Purple Hair Color Ideer

Naturlig sunt hår er en velsignelse man må være veldig stolt av. Accessorizing legger til skjønnhet og storhet. Den beste og den enkleste måten å gjøre håret ditt ser unikt forskjellig er ved fargelagt det. Hva er bedre enn en lys nydelig lilla hårfarge? Det ville være interessant å vite at unionen av de røde og blå representerer sterke kvaliteter som tro, dyd, rikdom og posisjon. Vi vanligvis forbinder det med ro, åndelighet og royalty. En lilla hårfarge kan skape underverker i din livsstil ved å legge et snev av individualitet. Så, er du klar for engasjement?
Purple Hair Color Ideer
Mens de bestemmer seg håret coloring ideer, må du gi en seriøs tanke til konsekvens. Et snodig hårfarge kan ringe eller bryte en trend, kan det ødelegge identifikasjon også. Valget av farger må gå sammen med din personlighet, smart definere trendy personen som du er. Hvis du har mørk brun eller sjokolade hår, ville mørk lilla passer ditt formål. Imidlertid kan personer med blondt eller lys brunt hår ideelt gå for lysere nyanser av lilla. Folk med rødt hår bør unngå vinen farge helt som det skulle se vanvittig annerledes. Ta hensyn til huden din tone mens de bestemmer seg en farge, så du bør ikke ende opp som ser ut som en weirdo. Det er forskjellige måter å farge din silkemyke manken. ; Bright lilla høydepunkter; Fargelegging hele håret lavendel, Permanent farge, lilla hår extensions, Common Prosedyre for Coloring
Hvis du har langt, rett hår, kan du lett gi den en god definisjon ved å legge lyse, høydepunkter lilla. Du kan også bruke hårfarge på hele håret, om det kan se litt absurd. Hvis du kan bære den av bra, vil det sikkert legge til glamour din. Hair extensions også er en flott måte å pryder håret midlertidig og tro meg, hvis du går inn på en fest i de ekstra-ordinære extensions, er du mannen (Oops! Woman). La oss prøve det hjemme, om ikke for alvorlige farging, i hvert fall bare for moro skyld.
Håret må være ren, tørr og smuss-free. Unngå å bruke farge på nyvasket hår som den naturlige oljer i håret beskytter det mot sterke kjemikalier. Gre håret, stå-foran speilet og forestill deg selv med de fargede lokker. Det ville gi deg en idé om hvordan du skal gå om hele prosedyren. Del håret inn i flere deler, hver med ca åtte-ti hårstrå. Du kan ta alternative inndelinger og male dem opp til spissen, i tilfelle du er å synliggjøre dem. Hvis du fargelegger hele håret, ville det kreve at du tålmodig coat hver tråd med fargen blandingen. Pass på å belegge hårstrå skikkelig, slik at det ikke ser klønete gjort. La fargen sitte for engang. Litt gni av fargen belegget fra en del av håret og analysere. Hvis det har opplyst tilstrekkelig, skyll av resten av håret. Off du går, en trend setter i å gjøre! Les mer om hårfarge tips og teknikker.
Punkter å tenke, analysere om du er komfortabel å være "stirret på". Fargen er ikke akkurat deilig, og du kanskje ikke får mange verdsette utseende. Tenk før du velger! ; Hvis du planlegger å slippe bomben på noen ekteskap eller noen andre familietreff, må du passe på at bomben ikke faller på deg som det ville være svært uakseptabelt i et vanlig parti eller et intervju. (Gud forby, hvis man plutselig springer ut av ingenting!) ; Vær klar for streng vask. Slike sterke farger igjen en flekk på huden over, inkludert halsen og ansiktet. Gode ​​nyheter er at de lette og til slutt forsvinner snart. Men den dårlige nyheten om at dette ikke ville være tilfelle med lin. Your fargede klær og håndklær vil bli permanent mauved og det er ingen flukt fra dette. ; Gjør hele prosedyren med hjelp av noen som er, i hvert fall, litt erfarne. Vær svært forsiktig som en feil kan koste mye. Les mer om valg av riktig hårfarge. ; Dette var noen kule lilla hårfarge ideer. Lilla hårfarge er ikke for alle Jane og Joe. Selvhevdende kvinner med viljestyrke å bære det de har ansvar for, er ment å gjøre forskjellige ting annerledes. Her er sjansen for å lage en uttalelse, gå for det jenter!