Designer Diamond Rings

Designer smykker er noe alle drømmer om og de som eier slike stykker av smykker er ofte i nyhetene. Når man nevner designeren diamantringer, som person kan glemme historier som omgir våre kjente og kjære kjendiser? Famous pop-diva, var Madonna i nyhetene for hennes 3-stein designer diamantring begavede av Guy Ritchie. Det 3-steinen design har en symbolsk mening. Den representerer fortid, nåtiden og fremtiden. Pretty Jennifer Lopez skapte bølger når hun var begavet designer ett rosa diamant ring av henne da kjæresten, Ben Affleck.
Designer diamantringer alltid trekke oppmerksomhet. Ut fra utseende av misunnelse til ren beundring, diamantringer alltid føre til en flagre uansett hvor man kan gå. Bortsett fra design, tendens dette solide rock å blende alle spesielt hvis den tilhører en designer hus. Og når det gjelder diamanter, betyr størrelsen noe spesielt for kvinner! Vel, er du ute ut å kjøpe designer diamant ringer? Uansett anledning, her er noen kjøpe tips og liste av kjente designere kjent spesielt for sikle verdig utvalg av diamantringer.
Mens kjøpe diamantringer, alltid ta en titt på alle designer husene å vite om omfanget av design og pris faktorer. ; Kontroller at du har sertifikatet som angir detaljer om diamanter og garantikortet. ; Verdien av diamant er basert på disse viktige punktene - farge, klippe, klarhet og karat av diamant. Disse punktene bør vurderes samtidig shopping for en diamant ring. ; Alltid buy diamantringer forholdsmessig lengden på finger. Det vil forbedre utseendet på hånd. ; Famous navn å vurdere for designer diamond ringer
Harry Winston: Navnet Harry Winston har alltid vært forbundet med diamant smykker. Dette imperiet begynte med en liten bedrift som blomstret i humungous proporsjoner. De små historien begynte da Harry assistert hans far og lært alt om diamanter. Derfra fikk han utformingen samling av Arabella Huntington. Han jobbet og ombygd design som fant mange beundrere. Når det gjelder forlovelsesringer eller gifteringer, står navnet Harry Winston virkelig skiller seg fra andre designer navn.
Tiffany: Tiffany er kjent for sin fortreffelighet i over 150 år. Feiret familier i USA har forbrutt diamond smykker laget eksklusivt kl Tiffany. En av de mest berømte diamanter av Tiffany er Fancy Gule Tiffany diamant. Dette er utstilt på sitt utløp i New York. For designer diamantringer, er det mange som ville sverger til pålitelighet og eksklusive design av et slikt merke. Filmen, «Breakfast at Tiffany's" seg beviser populariteten til denne designeren navn!
Boucheron: The House of Boucheron har mange butikker over hele verden som har utsøkt design i smykker, klokker og velduftende parfymer. Det er et kjent faktum at det var Boucheron som utviklet systemet med rating diamanter basert på klarhet og kuttet av diamant. Kongefamiliene alltid har en smykker element fra Boucheron House. Designeren diamantring samling fra denne designeren merkevare er kjent for den spektakulære skapninger.
Cartier: Cartier er et navn som er populært med kongelig familier og kjendiser. Grunnlagt i Paris, ble merket etablert med det kombinerte innsatsen til Louis, Jacques og Pierre Cartier. De setter høye standarder for forskning og snart drevet navnet mot suksess. Dag, deres utvalg av designeren diamant ringer og smykker fortsette å hypnotisere kvinner som ikke kan motstå vakre glitteret i diamant!
Lawrence Graff: Denne mannen er kjent som den nye Harry Winston. Lawrence Graff woos kvinner over 18 butikker over hele verden og også driver diamant handelsselskap. Breathtaking, guddommelige og simpelthen sinn blåser, designene som tilhører denne designeren navnet, skrike for oppmerksomheten! Lawrence Graff også betalte den høyeste prisen for Wittelsbach diamanten ved auksjon i 2008.
Disse kjente navnene er noen av de beste navn blant designer hus. Når det kommer til designer diamantringer, er det mange forbrukere som foretrekker å holde seg til slike merker for mange faktorer som prestisje, kvalitet, materialer, etc. Fagarbeidere lage mesterverk å lage slike skattede eiendeler. Så har du fridd your dame i stil med det beste designer diamant ring?