Over Ground svømmebasseng Liners

Over bakken bassenger er stor muligheter ikke bare når man har et begrenset budsjett, men også når man ikke ønsker å ha hele bakgården gravd opp. Videre installasjon av over bakken bassenger er enklere i forhold til andre typer svømmebassenger. Men kun installere et basseng er ikke nok. Man må ta hensyn til de problemene framvoksende med tiden. Siden sidene av svømmebasseng er utsatt for de fleste overgrep løpet av livet av bassenget, er det lurt å velge en pool liner, noe som øker levetiden og holdbarheten av bassenget. Svømmebasseng liners kan kjøpes for nye bassengene eller å erstatte liners av en eksisterende basseng. Rollen til over bakken pool liners er å unngå at bassenget lekker ut. Imidlertid bør det nevnes at pool liners er ikke ment til, og ikke kan, tåle vekten av vannet. Denne funksjonen er utført av hovedbassenget strukturen. Over bakken svømmebassenget liners er laget av vinyl, som er en jevn og holdbar.
Typer Over Ground svømmebasseng Liners
Forskjellige typer svømmebassenger liners er tilgjengelig for ulike formål. De kommer i forskjellige mønstre og vidder, der høyere gauge av bassenget, høyere duken vil koste. Dette er fordi høyere måleren av bassenget, jo sterkere og tykkere bassenget duken blir dermed høyere pris. De ulike typene av liners er:
Overlapping Liners: Som navnet med rette antyder, er disse over bakken pool liners bare gå deg og over kanten på svømmebassenget vegg og henge ned på utsiden. Duken blir så festet med plast strimler, også kjent som mestring strips som holder duken på plass. Mestring strimler er tilgjengelig i to former: flat fargebånd type og tube shaped type. Duken er sikret med mestring strimler og deretter avsluttet med en topp rail. Overlapping liners er bare tilgjengelig i noen farger og design, men de er enkle å montere og er billigere sammenlignet med andre typer.
Beaded Liners: Disse pool liners gå opp basseng veggen, hvoretter de klikker på ett spor med perle eller welt som går langs liners hele kanten og langs toppen av basseng veggen. Beaded liners er dekorative og krever ikke demontering av den øverste halvdelen av i svømmebassenget mens duken erstatning. Dette gjør dem enklere å installere. Videre disse liners fungere godt i situasjoner der store bassenget dekk er bygget rundt bassenget. Beaded liners anses å være overlegne i forhold til overlapping type.
Unibead Liners: Også kjent som J-krok liners, disse unibead liners er en unik form for svømmebassenget liners. Disse liners ikke bare passer noen felles over bakken pool, men de har også dual egenskaper. De kan hang over basseng veggen som overlappingen type eller benyttes som en beaded liner.
Utvidbart Liners: Denne duken er ikke annet enn en ekstremt høy basseng duken. De er laget på en slik måte, slik som å ta den ekstra duken som trengs for dype enden bassengområdet. Disse dype enden over bakken pool liners er vanlig i sirkulære over bakken svømmebassenger.
Hvordan Erstatt Above Ground Pool Liner?
Bassenget duken over vannlinjen blir bombardert med en intens mengde destruktive sollys, resulterer i svekke deres. Liner lekkasjer, i over bakken pool, er behovet ganske vanlige og skadet pool liners byttes ut. Hvis du vil erstatte bassenget liner, følgende trinn følges:; Først av alt, har bassenget skal tømmes av alle vann. Man kan bruke en vannslange eller nedsenkbare pumpen til pipette ut ekstra vann fra bassenget. ; Det neste trinnet er å fjerne stabilisatoren skinner eller toppdeksel. Tankegang og klipp som holder liner på plass må være ugjort, først da duken vil gå av. , Når gamle duken er fjernet, kan man foreta noen reparasjoner i materialet under pool, slik at det glatt igjen. Vanligvis er sand det underliggende materialet og det kan være troweled. Flere sand kan også legges om nødvendig. ; Installer den nye bassenget duken ved å spre den over innsiden av bassenget. Klipp den over toppen av bassenget og erstatte overliggeren. ; Over bakken svømmebassenget liners make svømmebassenget deilig og behagelig å ta på, når man kommer i kontakt til basen og sidene av svømmebassenget. God kvalitet pool liners er bemerkelsesverdig robust, og ikke lett skadet av pool kjemiske behandlingsmetoder, som er nødvendige for over bakken pool vedlikehold. De også øke brukbar levetid bassenget, da dette ekstra lag av beskyttende hud styrker bassenget. Det gir også en enkel rengjøringsvennlig overflate, og dermed forbedre hygienen av bassenget.