Enkelt bryllupsfeiring menyer

Til tider er det ikke lett å kutte ned antall gjester til å bli invitert til bryllupsfeiring. Kanskje det ikke ville være klokt om familiemedlemmer, nære venner, kolleger og naboer ikke blir invitert til fest. At det går på "gjester listen ', kan ende opp med å skade dine nære og kjære" følelser. Så, hvorfor ikke planlegge for enkel bryllupsfeiring menyer og nyte dagen uten noen harde følelser! Her er noen tips for å spare de ekstra penger i lommeboken!
Har Time i Mottak Matter?; Planlegging resepsjonen menyer avhengig av tid på døgnet er også en smart måte å arrangere en enkel bryllupsfeiring. Som et åpenbart faktum, ville en mottakelse arrangert i morgen består av frokost eller te. En ettermiddag mottak ville inkluderer lunsj eller cocktail time. Den tidligere delen av dagen, det vil si om morgenen og ettermiddagen er den ideelle gangene du kan spare mye på prisen på matvarer og presentere en uformell og lavmælt menyen. Går for en brunch mottak er heller ikke en dårlig idé. Her, frukt, brød, muffins, kan Mimosas og andre frokostmat gi et godt utseende til resepsjonen menyen.
Evening er en slik tid, som ikke har noen spesiell løpet av mat. Det kan inneholde nesten hva som helst, forretter, snacks, hovedmåltidet, dessert og drinker. Derfor, mottakelser på kveldstid er vanligvis dyrere. Spesielt gjør alkoholholdige drikker som vanligvis serveres under kvelden, resepsjonen en kostbar affære. Så, alltid plan for den perfekte tiden som ville oppfylle budsjettet forventninger.
Bare Desserter!; Bortsett fra bestemme tidspunktet for bryllupsfeiring, kan du også gjøre noen ekstra besparelser ved å begrense mengden mat som skal serveres. Dessert mottak er regnet som de rimeligste resepsjonen mat. Istedenfor å følge den typiske løpet av måltid, prøv serverer gjestene dine med en rekke deilige mage-fylling desserter. Dette kan være en stor godbit for dem som har lyst på den "søte ting".
Afternoon Tea med Ost og Kjeks!; Inviter dine gjester til en ettermiddagste, og tilby mer enn ett utvalg av ost, kjeks, brød og druer å velge mellom. Du kan også behandle dine gjester med smørbrød og scones. Hvis du har en hage eller en bakgård plen, så ingen andre steder kan være et ideelt sted mottak.
Velg indiske Way!; Enkelte indiske måltider er ikke bare deilig, men kostnadseffektiv også. Snakk med en lokal restaurant som tilbyr indiske retter. Du kan invitere dine gjester til lunsj og tjene dem med to typer av ikke-veg retter, en grønnsak rett, ris og naanbrød. Det finnes mange andre indiske retter som du kan inkludere i mottaket menyen.
Resepsjonen i sommermånedene Calls for grilling!, Hvis du og din ektefelle planlegger mottaket i de varmeste månedene av året, så hva kan være bedre enn å kaste en grillfest for gjestene. Grillfester om sommeren er en favoritt enkel bryllupsfeiring menyer både blant de ikke-vegetarianere og vegetarianere. Prisen skulle dekke salater, brød, kjøtt, BBQ og kokken. Og, vil det være ganske enkelt fantastisk, hvis du kan ta på BBQ som kokk!
Resepsjonen på et hotell; Hvis du ønsker å arrangere for resepsjonen i et hotell, kan du gjøre noen kostnadskutt her ute også. Henhold til budsjettet, kan du avgjøre hva slags mat for å bli tatt hensyn til dine gjester. Til å begynne med, kan du bestemme forretter bestående av bønne salat, asparges, frukt og ost fat, fylt sopp og sjømat, og serverer dem på ganske skuffer. Nå kan hovedretten av måltidet omfatter kylling parabolen, pasta, villris, glaserte gulrøtter og dampede grønnsaker. Lam og svinekjøtt parabolen er ganske dyrt. Og i stedet for den vanlige hotellet dessert, kan bryllupet kake være et flott alternativ dessert for mottak.
Den dyreste og viktigste aspektet ved ethvert bryllupsfeiring er mat og drikke. For noen par, som er på den innledende fasen av sitt nye ekteskap, blir bryllupet resepsjonen menyen et viktig anliggende for sitt budsjett. Plan for slik enkel bryllupsfeiring menyer, som ville ikke bare legge til glede for gjestene dine, men også lette din bekymring for kostnadene. Ha spesiell dag i din egen spesielle måte!