Hvordan få en romdeler

La oss begynne med to scenarier:; Først forestille en typisk urban par som bor i en stor penthouse. Dessverre har sine rom er arkitektur-d så dårlig at soverommet er veldig stor og virker tom på tross av å være møblert vakkert. De trenger å opprette en avdeling i rommet å gjøre det virke litt mer komplett og mindre som goldt land. For det andre, tenk en familie på fire som bor i en middelsstor leilighet. De har to rom. Men, de to barna trenger et rom for seg selv hver. De trenger en måte der de kan dele et rom, for å skape et rom for hvert barn. De kan ikke bygge vegger i leiligheten.
Svaret på begge disse scenariene er romdeler.
Romdeler-Som oxford ville definere det, er en romdeler en skjerm eller på et møbel som deler et rom i to deler. Så, nå er det opp til deg å bestemme hvordan du vil dele din plass. Du kan gå for billige romdeler eller bare lage en romdeler. Det finnes mange typer romdeler som du kan velge. Men etter min mening, er det du gjør, måten vakrere enn, antagelig, noen klassiske merke som du kan kjøpe! Dette er fordi, det er din stil. Derfor vil din plass gjenspeiler deg det beste, kan det. Du kan tilpasse det med familien fotografier eller et familietre. Du kan også prøve å ha alles håndavtrykk på den. Bottom line, vil det være nydelig. Hvis ikke, gjør en annen for å dekke det!
Du må være klar over plassen spesifikasjonene før du foretar en romdeler:; det første, hvis rommet er lite og du ønsker å organisere det bedre ved å lage en divisjon. , Det andre, hvis rommet er veldig stort, og du må opprette en divisjon for å gjøre rommet mer funksjonelle. ; På grunnlag av disse spesifikasjonene må du bestemme hvilken type romdeler som du ønsker å ha. Likevel, i begge tilfellene romdeler vil legge ornamentale, dekorative og funksjonelle verdi til rommet.
Nå kommer vi til kjernen spørsmålet, hvordan å lage en romdeler:; Avhengig av spesifikasjon og preferanser du kan enten ha en semi transparent slags romdeler for et mindre rom eller en ugjennomsiktig romdeler for en større plass. Poenget er å ha mest mulig utnyttelse av det. ; I begge tilfeller av romdeler, kan du ha den i 3 grunnleggende typer. La oss diskutere metodene:
1. Folding romdeler:; For denne typen romavdeler du kan gjøre panelet rammer som per høyden som passer innredningen av rommet. ; Deretter legger du innsiden paneler. For dette, kan du bruke alt fra glass til stoff eller til og med tre. ; Siste trinn, setter du alle platene (i rammer) med hengsler og plasser den i den vinkelen du vil., 2. Single Panel romdeler:: Dette er den enkleste formen for romdeler, for å gjøre. Alt du trenger å gjøre er å lage et panel ramme og inni panelet. ; Deretter legger føttene til den, slik at den er solid og stabil. ; Deretter plassere den ved det punktet som passer deg.3. Curtain romdeler: De er også veldig fondly kjent som henger romdeler. ; Disse er stort sett stoff eller perler. ; Du kan lage en ramme og suspendere stoff eller perler fra taket av rammen. ; Denne typen kan gi plassen en veldig mystisk appell!
Så, tror jeg nå har du en god nok ide om hvordan du kan lage din egen romdeler. Det er der jeg logger av og gjemme seg bak min personlige romdeler! Ta råd og ikke nøl med å forlate et notat hvis du kommer opp med noen flere fantastiske ideer. Tross alt, er skjønnheten av huset konsekvensen av lidenskap (mot det) på eieren!