Baderom Dusj Ideer

Hvis du planlegger å reformere og renovere badet eller skal bygge et helt nytt hus, vurdere å gjøre badet dusjen, overdådige og luksuriøse. Her er noen effektive bad / dusj ideer som vil hjelpe deg å renovere badet eller dusjhjørne til noe som du alltid har drømt om.
Å ha en bedre ide om bad dekorasjoner, les mer på bad innredning, bad design og bad remodeling.
Baderom Dusj Ideer # 1; Det første mens utforme badet som du må vurdere, er størrelsen av dusjen. Dusjen kan i utgangspunktet av tre størrelser, noe som selvfølgelig ville være små, mellomstore og store. Budsjettet som kreves for alle tre typer av dusjer går på å øke etter størrelsen av dusjen. Alle de tre typer av dusjer kan gjøres like sjarmerende og innbydende med en haug av innovative og kreative ideer. Alle de tre typene bad / dusj design har en like stor fortjeneste på egen hånd.
Baderom Dusj Ideer # 2; La oss starte med gulvet. Størrelsen og stilen på gulvet selvfølgelig bør variere etter størrelsen på badet, hvor, kan like innovative ideer brukes til å legge ned gulvet i alle bad dusj størrelser. En liten størrelse dusj kan ha en strålende dusj pan. Det er flere fordeler med å installere dusj gryter, for eksempel, en bedre renne av og enkel rengjøring. Det er noen størrelser av mediet dusjen panner som er tilgjengelige i markedet. Gulvene i mellomstore badet dusjer kan bygges svært økonomisk hjelp forseggjort fliser og noen veldig kreative patters, som å bruke gulvet fliser på en slik struktur at gulvet i dusjen ser ut som et sjakkbrett. Vel du kan si at denne ideen er ganske gammelt, men det fortsatt ser fantastisk. Gulvet i et stort bad dusj også kan gjøres for å se fantastisk. En av bad dusj ideer som jeg så veldig nylig i et hotell var veldig interessant faktisk. Veggene på badet dusjen var dekket med plast og liv store fotografier av havet og gulvet som bestod av fint polert stein malt blå. Personen som står i denne dusjen vil alltid føle at han er bading ved siden av havet.
For å vite mer om de ulike typer gulv, lese, mer på bad gulv.
Baderom Dusj Ideer # 3; En av de viktigste tingene som du må vurdere er dusjhodet, det vil si, selve kilden til vann når du dusjer. Du kan installere et lite og standard bad dusjhode. Noen av badet dusjhode ideer imidlertid en tendens til å bli virkelig stor. For eksempel kan du ha en vanntett lampeskjerm festet til dusjhodet, eller du kan også også installere ekstra dusj hoder på sidene, slik at vannet sprøytes fra alle kanter.
Du kan se og lese mer på badet belysning.
Baderom Dusj Ideer # 4; Noen av bad dusj ideene kan være overdrevet, vel jeg har også gjennomført noen av disse bad dusj ideer i mitt eget hjem. Men, må du først ha en tilpasset bad dusj design, for å kunne gjennomføre slike gale ideer.
Vel en svært vanlig eksempel som topper listen av disse ideene er et musikk-system på badet. Alt du trenger å ha installert er et sett med vanntett høyttalere og CD-spilleren i systemet, kan plasseres rett utenfor døren til badet.
Baderom Dusj Ideer # 5; En annen idé at jeg kom opp med var å installere en flatskjerm i dusjen. Men først jeg gjort noen endringer som laminering og vanntetthet skjermen. Nå kan jeg se aksjemarkedet, nyheter og fotballkamper når du dusjer. Tro meg, det sparer ganske mye tid, og også tendens til å være veldig underholdende.
Min fars kommentere denne nye "anlegget" - gud må elske gale mennesker, fordi han laget så mange av dem! Jeg personlig tror at han plukket den opp fra noen tegneserier, film eller TV-show. Uansett, disse bad / dusj ideene nevnt ovenfor er noen av de mest populære, så vel som, interessant de du kan bruke til å omforme badet.