Hvitløk Økende Tips: Slik Grow Hvitløk

Hvitløk hører til allium familien som også inkluderer løk, purre og gressløk. Hvitløk har sin opprinnelse i Sørvest-Asia. Det er kjent for sine kulinariske og medisinsk bruk. Det er en av de populære krydder, brukes i en rekke matoppskrifter som smakstilsetning. Hvitløk er en rik kilde til fosfor, kalium, selen, vitamin A og C og mange aminosyrer. På grunn av sin soppdrepende og antibakterielle egenskaper, tilbyr hvitløk en rekke helsemessige fordeler. Det er en av de mest effektive hjem rettsmidler for behandling og forebygging av ulike sykdommer som høyt blodtrykk og hjertesykdom.
Hvitløk er en bulbous flerårig plante med små hvite blomster og bulbils. Dens blader er flate, smale og rank med en krøll. Den underjordiske pære omfatter grupper av hvite eller lilla skjell, som er kjent som en "fedd". Formen, størrelsen og smaken av pære varierer avhengig av variasjon. Det finnes flere ulike varianter av hvitløk som hardneck hvitløk med underkategorier, rocambole, lilla stripete og porselen hvitløk og softneck hvitløk med underkategorier, artisjokk og silverskins. De fleste varianter vokser opp til 12-18 inches i høyden.
Hvordan Grow Hvitløk
Må du lurer på hvordan å dyrke hvitløk i hjemmet hagen. Hvitløk er mye lettere å vokse i hagen. Den særegne funksjon i hvitløk er at det er skadedyr og sykdom resistent. For nybegynnere i hagearbeid eller for de som har en begrenset plass i hagen, hvitløk er det riktige valget. Hvitløk kan være en flott følgesvenn avling for roser og andre busker. Det er også kjent for å slå tilbake de fleste insektgruppene og bugs i hagen.
Fall er den beste sesongen til å plante hvitløk. De som bor i den varme sørlige klimaet skal plante hvitløk i slutten av vinteren eller tidlig på våren, og de som bor i det kjølige nordlige klima kan plante om høsten.
Det er ingen spesielle krav jord for dyrking av hvitløk. Imidlertid er hvitløk best dyrkes i løs, godt drenert og fruktbar jord med mye organisk materiale. Du kan gjøre jorda mer fruktbar ved å legge organisk nitrogengjødsel. Den optimale pH i jorda for hvitløk planting er mellom 6,0 og 7,0.
Hvitløk Økende Tips
Økende hvitløk i hagen din ikke krever mye innsats. Det eneste er at du bør være påpasselig om dens forsvarlig vedlikehold og vekst. Hvitløk anlegget er vokst fra den enkelte nellik. Velg alltid et godt utvalg av hvitløk fra en kjent barnehage.
Velg en plassering i hagen, der anlegget er utsatt for mye sollys. Før planting, løsne jord og grave til en dybde på 8-12 inches å forberede en seng for planting. Legg masser av organisk nitrogen gjødsel for å sikre god fruktbarhet, fukt oppbevaring og drenering av jorda. Pass på at alle luker er fjernet fra sengen.
Break fra hverandre hver hvitløk pære i individuelle fedd. Velg bare større, unpeeled fedd for planting. The nellik bør plantes om en tomme eller to inches under bakken i oppreist stilling. Du bør plante den enkelte nellik ca 4 inches hverandre. Hver rad av nellik bør være ca 18 inches hverandre. Etter planting, vann nellik.
Når den grønne tipsene begynner å dukke opp, kompostering av jorda er svært nødvendig. Plasser organisk gjødsel ca 2 inches unna hvitløk fedd rad og la det blande i jorden. Hvitløk planter krever en tomme av vann hver uke. Weed kontroll og skadedyrbekjempelse er svært viktig skritt i voksende hvitløk. Hvis noen blomst stilker utvikle, skjær dem tilbake for å sikre større pærer. Dette hjelper planten til å utnytte sin energi for pære dannelse i stedet for frøproduksjon.
En hvitløk plante tar ca 8 måneder å vokse og modnes. Når bladene blir gule og faller over, trekker hele anlegget ut av jorda og fjern hvitløk pærer. La dem tørke på et godt ventilert område. Du kan lagre flettet hvitløk i flere måneder på et tørt og kjølig sted.
Med disse nyttige hvitløk voksende tips, er jeg sikker på at du kan lett vokse denne fantastiske urten på egen hånd. Ved å opprettholde riktig omsorg og oppmerksomhet, kan du få en god avkastning av hvitløk og nyte kulinariske og medisinske fordeler.