Hvordan å rense en Baderom Sink

Alarmen ringer, kaller dagen. Du står opp, men er i halvsøvne. Du begynner å gjøre din morgen ritualer. En av dem er å pusse tennene. I ditt halvsøvne tilstand, åpner du kranen på badet vasken. En stund senere ser du vannet fyller opp badet vasken! Nå, du er våken! Bekymre deg ikke, har denne saken fått alt om hvordan å rense et bad vask.
Det er mange måter å rense et bad vask. Du kan gjøre det manuelt eller ved hjelp av kjemisk rensing produkter tilgjengelig i markedet. Unclogging bathroom sink deg selv, vil spare kostnadene for rørlegger og forlegenhet av rørleggeren passerer kommentarer på bad rengjøring liker Når var sist gang du fikk din drain unclogged?, Er en stor tette!, Etc. Hvis noen vann renner gjennom badet drain, så vil det være lettere å unclog bathroom sink. Sammenlignet med kjøkkenbenken, får et bad vasken tett mer. I kjøkkenbenken, holder varmt vann som strømmer så tette og andre fete ting blir oppløst. Også de tingene som går ned badet vasken er hår, tannkrem, såpe og andre gooey produkter, noe som øker sjansene for tilstopping.
Hvordan å rense en Baderom Sink?
Metode 1: Pouring Hot Water; Hvis vasken er delvis blokkert, kan varmt vann oppheve blokkeringen. Hell kokende vann ned i badet synke til unclog det. Vær forsiktig med rør som er følsomme for varme, for eksempel PVC rør. Ikke bruk kokende vann. Bruk varmt vann.
Metode 2: Bruke Baking Soda og Eddik, Dette er en velkjent metode, og kan gjøre underverker i visse tilfeller. Ta en halv kopp med natron og hell det ned på badet vasken. Nå, ta en kopp eddik og hell den i vasken. Vent en halv time og hell varmt vann. Den natron og eddik vil løse opp tette, og varmt vann vil bidra til å fjerne ethvert slimet stikker på den indre overflaten av røret.
Metode 3: Bruke en Plunger; Dette er min personlige foretrukne våpen. Det er stempler av liten størrelse tilgjengelig i markedet, spesielt for bathroom sink. Hvis du ikke har en liten plunger, vil et toalett plunger også gjøre. Det er bare det at ved hjelp av en liten stempel, vil forhindre at enkelte vann spruter rundt. Fyll vasken røret med vann, nå plassere stempelet på avløpet. Hell litt vann på stempelet, til stempelet hodet er inni vann. Nå starter stuper kraftig, gjør dette minst 10-15 ganger. Hvis noen vann lekker gjennom noen vent, be noen om å dekke åpningen med en fille. Etter unclogging badet vasken, hell litt varmt vann.
Metode 4: Rengjøre Pipe manuelt, hvis det er en tøff tette, fjerne røret ved hjelp av en rørtang. Nå, ta en ledning fra en klut hengeren. Formen ene enden av ledningen i en krok, med hjelp av en dominerende leverandør. Vær forsiktig i å holde den andre kanten. Nå setter denne tråden inne i røret og vite posisjonen til tette. Fra enden av røret som er nærmere den tette, begynne å trekke i tette. Nå, for å rense røret helt helle litt varmt vann i det. Hvis røret er i dårlig tilstand eller helt rusten, passform vasken med en ny.
Metode 5: Bruke Kjemikalier; Det er mange etsende kjemikalier på markedet. Du kan kjøpe en og bruke den til å unclog bathroom sink. Les instruksjonene på produktet før du bruker den. Mange folk ikke foretrekker å bruke kjemikalier på grunn av miljøspørsmål.
Nyttige tips; Bruk gummihansker for sikkerhet. ; Bruk varmt vann / kokende vann i henhold til type rør. ; Hvis vasken er lukter ille, hell eddik i vasken. ; Hold en bøtte og krus i nærheten, for å samle den fallende vannet. ; Hold en klut hendig å tørke gulvet, for å hindre deg fra å skli. ; Hvis situasjonen på badet vasken er verre, og du ikke kan gjøre avløp ved hjelp av metodene ovenfor, ringe en rørlegger. ; Ovennevnte metoder ble å hjelpe deg unclog et bad vask, men du kan hindre tilstopping. Hold pouring varmt vann ned i badet vasken hver uke for en ren, unclogged og luktfrie bathroom sink.