Hvordan bygge Brick Steps

En murstein trapp er et holdbart alternativ i terrassen eller ved inngangen til huset. Disse murstein trinnene gjengi et tradisjonelt utseende til huset ditt. Selv om, de er elegante, det er mye dyktighet og kunnskap som kreves for å bygge mur trinn. Bygg en kvalitet trapp som vil vare lenge er viktig. Å konstruere en murstein trapp, riktig konstruksjonsmateriale og dyktighet, er de to grunnleggende kravene. Her er et svar på spørsmålet om hvordan man bygger murstein trinn.
Hvordan bygge Brick Steps - Materiale; Materialet som kreves for å bygge murstein trinnene er som følger:
Murstein, Trowel, Mørtel, sement Blanding, spade, målebånd, Fine Sand, Nails, Hammer, Vann, Level, 2x6 lager (Foundation pad); Les mer om materialer som brukes for bygging i bygningsmaterialer.
Hvordan bygge Brick Steps - Installasjon
Trinn 1, The fremst ting som må gjøres er å utarbeide et oppsett over antall skritt du trenger for å bygge. Dette vil gi deg en idé om hvor mye murstein, mørtel og sement blanding som du vil kreve å bygge trinn. En annen anslår at du må gjøre er dimensjonene på trappen.
Trinn 2: Med hjelp av et nivå, nivå jorda under stiftelsen av murstein trappen. Plasser en 2x6 aksje som en stiftelse pad. Sementen blir blanda i henhold til instruksjonene som blir gitt på sement bag.
Trinn 3: Det neste trinnet er å bygge en ramme av murstein trappen. Med hjelp av et nivå, lå sement på ca 1 cm mellom to mursteiner. Det er ikke nødvendig at du bruker dyrt murstein for denne første kurset av trappen. Sørg for at denne første kurset er jevnet riktig. Dette fullfører interiøret murstein rammen av murstein trappeoppgangen.
Trinn 4; Det neste trinnet i hvordan å bygge murstein trinn er å blande sement som per instruksjonene på sement bag. Det anbefales at du bruker Portland sement for bygging. Dette sement står godt mot den tøffe værforhold spesielt, regn. Etter å blande sement, er det på tide å plassere ansiktet murstein på det første kurset som vi har bygget. Ansiktet murstein er at murstein som er synlig på trinnet.
Trinn 5, Mens plassere ansiktet murstein, må du bygge en trå. Når du bygger en trå i trappeoppgangen, er det viktig at slitebanen består av en pitch. Bygge en pitch er et avgjørende skritt i å bygge mur trinnene. Banen gjør at vannet renner av trinnene.
Trinn 6; Etter løpebane, stigerøret mursteinene skal plasseres. Det er en tommelfinger regel når du legger murstein. Regelen er, som du må gi plass mellom to mursteiner for å fylle denne plassen med mørtel ved hjelp av en murskje. Endelig er det overskytende mørtel fjernes og dette ender prosedyren med å bygge mur trinn. Etter utbygging av murstein trinnene du kan legge et rekkverk til disse trappene. For mer informasjon, les utendørs trapp rekkverk.
Dette var alt om hvordan du bygger murstein trinn. Jeg håper dette vil gi deg noen referanse når du bestemmer deg for å bygge mur trinn i terrassen eller inngangspartiet. Les hjem konstruksjon for å få mer informasjon om emner som disse.