Regn Gutter Reparasjon

En regn takrennen er bygget i taket system for å samle og avlede regnvann og smeltet snø. Regnvann drypp erodere jorda rundt byggets fundament, splash gjørmete vann på veggene, og forårsake seepages i kjelleren. er Rain takrenner og nedløpsrør installert med en rekke materialer som galvanisert eller lakkert stål, lakkert aluminium, kobber, PVC rør, betong, stein, tre, fiber, etc. Det er tre måter som regn gutters kan innlemmes i en bygning struktur . ; En metal trau som er innstilt utover taket kanten, og under helningen på taket. ; En smal kanal som går langs den nedre kanten av taket skråningen, og åpning inn til et rør med åpning nedover. ; En stein eller tegl smale kanalen bygget under tak kanten. ; Rain Gutter Reparasjon og rengjøring, Blokkerte eller tett rennesteiner skade fundamentet ved siver vann inn i dem, og stillestående vann vil tillate mygg å avle, og gress og ugress å vokse i den smale trau regnet rennesteinen. Reparasjon og rengjøring regn takrenner er like viktig som å installere dem.
Tett Rain Gutter; Open regn takrenner vil samle blader, nøtter og bark brikker i sine trange kanaler og blokkere vannansamling systemet. Most tresko skje rundt åpninger eller ledd i røret eller trau. Når regnet takrennen er blokkert, vil vannet renne over sine sider eller føre sigevann i bygningen. Du løser dette problemet, bruker stiger for å klatre opp i for å nå de tette spot. Push en hage brett, og skyv den opp og ned et par ganger, å trekke ut rusk, og flush eller slangen ned med vann. Man kan også bruke en støvsuger for å suge ut alt rusk. Plassering gutter vakter vil hjelpe filtrere bort rusk.
Lekkasje Rain Takrenner, lekker takrenner utgjøre alvorlige problemer, som en kanskje ikke engang klar over at det er en lekkasje. Lekkasje kan være forårsaket av frakoblet ledd, sprekker eller hull, som følge av slitasje i bunnen gjennom årene, eller på grunn av et kraftig regnskyll. En grundig inspeksjon av hele regnet rennesteinen passasje bør gjøres for å vurdere skaden og dens reparere mekanismen. ; Små hull eller sprekker: For mindre sprekker, tørk området rundt den helt tørr, enten med en klut eller en avis. Rense rust, ved hjelp av noen rust fjerning løsning, og rens bort alt rusk rundt det. Tett sprekk med litt vannfast lim, og sjekk for sin effektivitet ved å skylle litt vann ned., Store hull eller sprekker: Store sprekker trenger effektiv tetting, som de ikke kan klare å motstå vanntrykk og brast åpne. Tørk det sprakk området, og rent ut rust og rusk. Klipp ut en tynn stålplate, og plasser den over sprakk delen eller prøve å plassere de inne (hvis hånden din når den sprakk delen av bunnen). Bruke noen vannbestandige lim, lim inn stålplate å tette hullene., Usammenhengende Trough eller nedløpsrør, Disjointedness oppstår når kraften av vann eroderer muttere og bolter som holder leddene sammen. For å fikse denne feilen, trykker du bare på de to sidene sammen igjen og trekk til bolter og muttere på dem. Prøv å behandle skruene med en rust-bevis løsning, for å øke deres levetid.
Broken trau og nedløpsrør må byttes ut. Når takrenner og nedløpsrør blir skadet, kan tunge regnvann eller smelte snø sive inn i huset vegger helt ned til bakken under, chipping måte på maling også. Det kan svekke grunnlaget og flom kjellere. Regn gutter reparasjon på tid vil sørge for ingen av de ovennevnte skader oppstår i bygningen.