Chainsaw Sliping Verktøy - Chainsaw sharpeners

En motorsag må slipes ofte slik at den kan gjøre jobben sin raskt og trygt. I tilfelle du bruker motorsag på ofte, så kutte evne kjeden avtar over tid. En skjerpet motorsag kan betydelig redusere tiden og energien brukt på gård gjøremål. Hvis du finner det vanskelig å kutte med motorsag din, så er det på tide å skjerpe motorsag.
Chainsaw sharpeners; Det er mange valg når det gjelder å kjøpe motorsag slipe verktøy. De fleste av disse verktøyene gir presisjon resultater og er trygge å bruke. En motorsag spisser er et viktig verktøy for motorsag vedlikehold. Disse presisjon verktøy gir den raskeste måten å skjerpe en motorsag. De skjerpe enkelte tennene av en motorsag effektivt. Disse verktøyene kommer i forskjellige stiler som strekker seg fra håndholdte filer til et frittstående system som kan festes til din arbeidsbenk.
Chainsaw sliping maskiner består av to komponenter. Den første komponenten klemmer på motorsag slik at den forblir stødig under sliping prosessen. Vanligvis et verdipapir spaken brukes til å holde motorsag. Den andre delen brukes til å skjerpe materialet. Disse komponentene vil variere avhengig av type eller modell motorsag spisser du bruker. Noen verktøy kommer med full slipeskiver mens andre har små sliping biter.
Profesjonelle kverner også skjerpe kjeden innen kort tid. Vedleggene som følger med disse systemene er førerne som holder kjedet fast i posisjon. Tilt og kant Vinkelen kan justeres hensiktsmessig å gi nøyaktige resultater. Før du bruker motorsag sliping maskiner, er det nødvendig å ta visse forholdsregler. Du må bruke vernebriller når skjerpe tennene av kjeden. Kontroller at spisser er ordentlig festet på arbeidsbenk. Bekrefter at kjeden er godt koblet til knivsliper. Når alt er sjekket, starter maskinen. Du må flytte slipesteinen nedover til foran tann av kjeden. Nå, skjerpe tann jevnt og forsiktig.
Ved å justere raffinering skruene, kan du oppnå nøyaktig skarphet. Når, finish du med den første tannen, må du flytte sliping hjulet til sin startposisjon. Nå, løsne klemhåndtak og plasser neste tann til oppskarping posisjon. Tannen bør være første skjerpet i én retning. Når du har fullført skjerpe all høyre eller venstre vinklet tenner, gjenta prosessen til å skjerpe motsatt vinklet motorsag tennene. Dette kan være kjedelige, så de fleste kjeden slipe verktøy kommer med vedlegg som automatiserer tennene fôring prosessen. Som et resultat, blir prosessen mindre tidkrevende.
Chainsaw Sliping filer; Det enkleste og mest populære motorsagen slipe verktøy er de håndholdte runde filer. Du kan også bruke en dybdemåler guide og en fil guide, som bidrar til å opprettholde en konsistent vinkel når du hjerneslag filen. Filing hver cutter (tann) i riktig vinkel angitt på filens glideplaten vil gi de beste resultatene. Før du kjøper en rund fil, bestemme størrelsen på kjeden, og deretter kjøpe filen. Brukerveiledningen ikke angi størrelsen på filen som kreves for å skjerpe kjeden. I de fleste tilfeller, er 5 / 16 "eller 7 / 32 tomme filen som brukes til sliping av en motorsag.
Selv med en motorsag er enkelt, er det viktig å slipe det for sikker kutting. En sløv kjeden ikke gjør bare jobben vanskelig, men øker også sjansene for ulykker. Chainsaw sharpeners vil definitivt bidra til å holde motorsag i god stand.