Utendørs Ildsted Sikkerhetstips

En utendørs ild gropen er en naturlig eller kunstig brann kabinett for matlaging, forbedre stemningen for en spesiell anledning eller genererer varme på kalde, vinterkvelder. Gropen tilbyr et moderne hjem den følelsen av en rustikk leir bakken, komplett med et hull i bakken, omgitt av en ring av steiner. Brannen groper legge kvalitet til ferieboliger og områder for camping i skogen. Men, kunne den velkjente "leker med ilden" får bokstavelig, dersom visse forholdsregler er ikke på plass.
Utendørs brann gropene er en flott måte å oppfylle ditt ønske om en koselig og innbydende brann i hagen din. Motivene finnes bland godt med utemøbler og utendørs belysning. Brannen gropen fungerer som et samlingspunkt for samtale og grilling slå outs. De fremmer en atmosfære for å komme sammen og skape gode minner. Den varme og synlig lys show signal kameratskap. Den utendørs ild gropen ser flott ut i hagen, gårdsplassen og terrasser.
Utendørs Fire Pit Sikkerhetstips:
Border ringer:
Invester i en brann gropen som har en ring. Det finnes en rekke produsenter av brann groper som tilbyr et utvalg av disse ringene. Det er utformet alternativer med silhuetter av dyr og trær for å legge kvalitet til leirplassen, og selv vanlige stål og glass. Avhengig av bruk, det er brann gropen er satt, kan ringen velges. For eksempel, hvis du prøver ut scrumptious grilloppskrifter utendørs er ideen så mesh laget av rustfritt stål eller designet utvidelser er en god handel. Ringene bidra til å skape bålet stemning og kommer i en rekke størrelser.
Wide-base design:
Når du velger et ildsted, er det viktig at du først vurdere felles bruk at gropen vil bli satt til, antall personer du tror vil bruke anlegget og området hvor brannen gropen ville være vanlige. Det er tryggere å gå i for de bredeste base design tilgjengelig i størrelse-kategorien du ser på. Gropene kommer i et bredt spekter av materialer og størrelser. De er plassert over bakken, om ikke permanent plassert på bakkenivå, og hjelper deg til å få reell verdi ved å optimalisere uterom. Den brede base gir mer varme og ekstra matlaging plass. Det er også et nyttig skritt tatt for barns sikkerhet når gjestene er barn.
Røyk kanaler:
Røyken ventilene er vanligvis selges sammen med brannen gropene. Fronten åpning av ventilen fungerer som en skorstein for røyken å bli re-rettet. Røyk ventilene er laget av forskjellige materialer, inkludert leire, kobber og støpejern. De er en stor hjelp når du er underholdende mer enn din vanlige gjest kapasitet og når det er barn på grillen. Åpningene mulig for alle å nyte den knitrende lyd, varme og koselig atmosfære, uten å bli sjenert av røyk og aske.
Stilling:
Det gjør godt å velge posisjon for brannen gropen med hjelp av en profesjonell eller noen som har blir brukt en for år. Gropen bør ideelt sett plasseres flere meter vekk fra brennbart område av hjemmet, for elektrisk sikkerhet. Du må sørge for at strukturen er borte fra tilgangspunkt til de viktigste innendørs stue, elektriske apparater, planter og trær og overheng. Andre ting å se opp for er tørt gress, høy og stabler av åpne brensel. Riktig og planlagte plassering vil også lette en sentral beliggenhet for oppmuntret samtale og samhandling.
Valg av "drivstoff":
Et annet tips for brannsikkerhet når du velger å installere et ildsted er å nøye velge drivstoffet. Nivået av flammer og mye varme genereres er sterkt påvirket av drivstoff innenfor. Den propan og trykkimpregnert tre alternativene er der, men i det siste, er forebygging bedre enn kur. De slippes ut røyk er giftig. Fat-tre, et naturlig produkt av svært brennbare harpiks gjør stor drivstoff. Harde tresorter som eik ikke bare produserer mindre røyk, men er også trygge med barn rundt.