Er hun utro mot meg?

Juks kan være litt kinkig. Det er emosjonelle juks så vel som selve handlingen. Følelsesmessig utroskap til partneren din er mer sårende. Å ha sex med en annen person er rett og slett presenterer bevis for å bevise at kjæresten din ikke er i forelsket i deg lenger.
Så, hun er utro mot deg? Hvordan vite om hun er utro? For en fyr, er det ekstremt vanskelig å lete etter tegn på juks i en sammenheng. La oss ansikt den gutter, når det gjelder emosjonelle problemer, starter vi å ligner afrikanske aper. Vet mer på noen avslørende tegn på en utro kjæreste.
Hun mottar ikke anrop, Selv om du har prøvd å ringe henne mange ganger, er hun gjentatte ganger ikke å motta samtaler. Hva er verst? Hun ikke engang returnere dem. Og når du spør henne om det, vil hun alltid ha en arbeidsrelatert historien klar. Gutter, dette er alder av mobiltelefoner! Om hun egentlig ville ringe, ville hun ha kalt.
Lyve om hennes fyr venner, Hvorfor i all verden ville du lyve om noe? Og av alle de tingene lyver om fyren venner. Du må konfrontere sitt om dette. Eit lite råd til alle medlemmer av den mannlige brorskap, klare lufta om kjæresten din fyr venner. Dette er en av de klare tegnene på at hun er juks!
Kontinuerlig argumenter; Du ser på TV og hun argumenterer. Du slutter å se på TV, og hun fortsatt hevder. Du går ut, hevder hun. Du trenger ikke gå ut og helvete bryter løs. Ser du et mønster her? Kanskje det er en skjult melding i alle disse tvunget argumentene.
Awkward stillhet; Ever få denne følelsen av at kjæresten din er bare ikke snakker til deg (selv om du tilbringer like $ 100 på en middag dato). Dude, snakke med kjæresten din på en date. Spising er mindre viktig. Hun kan godt tenke, dette er akkurat det jeg ikke hadde med ..., vel den andre fyren.
Generelt lyver om alle tingene, lyver om fyren venner er én ting (hun kan bare være tester sjalusi nivåer), men lyver om nesten alt, og at også uten noen logiske svar, nå som er en annen ting helt. Konfrontere henne! Be henne om å slutte å lyve.
Foretrekker andre menneskers selskap, hun er alltid interessert i andre folks selskap! Uansett hva du gjør, hun rett og slett ikke vil ha deg rundt! Du må spørre deg selv dette spørsmålet, når var sist gang dere likte noe sammen?
Hun er ikke engang interessert i kosing; Noen sannheter må ikke fortalt, jenter liker kos, og vi alle vet hva gutter liker. Lag en mental notat, folkens! Når venninnen din nekter å kose med deg, det er noe veldig fishy på gang.
Nye venner? Hva snakker du om?; Du bør være alt tommelen opp for jenta hvis hun har et liv utenfor forholdet, men dude hun inderlig avviser at hun har noen nye venner, og selv om hun motvillig innrømmer til det, nekter hun å introdusere deg til dem. Hvorfor det? Hvorfor det? Hvorfor det?
Ovennevnte skiltene hjelper deg med å finne ut om hun er utro. Men, hvis du fortsatt ikke sikker på om hun er utro mot deg, her er hva du gjør: -
Vurdere om hun fortsatt er forelsket i deg, Prøv å svare på dette enkle spørsmålet. Er hun fortsatt er forelsket i deg? Påfør noen logikk. Hvis svaret er ja, så er det noen peker på forholdet. Hvis svaret er nei, hva er da poenget i deg å ta den frem?
Vurdere om du er forelsket i henne, Tenk på bakgrunnen for at du elsket henne. Tenk på ting, fordi som dere ble forelsket i henne. For å sitere en klisjé kjærlighet er alt du trenger for et forhold.
Jeg håper virkelig at det over utarbeidelsen, presenterer en interessant syn på spørsmålet "Er hun utro mot meg? ' Hvis du ikke tar inn over advarsel tegn på utroskap, godt du kan ha et alvorlig problem på hendene. Les mer på:; Fusk Spouse; Is My Boyfriend på fusk til Me