Hvordan å være vakker

Hva kan virke vakkert for meg, kan det samme synes stygt til deg. Tydeligvis, er skjønnhet et relativt begrep. Svaret på hvordan du kan være vakker ligger i deg. Å være vakker er å tro at du er vakker. Det er den indre uroen eller ro som viser på den ytre overflaten. En polert karakter, med et snev av raffinement og en dash med enkelhet kan være like vakkert som en person kledd opp i de dyreste og mest trendy av klær. Det er så mye mer om hvordan man skal være vakker enn bare å kle opp. Mer om hvordan man blir vakker.
Hvordan være Beautiful # 1; aldri sammenligne deg med noen andre. Å være vakker betyr ikke at du må være vakker enn noen andre. De ønsker og ønsket om å være vakker er ditt, og i kraft av det, er det din prøver å finne svar på hvordan å være vakker hver dag i deg selv. Sammenlign deg selv hver dag med, hva du var dagen før. Analyser de tingene du gjorde som fikk deg til å føle vakker og stoppet deg fra å søke grunne svar på hvordan å være en vakker jente eller hvordan å bli en vakker mann. Foreta sammenligninger med deg selv og ikke andre, så Skjønnheten ligger i deg og ønsker det er den eneste måte å være vakre.
Hvordan være Beautiful # 2; Beauty er rundt deg, og ikke i noen dyre salongen eller spa. Hva er definisjonen på skjønnhet? Det er det som tiltaler deg. Liste ned personer, kunsten, destinasjonene og de stedene som synes vakkert til deg. Undersøk hvorfor de appellerer til deg, og du vil finne svaret på hvordan å være vakker. Vanligvis er disse stedene og personene kommer over så flott til deg fordi et sted, en eller annen måte og en gang vi har den beste delen av oss igjen med dem. Så en gang, ligger igjen reise hvordan å være en vakker person med deg.
Hvordan være Beautiful # 3; Ser gjennom "indre øye" inn i ditt innerste selv er den beste måten å nå til skjønnhet. Jeg har gjentatte ganger sagt at svaret på hvordan du kan være vakker ligger i deg, og å utdype dette punktet la meg sitere en linje fra den berømte dikt av William Wordsworth kalte Påskeliljer, flash De på at indre øye, Som er den lykke av ensomhet. Dikteren bruker en bilder til å uttrykke sin indre skjønnhet, noe som kommer som en åpenbaring for ham, som han sitter i en tankefull humør. Den guddommelige manifestasjon at du er vakker vil komme til deg om å ta en titt på selvtilliten affirmasjoner og arbeide for å gjøre dem positive. Probe dypere inn i ditt indre og du vet at du er vakker, nå er det bare et spørsmål om å leve det!
Hvordan være Beautiful # 4; Forbedre de vakreste ressursene du har. Leter vakre handler om å jobbe på de sidene som allerede er vakre. For noen mennesker er det deres øyne, for noen det er hår og så videre. Målet med denne øvelsen er å gjøre rettferdighet til de delene av dere som er vakre og vil doble din refleksjon av skjønnhet neste gang du ser på deg selv i speilet.
Hvordan være Beautiful # 5; Helse er skjønnhet så mye som det er rikdom. Å ødelegge kroppen din er å miste ut på skjønnhet. Du har ett liv å leve, og et liv å gjøre det en vakker livet. Gjør alt i din evne til å gjøre kroppen din så frisk som mulig. Elsk din kropp og gjøre det vakkert ved å gi de essensielle næringsstoffene den trenger for et sunt og vakkert liv. Healing og holde kroppen i form er det første skrittet mot hvordan man skal være naturlig vakre. Mer om å leve sunt.
Mange frykter å bli gammel, og de overbelastes ned av tanken på å ha rynker og aldring. Osho, en åndelig leder sa en gang, "Alderdom er enormt vakker, og det skal være slik fordi hele livet beveger seg mot det. Med rette sa Guru! Alderdom er der visdom hjelper deg å nå toppen av skjønnhet. Hvert år, hver bursdag, klatre et trinn på stigen av skjønnhet. Aldring er det beste som skjer med oss, som det tar oss til senit av skjønnhet og gir oss en sjanse til å oppdage hvordan du kan bli vakrere med hvert pust og hvert øyeblikk. Alderdom er modningen av din tanke, intellekt, vekst og visdom. Trikset om hvordan du kan være vakker er først å føle seg vakre. Håper denne artikkelen hjelper deg oppdage hvordan å være vakker og viktigst hvordan å være en vakker person hele ditt liv.