Slik installerer Deck rekkverk

Hovedformålet med å installere en kortstokk rekkverk er å gi en beskyttelse mot fall og skader. Deck rekkverk skal velges slik at de utfyller og forsterker dekk design og også gi dekk beskyttelse. Det finnes forskjellige typer dekk rekkverk viz. tre, stål, tråd, metall, glass og kompositt seg. Glass rekkverk utfyller moderne og moderne hjem. Tre og metall er de mest populære materialene som brukes for å bygge en kortstokk rekkverk. Forstå normer av type og høyde på dekk rekkverk som er fastsatt av lokale myndigheter, utgjør en av de viktigste trinnene som skal følges før du velger hvilken type dekk rekkverk. Kodene til noen av de lokale myndighetene også inkluderer dimensjoner baluster tanden. La oss nå ta en titt på hvordan du installerer dekk rekkverk.
Slik installerer Deck rekkverk - Trinn 1, og høyden på dekk rekkverk må avgjøres i henhold til byggetillatelser. The baluster avstanden må også avgjøres tilsvarende. Et oppsett av rekkverk må være opprettet før du begynner å arbeide med dekk rekkverk.
Slik installerer Deck rekkverk - Trinn 2: Det neste trinnet er å merke høyden på rekkverk og plasseringen av rekkverket poster i henhold til oppsettet ditt. Rekkverket innlegg må fordeles jevnt med tilbørlig aktsomhet. Plasseringen av rekkverket innlegg må avgjøres med tanke på bjelkene strekker som over en kortstokk gulv.
Slik installerer Deck Rekkverk - Trinn 3; Rekkverket innleggene skal installeres. For dette må du kutte et hakk i treterrassen henhold til merkene laget for rekkverket innlegg i layouten. Høyden på rekkverket innleggene bestemmes av følgende formel:
Høyde på Rekkverk Post = Høyde på rekkverk + Floor Bredde + Bredde på Gulvbjelkesystemet
Dekket innlegg er kuttet i henhold til høyden beregnet og en vinkel (vanligvis på 45 grader) er gjort på den nedre enden av rekkverket innlegg. En diagonal trepinne festet til den nedre enden av rekkverket innlegget å støtte rekkverket innlegget.
Slik installerer Deck rekkverk - Trinn 4; Når rekkverket innleggene er installert, bør baluster stillingene være merket i henhold til målene i oppsettet. Deretter fester hver baluster til gulvet og toppen rekkverk med skruer montert på toppen og bunnen av kortstokken rekkverk. Når du har festet dekk rekkverk for en enkelt del vil si, i mellom to rekkverk innlegg, gjenta det samme for hver del.
Slik installerer Deck rekkverk - Trinn 5; Det neste trinnet er å installere rekkverket caps. Rekkverket caps er planert jevnt og installeres på dekk rekkverk.
Dette er prosedyren for hvordan du installerer tre rekkverk. Dekket rekkverk kan monteres på en annen måte enn å installere dem delen kloke. Dekket rekkverk kan monteres etter konstruere en struktur av dekk rekkverk i henhold til oppsettet. Denne strukturen er da installert på dekket når dekket rekkverk er integrert. Dessuten er dekk belysning et viktig aspekt som legger til innredning av kortstokken din.