Elektrisk Hot Water Heater Reparasjon: Feilsøking tips

Så lenge tilstrekkelig varmt vann er tilgjengelig, er du ikke plaget om elektrisk varmtvannsbereder. Likevel, som alle andre apparatet, kan en elektrisk varmtvannsbereder heller ikke fungere skikkelig etter en viss periode. Hvis problemet oppstår innenfor garantiperioden, kan du alltids gi den til selskap for reparasjon. Ellers forstå deler og arbeide mekanisme av en elektrisk varmt vann vil bidra til å identifisere de feil og feilsøking dem lett. La oss ta en titt på noen av de vanligste problemene og måter å reparere elektrisk varmtvannsbereder.
Tips for Electric Hot Water Heater reparasjon
Den bør være oppmerksom på at selv den beste elektriske varmtvannsberedere er farlige apparater. Derfor bør konsultere en profesjonelt alltid bli foretrukket fremfor feilsøking den på egen hånd. Hvis du velger for elektrisk varmtvannsbereder reparasjoner på egen hånd, er det tilrådelig å forstå systemet skikkelig. Noen av sikkerhetstips som skal følges før du åpner systemet og / eller reparasjon av ovnen inkluderer slå av strømforsyningen, stenger innløpet vannrøret og feste slangen til drenering ventilen.
Ikke varme vann: Dette er en av de vanligste problemene med elektrisk varmtvannstank. Det kan være forårsaket på grunn av grunner som defekt i defekte termostater og varmeanlegg. For å fikse dette problemet, sjekk først begge termostatene (nedre og øvre) for strømforsyning. Tilbakestill termostaten ved å trykke på knappen og undersøke om det begynner å jobbe eller ikke. Hvis det ikke er strømforsyning til øvre varmesystemet, må du bytte den øvre termostat. I tilfelle det er strømforsyningen i det øvre varmeelementet, men du ikke får varmt vann, deretter den øvre varmeelementet bør endres.
Vann Not Enough Hot: Hvis vannet er ikke varm nok, så enten termostatene (nedre og øvre) eller oppvarming (nedre og øvre) fungerer ikke riktig. Å reparere dette problemet, først undersøke strømforsyningen til både termostater og varmesystemer. Hvis det ikke er strøm i den øvre termostat, sjekk krets for eventuelle mangler. Hvis kretsen ikke defekt, sjekk termostatinnstillingen og erstatte den øvre termostaten (hvis nødvendig). Dersom den øvre varmesystemet fungerer, men det er ingen effekt på de lavere varmesystemet, deretter de nedre termostaten må skiftes.
Farget Hot Water: Farget varmt vann er ofte forårsaket på grunn av sediment innskudd i bunnen av vanntanken eller rustdannelse inne i tanken eller anoden stang. Det finnes en feilsøkingsdel tips om dette elektrisk varmtvannsbereder problem er å rengjøre og tømme tanken flere ganger og erstatte anode stangen.
Stinky Hot Water: Hvis varmt vannet er stinky (råtne egg lukt), er det på grunn av bakteriell nedbrytning og korrosjon på anoden stangen som genererer hydrogen gass. For å få kvitt dette problemet, rene og skyll ovnen ved hjelp av fortynnet hydrogen peroxide løsning. Skifte anode stangen anbefales hvis det varme vannet fortsatt stinker etter vask og spyling varmeren.
Støyende eller slå Støy: Noisy funksjon av elektrisk varmtvannstank skyldes skalerer bygget opp på varmeelementene. For å feilsøke dette problemet, fjerne både den nedre og øvre varmeelementer og rengjør dem. Hvis fjerne og rense varmeelementene er ikke mulig, konsultere en profesjonell og erstatte dem.
Vel! Denne på kort fortalt om problemene og hvordan å reparere varmt vann varmeovner. I tillegg kan enkelte står overfor problemet på en lekker vann tank. I et slikt tilfelle, er det ingen løsning å feilsøke feilen på apparatet, annet enn å bytte ut tanken.