Vers For Engagement Kunngjering Cards

Når du innser at du vil tilbringe resten av livet ditt med noen, vil du resten av ditt liv til å starte så snart som mulig. ~ Nora Ephron.
Du kan føle det samme, når du er forpliktet til noen. Du har valgt livet partner med den tro at dere begge er laget kun for hverandre. Få engasjert er den mest cherishing og minneverdige øyeblikk i hvert par liv. Nå er det på tide å informere dine venner og pårørende om ditt engasjement og dele gleden med dem. Du må være å føle seg veldig spent, mens annonsere ditt engasjement. Du kan annonsere ditt engasjement gjennom et personlig møte, via en e-post eller en avis kunngjøring.Men, det er en ideell tid å arrangere en fest og forteller om den engasjement på en spesiell måte. Du kan være ute etter noen spesielle ideer for engasjement utlysing partiet invitasjoner. Inkludert noen meningsfull jubileum kunngjøring vers i invitasjonen kortene er en unik måte å gjøre denne begivenheten minneverdig i en ekte følelse. Disse versene formidler din glede og følelser om engasjement din. Her er noen romantiske engasjement kunngjøring vers.
Vers for Engagement Kunngjering kort
Engasjement kunngjøringen invitasjoner kan være skrevet på en formell måte, inkludert navnet på paret, deres foreldre og dato og sted for seremonien. Eller, kan du skrive invitasjonen kortene kan i en mindre formell måte, ved å inkludere noen vakre sitater og vers. Legg til følgende jubileum kunngjøring vers i invitasjonen kortet for å gjøre den spesiell.
Den ære av tilstedeværelse er bedt om, på en middag partiet feire, engasjementet fra; brudeparet ...
Søtere enn blomst, og mer spesielle, også ..., er en brud og brudgom til å si, jeg!; Vennligst bli med oss ​​å feire engasjement, brud og brudgom
Ser ut som kjærlighet er kommet for å bli; La oss feire med å danse hele natten!; Bli med på en forlovelsesfest på ..:
Det er et glimt i øyet hennes og på fingeren hennes også,, (Bride navn) ønsker å dele sin begeistring med dere!
Den mest dyrebare øyeblikk av livet sitt. . .; (BRUDGOM) spurte (bruden) til hustru!
Det er alle de små tingene du gjør, som virkelig sier, jeg elsker deg.; Du er invitert til å delta; en Engagement ...
Han fridde, og hun sa ja!; Så vi ha fest, vil du vennligst være vår gjest?
Vår tidligere har gjort minner vi vil holde på for alltid,, nå vår fremtid er vår nyeste bestrebelser.
Fordi du har delt øyeblikk i våre liv, ved din vennskap og kjærlighet,, vi er veldig stolte over å annonsere det glade nyheten,, det engasjement (Bride's navn) og (Brudgommens navn) ...
Vi inviterer deg til å komme og feire,, så merker du kalender med dato!
Gang på en stund,, rett i midten av et vanlig liv,; kjærlighet gir oss et eventyr ...
En vakker engasjement kunngjøring kort med tankefullt skrevet engasjement vers ... en attraktiv forlovelsesring ... en lidenskapelig kyss ... tilstedeværelsen av dine nære og kjære ... alt dette gjør engasjementet dagen virkelig spesiell og minneverdig.