Wedding Mottak Decorating Ideas

Stien du vil ta med mottaket innredning vil avhenge av om det vil bli holdt på en innendørs eller utendørs plassering. Mye av dekorasjoner vil også avhenge av temaet du har valgt eller temaet farge. Et viktig poeng å huske på er at hvert element / element som må være en del av mottak ditt, fra en stol til en papirserviett, kan bidra til forskjønnende og dekorere stedet. Husk også å bruke bryllupsfeiring dekorasjoner klokt eller et overskudd av farge og tekstur kan overvelde gjestene. Følgende er noen bryllupsfeiring dekorere ideer.
Blomster, Blomster er en universell favoritt brukes i alle typer innredning og ingen bryllupsfeiring er komplett uten en overflod av dem. En faktor som kan anses mens plukke blomstene du ønsker er kostnaden. Hvis det er eksotisk blomster du ønsker, vil de komme til en pris. For noen dreier hele bryllupet resepsjonen tema rundt en bestemt blomst, for eksempel en calla lilje tema eller en hvit rose tema. En av måtene du kan bruke blomster er i ordninger plassert på høye sokler med lys i sentrum, som er plassert mellom tabeller. Et annet alternativ er å bruke mindre ordninger som tabellen sentre. En bue eller arbor av blomster kan gjøres og plassert ved inngangen eller paret kan stå under den mens kutte kaken. Fersk eller sukker blomster kan pryde kaken og roseblader kan være spredt rundt på kaken bordet. En smart idé er å plassere tomme vaser hvor hver brudepike er å sitte (eller hvor de er nødvendig) og ha dem setter sin buketter i dem. Kranser kan festes til baksiden av stolene av bruden og brudgommen. Les mer på bryllup flower arrangement ideer.
Tabell Centers, dine bordet sentre vil være avhengig av tema. Mens blomsterdekorasjoner er det mest populære alternativet, lys er en nær andre. Voks eller gel stearinlys ordninger, i fargen på temaet, kan låne fortryllelse til atmosfæren. En kombinasjon av blomster eller lys kan brukes eller roseblader og flytende lys kan plasseres i en grunn glassbolle arkivert med vann. En annen pulserende tabellen sentrum er et høyt glass vase fylt med appelsiner som er kuttet i to. For en ganske uvanlig tabell sentrum, kan du bruke en fisk bolle med to gullfisk i den. For en rustikk følelse, ville en lykt fungere bra. Les mer på bryllupsfeiring borddekorasjoner.
Forheng; Blant bryllupsfeiring dekorere ideer, kan forheng (av fargevalg) skape en dramatisk effekt. Hvis mottaket er utendørs, og du bruker et telt, kan du bruke lik avstand strimler av farget forheng på teltet veggene. Hvis du er innendørs, kan de brukes rundt søyler eller på veggene. Å skape en magisk effekt, bruke gjennomskinnelig hvitt forheng, med LED lys bak dem. Bortsett fra gardiner, innarbeider fargetema inn i duker og stolen dekker.
Lights, Belysning spiller en svært viktig rolle i å skape den ønskede stemningen. På tidspunktet for den første dansen, kan alle lysene slås lavt. Man kan også ha en lysstråle rettet direkte mot par som de beveger seg til musikken. Noen par liker også å ha sine initialer skrevet i lys, og projiseres på en vegg. Hvis budsjettet tillater, kan du bruke forskjellige fargepaletter, enten vekslende mellom farger, eller bruke forskjellige farger på ulike områder. Bruk rikelig med stearinlys og lamper i utendørs-innstillingene, dog slik brann sikkerhetsforskrifter.
Mens de bestemmer seg for mottaket innredning, sørge for at du holder kvalitet, ikke kvantitet i tankene, og husk at "kjærlighet er i detaljene". Disse bryllupsfeiring dekorere ideer vil gi deg en generell idé om områder som trenger å bli jobbet på. Imidlertid vil det mest originale ideene kommer fra deg og din ektefelle-å-være. Mitt råd er å bruke minst en idé, for eksempel et bilde tabell med bilder av familiemedlemmer, som taler om deg som et par.