Installer en Baderom Vent

For alle bad design, er en skikkelig layout grunnleggende nøkkel for å holde badet rent og fritt for fukt problemer, for eksempel maling skreller, døra fordreier, sopp Spore akkumulering og bedervet lukt. Som bad gulv, vegger og tak er kontinuerlig utsatt for fuktighet, blir de utsatt for vekst av soppsporer. For mange av huseiere, bli kvitt giftig mugg og mildews er en never-ending prosjekt. Et slikt problem er helt tydelig i bad som ikke har noen ventilasjon vinduer. For å løse alle disse store problemer, er den praktiske løsningen å installere et bad vent eller en avtrekksvifte.
Slik installerer en Baderom Vent?
Et bad ventil fan er vanligvis montert på taket for å tjene hovedformålet for å fjerne fuktighet og lukt fra badet via eksosrør. Installere et bad ventil er egentlig ikke så tøff som du tror. Faktisk kan du installere et bad vent på egen hånd med å ansette en profesjonell tekniker. Hva er mer vanskelig er å velge en overlegen kvalitet enhet. Du kan finne en myriade rekke bad eksos fans i markedet, varierende med hensyn til stilarter og kvalitet. Velg stil og farge av åpningen i henhold til dine personlige preferanser.
Mens snakker om kvaliteten på badet eksos fans, er det målt i to primære attributter. Den første faktoren er mengden av fuktighet fjerning av eksos ventilen, som måles i kubikkfot per minutt (CFM), og den andre faktoren er støyen som genereres av enheten. En overlegen kvalitet bad avtrekksvifte fjerner høyere beløp av fukt per minutt, og opererer stille. Hensyn til disse faktorene, kjøpe et bad eksos ventilen i henhold til plan og budsjett.
Følgende er de grunnleggende trinnene for å bli vurdert mens du installerer et bad vent:
Obligatorisk materiale; Verktøyene som kreves for å installere et bad vent fan er eksos ventilen kit (som består av alle essensielle deler), skrutrekkere, wire stripper (for stripping ledninger), wire nøtter av ulike størrelser, elektriske tester (for å lete etter den riktige ledningstilkoblinger), og stikk så (for å gjøre hullet i taket). Sørg for at du holdt alle disse verktøy og rekvisita klar før montering av badet avtrekksvifte.
Velge Nettstedet for installasjon, Hvis du skal installere et bad vent fan i stedet for en gammel enhet, så kan du montere den nye viften i samme området som den eksisterende. Ellers kan du velge et sted på taket hvor det er en eksisterende lys fixture. Ved å gjøre dette, er du spart fra fiksering av nye elektriske kabler og tilkoblinger for installasjon av badet ventilen fan.
Klargjøring for avtrekksvifte installasjon; Når du har bestemt taket stedet for å installere bad ventil fan, er neste skritt å forberede for fiksering av enheten. For alle hjem forbedring prosjekt, kommer sikkerheten først. Så, slå av hovedbryteren panelet for å unngå ulykker. Forberedelse krever å lage et hull i taket (hvor du har bestemmer), og fikse en eksosrøret (kanalsystem slangen) som kobles hullet til ytterveggen. For bedre forståelse, gå gjennom den manuelle instruksjonen som følger med enheten.
Installere en Baderom Vent, Før du monterer badet åpningen, sjekk for kabling av viften. I flertallet av tilfellene, er bad lys koblet til en veggbryter. Hvis dette er det samme tilfelle med bad belysning, så kan du vurdere kabling ventilen til veggen bytte. Sjekk de forskjellige wire farger og koble viften ledningen til veggen bytte nøye. Etter dette, montere boksen på taket hullet fra der ventilen skal henge. Om mulig, kan du direkte feste boksen på takbjelken og deretter legge røret slangen til braketten. Fest skruer og muttere. Sikre at utenfor lufting er gjort riktig. Slå på strømmen og teste bearbeiding av den nylig installerte badet vent.
Dette var i korte trekk om hvordan du installerer et bad vent på egen hånd. Pass på at åpningen av eksosrøret i ytterveggen er orientert nedover. Dette hindrer oppføring av regnvann og / eller ubehagelige partikler inne på badet. Installere en eksos ventilen vil ikke bare spare bad rengjøring tid, men det hjelper også i den generelle vedlikehold av et bad. Les mer på:; Baderom Remodeling, Baderom Renovering Ideas