Couch Cushion erstatning

Couch pute erstatter for sofaen er en enkel prosess. Det gjør bruker ikke mye tid og energi. Sofaputene er laget av polyuretan skum. Over en periode skummet mister sin stivhet. Derfor får du et synkende følelsen når du sitter på sofaen.
Couch Cushion Utskifting Steps
Couch putetrekk utskifting kan gjennomføres på fire enkle og enkle trinn.
Trinn 1: Få måling; Prosessen med reupholstering Sofaputene starter med å måle skum for putene. Dette er et viktig skritt for å få det rette utseendet på sofaen.
For å få nøyaktig måling, er det alltid godt å fjerne skummet fra puten og deretter måle den. Fjerne skum fra puten er ikke en vanskelig oppgave. Putene vanligvis en glidelås på den ene siden og skum kan fjernes gjennom den. Når du måler skum, alltid måle den lengste fordel for lengden og bredden. Lag en skriftlig notat på målingene på et stykke papir, og ikke bare en mental en, som du kanskje glemmer nøyaktige målinger.
Start med å måle lengden på hver pute og oppsummere lengden på dem alle. Deretter måle dybden på putene. Den vanlige dybden av puten er enten 24 eller 27 inches. Mens velge dybden på sofaen puten utskifting skum, enten velge et skum med dybde lik den eksisterende dybde eller mer enn den eksisterende. Men velger en skum med en dybde mindre enn dagens dybden, er en streng no-no. Deretter kommer tykkelsen av skum. En viktig ting å huske på mens merke målingen er å alltid runde av målingen til nærmeste tomme. For eksempel, runder av 3,5 til 4 tommer, men hvis målingen er 3.2 så det bør være avrundet til 3 tommer, og ikke fire.
Trinn 2: Bestilling av Skum, nå at målingene er klare, slik at sofaen puten utskifting skum. Når du bestiller, husk at du kan velge hardheten på skum som du bestiller. Velg alltid et skum som overgår dine forventninger og / eller krav, eller til en minimal nivå, møter eksisterende størrelse.
Når du bestiller størrelsen, er det lurt å bestille litt mer enn selve kravet. Den leveres normalt i store blokker på størrelse 6 fot. Fra det store blokker, kan små biter som per spesifikasjonene gjøres. Erstatningen skum kan være "cut-to-order". Imidlertid kan kun kvadratiske og rektangulære finnes i denne kategorien som de er standard figurene. Andre figurer, om noen, vil måtte kuttes hjemme selv.
Svært ofte, kan de ansatte på polstringen butikken guide deg med riktig størrelse, tykkelse og fasthet av skummet.
Trinn 3: Kutte Skum; Når du har fått skum hjem, er det på tide å kutte den i ønsket størrelse og form. Det beste alternativet nå er å fjerne skummet fra et av de gamle puter, plasserer den på den nye brikken og spor ut grenser med en markør.
En elektrisk kniv vil være til enorm hjelp for å kutte skum inn i riktig størrelse og form som det er lett å håndtere. I tilfelle den elektriske kniv ikke er for hånden, bruker du en lang skarp kniv. Mens kutte skum, sørge for at kniven er i en vinkel på 90 º. Vær sikker på at skum er kuttet jevnt i hele lengden. Det bør ikke være rom for feil mens du kutter skum. En enkelt liten feil vil bety mer utgifter.
Skummet kan gi deg en varmere følelse i sommer. Hvis du vil, kan du stikke et lag med bomull på skum. Bomullen laget hjelper også på å øke levetiden til skum. Du kan også sy en avregning klut på alle sider av skum. Dette vil hjelpe i å holde bomull og skum sammen, så Trekke Sofaputene vare lenger.
Trinn 4: Skifte Foam, er nå tiden å stappe den nylig gjort skummet tilbake i putetrekk. Den nye skummet ikke vil gli inn i puten dekker så lett som de gamle. Du må kanskje trykke på dem litt. Etter at du har satt inn erstatningsskum, sørg for at alle kantene er kvadratiske og har ikke tatt noen annen form. Hvis de ikke er firkantet, vil puten ikke har en jevn finish.
Ja. Prosjekt sofaen pute erstatning er over. Nå kan du nyte den reupholstered Sofaputene!