Palm Trees - Typer av Palm Trees

Palmer er dyrket i stor skala, og har kulturelle og historiske betydning. (Romerne betraktet den grenen av en palme som symbol på seier). Palmer er svært nyttige. De gir oss mange matvarer og produkter. De er også brukt for landskapsforming i stor skala, og du kan finne dem ved bassengkanten, rekreasjonsområder, eller parker. Palmer trenger ikke mye vedlikehold, og kan overleve skadelige insekter. Du vil finne palmer i tropene, men det er noen trær som kan overleve temperaturer på -20 grader også. Slike palmetrær kan bli funnet på steder som Sveits og Canada.Det er mer enn 2000 palmetre arter, og de er stort sett finnes i tropiske og subtropiske strøk.
Det er to store palmen typer. De kalles håndformet og finnete. Disse typene varierer i hovedsak på grunn av deres blad struktur. Bladene til håndformet typen kan sammenlignes med den menneskelige hånden, og bladene på finnete er som en fjær. Personer velge fra forskjellige typer palmer i henhold til deres krav, og avhengig av faktorer som høyde og egnet klima. Nå, la oss se på de ulike typer av palmer som faller inn under disse to kategoriene.
Palm Tree Type 1 - håndformet; Australian Fan Palm: Det vitenskapelige navnet er Livistona australis. Du vil stort sett finne det langs veikanten, og den vokser til en høyde på ca 80 fot. ; Kål Palm: Dets vitenskapelige navnet er Sabal Palmetto. Det er funnet i delstaten Florida. ; Silver Saw Palmetto Palm Trees: Det vitenskapelige navnet er Acoelorrhaphe wrightii. Den tåler temperaturer opp til 20 grader. Høyden er 15-20 fot. ; Lady Palm Trees: Det vitenskapelige navnet er Rhapis excelsa. Høyden er ca 4-8 meter, og det krever skygge eller delvis sollys. ; Puerto Rico Thatch Palm Trees: Det vitenskapelige navnet er Coccothrinax Alta. Den trenger direkte sollys, og vokser til en høyde på ca 25 fot. Den tåler temperaturer på opp til 30 grader. ; Palm Tree Type 2 - finnete; Cane Palm: Det vitenskapelige navnet er Chrysalidocarpus lutescens. Du kan også plante den i huset ditt. ; Mountain kål Palm Trees: Det vitenskapelige navnet er Prestoea acuminata var. Montana. Det krever filtrert sollys, og kan tåle temperaturer på opptil 32 grader. Høyden er mellom 20-25 fot. ; Date Palm Trees: Dens vitenskapelige navn er Phoenix dactylifera. Den tåler temperaturer på opptil 18 grader, og har en høyde på ca 50 fot. ; Vi så noen av de håndformet og finnete palmen typer. Nå la oss se noen andre palmen typer. De kan deles i en nordlig og sørlig palmen typer.
Northern Palm Tree Typer
De kan overleve den kaldeste av klima, og finnes i de nordlige regionene. ; Needle Palm: Dens vitenskapelige navn er Rhapidophyllum hystrix, og den finnes i den nordlige regionen. Den tåler temperaturer opp til -20 grader, men med noen skader. ; Dwarf Palmetto: Det vokser opp til 6 meter og i skyggefulle områder. ; Windmill Palm: Den finnes i Sveits i nærheten av Lake Lucerne. ; Southern Palm Tree Typer; Canary Island Date Palm: Det er mye brukt for landskapsforming og dens vitenskapelige navn is Phoenix canariensis. ; Date Palm: Det brukes til produksjon av datoer og det finnes mye av i Arizona og California. ; Pygmy Date Palm: Det er en innendørs plante, og den vokser opp til 5 meter.; Bamboo palmer, dame palmer tees og kentia palmer er typer innendørs palmer.
Du bør planlegge din strategi for dyrking av palmetrær. Først plante den høye de som kan bære det fulle sollys, og deretter kortere de som trenger delvis sollys. Palmer ikke krever mye vedlikehold, men vi bør vurdere faktorer som for eksempel den type jord, sollys og høyde mens plante dem. Vi bør velge det stedet i henhold til den forventede høyden av trærne som noen av palmetrær kan vokse ekstremt høye. Omsorg for palmer er ikke en veldig vanskelig jobb. På grunn av urbanisering og avskoging, er palmer inkludert i truede plantearter. Vi bør ta alle anstrengelser for å redde dem og bevare denne flotte gaven av naturen - palmer.