Hvordan Vanntett lerret

Ubehandlet lerret har vann motstand egenskaper, men hvis lerretet er ikke impregnert, vil vann siver gjennom den, som resulterer i mugg bygge opp. Bomull har vært den populære vanntette lerretet stoff i lang tid. Bomullen fibrene i bomull svelle, når de blir våte, og dermed forsegling veven. Men, har bomull en spesiell tiltrekning til mugg, dermed har blitt erstattet av enten vevd akryl eller vinyl-belagt polyester. Den vinyl belagt stoff i motsetning til den tradisjonelle bomull ikke puste, og må være ventilert. Kondens fører til at stoffet blir vått, til slutt fører til mugg. På den annen side er akryl lerretet en stram veve stoff som puster, står opp for ultrafiolett stråling, snubs mugg og motstår flekker. Den eneste negative faktoren er den høye kostnaden.
Hvordan Vanntett lerret?; For akryl lerret, er silikon behandling anbefales ikke som silikon ikke er kompatibelt med det. En fluoropolymer basert produkt er det beste for akryl lerret. Lerretet må rengjøres grundig og deretter jevnt sprayet med fluoropolymer basert produkt. Når lerretet er tørr, kan den bli sjekket ved å kaste den i en bøtte med vann. Hvis vannet lekker inn i lerretet, da pelsen var ikke nok og må sprøytes på nytt. Børsting petroleum tetningsmasse på lerretet er også en annen måte impregnering. En bør sikre at vanntetting prosedyren skal gjennomføres i et godt ventilert sted, fortrinnsvis ute, da behandlingen involverer gasser som ikke er riktig å være inhalert. Vanntetting behandlingen påvirker ikke stoffet øvrige kvaliteter.
Canvas Telt Vanntetting trinn; Folk som leir i lerret telt, må vanntette sine telt. Uansett hvor holdbart teltene er, vil de til slutt lekke under regnet. Flere metoder for lerret telt impregnering er tilgjengelig som vil holde teltet fri for lekkasjer for en viss periode. Man trenger et lerret konserveringsmiddel, pensel og en stige for å utføre oppgaven med impregnering. Lerretet konserveringsmiddel kan finnes i malingen delen av ethvert hjem forbedring butikken. Det anbefales å velge en solfylt dag til vanntette teltet, som det vil garantere for tørking av impregnering materialet. Stigen er nødvendig for å nå alle nook og hjørne av teltet. Impregnering av teltet er lettere når sitt satt opp, snarere enn når det ligger flatt på bakken. Bruk pensel å påføre et tynt lag med seilduk konserveringsmiddel over hele lerretet. Når lerretet konserveringsmiddel er ikke lenger klissete å ta på, så en vet at den har tørket.
Hvordan Vanntett Canvas Sko?; Vanntetting vil sikre at lerretet skoene fortsatt holdbare og ren i løpet av tiden de er slitt. En spray-on, som inneholder fluoropolymer, er nødvendig for å vanntette sko. De med silikon base vil bryte ned akryl fibrene i lerretet, slik at det vil bli enda mer utsatt for fuktighet. Siden skolisser ikke trenger å være impregnerte, kan man fjerne dem, og deretter bruker et tynt og jevnt lag av vanntett på hele lerretet overflaten av skoen. Når skoene har tørket fullstendig, foreta en liten test for å sikre at sko er vanntette. For å teste sko, kan man tillate en liten mengde vann til å dryppe på lerretet overflaten av skoene. Man må søke et annet lag med spray-on waterproofer, hvis vannet ikke perle opp på lerretet.
Hvordan Vanntett Canvas Vesker?, Å vanntett et lerret bag, bør man begynne med å rense posen grundig innsiden ut. Spesiell oppmerksomhet skal gis til skjulte sømmer i posen. Små mengder av gummi fugemasse, som de som brukes til å fikse hull i gummi sjakter skal anvendes langs hele sømmen. Spray et silikonbasert waterproofer på hele overflaten av posen, med spesiell oppmerksomhet til bunnen og sømmer i posen. Så langt som glidelåser er bekymret, er ingen glidelås 100% vanntett. Dersom vannet siver gjennom glidelåsene av posen, kan man bruke syrefritt pakking tape å håndtere lekkasjen.
Trinnene over for hvordan du vanntett lerret kan tjene som retningslinjer for dem som planlegger å vanntette sine lerret produkter. Hyppigheten av reapplication vanntetting produktet avhenger av bruksfrekvens på lerretet produktet. Selv om lerretet produktet har blitt brukt i tøffe forhold, bør behandlingen være effektiv i minst ett år.