Eksempel Takk Note Ordlyd

Det er en av de viktigste dagen i ditt liv og det er knapt noen å vitne at øyeblikket og dele gleden. Hvordan ville det føles? (Boy-Jeg vet det ville være ganske dårlig) Men heldigvis, hvis vi har mange venner og er i god kontakt med våre slektninger, at situasjonen ikke ville oppstå. Likevel, må du være takknemlig til dem for å være et vitne til en viktig hendelse i livet ditt. Så hva gjør du? Noen ganger, for eksempel på en bursdagsfest, er de tilstede gitt et lite tegn til å være tilstede der. Men selv om du ikke gjør det, det minste du kan gjøre er, skriver en takk notat deg. Det er en slank sjanse for at du ikke vet wordings for takk notat. Her fortsatt er noen flere, takker på prøven notatet du ordlyd og hvordan du skriver en takk notat.
Takk Note ord; Mens du skriver takkekort, husker disse 6 ting-; Salutation - Til vedkommende, Takker personen - for en gave eller en tjeneste, eller bare å være tilstede for en hendelse; Positive kommentarer - om det du er uttrykke takknemlighet for; Omtale av måten over bruken av gaven - (dette vil være nødvendig spesielt i tilfelle av kontanter.) Eller en omtale av mottakeren på en positiv måte i forbindelse med kommentarene.; Takk Igjen; Meld av eller Lukk notatet
Nå som vi har sett de 6 essensielle delene av en takk notat og formulering av takk notat, kan se på noen eksempler på takkekort.
Eksempel Takk Note Ordlyd; Bryllup takk Note Ordlyd
# 1; Navn eller Kjære XXX, Tusen takk for den vakre bestikk. Begge av oss egentlig var glad for å se et så nydelig bestikk. Vi vil sikkert pryder bordet med settet og gjøre god bruk av den. Faktisk kan vi ikke vente med å bruke det! , Takk igjen,, Warm Regards, (Sender's Name)
# 2; Kjære - (navn) og (navn); Så omtenksomt av deg å gi oss en fin boks med krydder! Takk en ton for en slik aromatisk gave! Begge av oss er sikker på at det vil legge til at 'nødvendig krydder "til vårt ekteskap, så vel som mat! , Takk igjen,, Love,, (avsenderens navn)
# 3; Kjære (navn), jeg kunne ikke motstå å åpne vakkert innpakket gave, og funnet det å være en nydelig antikk maleri! Hvor herlig var det! Takk så mye. Både meg og Ted elsket det. Dens bare perfekt for hjemmet vårt. Men ser frem til å se mer av deg på D-dagen! ; Takk så mye igjen,, Best Wishes,, (avsenderens navn)
Det var om takkekort i forhold til bryllup. Etter handler om baby shower takk notat deg ordlyden.
Baby Dusj Takk Merk Du Ordlyd
# 1, Kjære (navn); Takk så mye for at nydelig baby teppet. Emma er sikker på å kose cozily i det! ; Takk igjen for en slik gjennomtenkt gave,. Hilsen, (Sender's Name)
# 2; Kjære (navn) og (navn); Det var så godt å se dere to på baby shower part. Tusen takk for å være der og gi oss og babyen din velsignelse og nydelig gave. Your gest er verdsatt fra bunnen av mitt hjerte., Takk igjen,, Love,, (Avsenders navn)
# 3; Navn, Takk så mye for å kaste at baby shower party! Jeg storkoste meg. Den vil forbli i minnet mitt i lang tid! , Tusen takk, igjen,, Warm Regards, (Sender's Name)
Dette var bare noen få eksempler takk notatet du wordings. Du kan alltid komme opp med kreative måter å si takk. Det kan være noe som en takk gave! Men det er viktig at du føler leseren spesiell og som du er virkelig takknemlig for gavene og hans eller hennes tilstedeværelse på ditt spesielle arrangement. Selv om du kanskje har gitt en avkastning gave, takk notat er viktig. Som det vil gjøre den andre personen forstår at du ikke bare føler takknemlighet, men kan også uttrykke det. Fordi Føler takknemlighet og ikke uttrykke det som innpakning en nåtid og ikke gi det, som sagt av William Arthur Wald.
Jeg logger av her! Takk for at du leser dette!