i aceton i 15 til 20 minutter. Dette er et svært viktig skritt i akryl spiker fjerning, som aceton arbeider på spikeren limet som ble brukt til å søke akryl negler. Petroleums gelé anvendt på fingrene hindre at huden ikke blir tørr på grunn av aceton.
Ta fingrene ut nå og prøve å skrell akryl negler forsiktig av. I tilfelle, gjør ikke spiker gå av lett, suge hendene i aceton for ytterligere 5 til 10 minutter. Aldri makt for å få akrylnegler av din naturlige negler. I tilfellet er noen mengde spiker lim fortsatt igjen på neglene, fjerne dette ved hjelp av spiker buffer. Bruk en lett berøring av spiker buffer for å hindre at neglene blir ødelagt.
Etter at du har fått kunstige negler av fingrene, vaske hendene ordentlig med vann for å fjerne selv den minste spor av aceton og vaselin. Nå gjelder generøse mengder olivenolje eller håndkrem og massere det inn i hendene for å gjøre opp for fuktighetskrem at hendene må ha tapt på grunn av effekten av aceton.
Alternativt, i stedet for soaking fingrene i aceton, kan du ta ti bomullsdotter dyppet godt i ren aceton og plassere en på hver finger spiker. For å holde dem på plass, pakk hver finger spissen med bomull baller på neglene, tett med folie wraps og la den på i 20 minutter. Annet enn dette trinnet, følger den tidligere metoden akryl spiker fjerning som det er.
Les mer relevant informasjon om:, neglepleie, akryl Nail Tips; akryl neglepleie produkter; Den vakre akryl spiker design virkelig gjøre bruk disse kunstige negler verdt. Men for å opprettholde ser ut, må man ta skikkelig akryl neglepleie. Men, nå som du kjenner den riktige metoden for å fjerne akrylnegler hjemme, bekymringen om du ville være i stand til å besøke salongen for å få de kunstige negler av, bør ikke holde deg tilbake fra å bruke akryl negler.