Business Casual for menn

En god venn av meg nylig slått et velkjent verdipapirforetaket som assistent bankmann. Før det hadde han jobbet i flere år i et reklamebyrå hvor kreativiteten var det eneste som betydde noe, det du hadde og hvordan du så var sekundær-og tertiær. Du kan veldig godt tenke utseendet på forsiden av sin sjef, når denne strålende kompis av meg nonchalant gikk inn i sitt nye kontor på den første dagen med arbeid, iført bare last shorts, en hvit vest, en knapp-mindre Hawaii-skjorte og et par flip-flops!
Så hva tror du må ha skjedd med ham? Har han får sparken på den første dagen i sin nye jobb? Overraskende, gjorde han ikke. Han var heldig. Den aktuelle dagen tilfeldigvis skjedd å være "beach dag på kontoret. Faktisk gikk sjefen på å kommentere at han var ganske godt kledd for anledningen! Han var veldig, veldig heldig at hans feil ikke kostet ham jobben. Du kan imidlertid ikke være så heldig. Så hvis du er en fyr som har business casual kleskode på arbeidsplassen din, les videre for å vite om ulike dressing alternativer i business casual for menn.
Dress Code - Business Casual for Men, hvis du er helt uvitende om hva en "business casual kjole for menn" er, eller om det er nok klær alternativer vurderer du har en fem dagers arbeidsuke, slappe av. Du kan puste lett. Heldigvis, det er nok alternativer i menns klær når det kommer til business casual antrekk for menn. La oss ta en titt på noen av dem.
Skjorter, Business casual er et mellomnivå mellom business formelle og uformelle vanlig. Du bør ha dette i tankene mens du merker ikke bare skjorter, men alle andre klær eks og tilbehør. Business casual skjorter bør alltid ha en krage. Enten å velge halv ermer eller full ermer skjorter vil avhenge av din individuelle bedrift kjole policy. Unngå ekstravagante farger. Du trenger ikke å være ute som et menneske neonskilt. Men, betyr det ikke at du bør kjøpe fem hvite skjorter og fire blå skjorter. Du kan sikkert eksperimentere med farger og mønstre, men avstår fra høyt farger eller in-your-face design og mønstre. Pastellfarger er alltid et godt alternativ. Dark blues, rødbrunt og brunt er også gode valg. Ikke for å være igjen, det mest typiske svart skjorte ... det gjør en solid uttalelse overalt. Når det gjelder skjorte mønstre, kan du velge tynne, lyse striper eller sjekker.
Bukser; Selv plisserte formelle bukser er ikke obligatorisk, kan du sikkert vurdere å ha et par av dem i garderoben din. Sats på flat front bomull bukse i nyanser av beige, brun, grå, oliven, etc. Et par gode sorte bukser er en må-ha. Hvorvidt du kan bruke jeans og cargo bukser vil igjen avhenge av bedriftens kleskode policy. En kombinasjon av pleated bukser, flat front khakis, chinos og bomull bukser vil legge til en god mengde variasjon til garderoben din, og vil gi deg et bredere utvalg av dressing alternativer.
Jakke, en jakke er ikke obligatorisk som det når det kommer til business casual. Men hvis du kan slå den med en skarp hvit skjorte og et par smart grå eller sorte bukser, så gå videre. I tillegg til formelle jakker, kan du også velge en tweed jakke eller en tilfeldig cord jakke. Du kan også erstatte en jakke med en god genser eller en over-skjorte. Det ser ikke bare smart, men er også et godt alternativ for vinteren.
Sko og tilbehør; Formelle sorte skinnsko er alltid et godt alternativ. Men, siden dette er business casual, kan du råd til å ta det et steg ned. Suede er et godt alternativ, og fungerer fantastisk godt med en rekke business casual antrekk. Cut sko er også et alternativ hvis de samsvarer med bukse og skjorte. Hvis du er kledd i en jakke, sørg for at skoen farge komplimenter jakken din. Avstå fra sneakers, gym sko, sandaler og slip-ons. Pass på at du alltid bruker belte. Hvis du skal være til stede på et viktig møte eller er på en klient besøk, alltid ha en uavgjort (og en jakke hvis mulig). Det er en viktig del av arbeidsplassen etikk.
Dette var noen dressing alternativer når det kommer til business casual for menn. I ditt tilfelle kona skjer også å ha en virksomhet casual kleskode på henne arbeidsplass, her er litt informasjon om business casual antrekk for kvinner. Det grunnleggende prinsippet forblir det samme - finn ut hva bedriftens kleskode politikk er, og velge arbeidet ditt antrekk tilsvarende.