Cool Baby Shower Temaer

Det er en tradisjon å innføre en mnd gammel babyen til venner og familie av moren. Baby dusjer var utelukkende ment for kvinner, men nå for tiden få nære mannlige slektninger og venner er også invitert. I dag, folk feire denne gledelige øyeblikk med tema basert dusjer, som kan nytes og husket av ett og alt. En nyfødt baby representerer kjærlighet, lykke, fornyelse av familiebånd og binding mellom de stolte nye foreldre. Baby dusjer var ment å gaven mor med gaver som vil være nyttig i omsorgen for nykommeren. Folk nå kaster en fest å ønske barnet inn i familien, og som kommer sammen til hele familien. Det er mange ting som man bør vurdere når du planlegger baby dusj.
Det er mange kule shower baby temaer som du kan følge for din baby shower. The Følgende baby shower temaer vil hjelpe deg i gang:
Baby Dusj Sports Theme for Boys, dette temaet er perfekt for en gutt. Du kan bestemme om ditt favorittspill eller sport, og skrive ut kortene basert på det som fotball formet, hjelm formet, balltre formet, volley ball formet, basket ball formet, etc. En annen god idé er å skrive ut kort som billetter til en sportsbegivenhet . Du kan bruke en rekke ballonger og vimpler relatert til idrett tema som basketball, fotballer, osv. Place ulike memorabilia knyttet til spillet som drakter, vimpler og mini-trophy's. Vise ulike idretter utstyr relatert til dine favoritt spill som flaggermus, racketer, baller etc. i ett hjørne av huset. Dekorasjonen kan være relatert til mors favorittlag logoer og fargen kombinasjonen lik lagene uniform. Sett lagene logoen på servietter og duker, ballonger, streamere og kake. Gavene bør være sentrert rundt idrett. Velg baby sengetøy, lamper, baby klær, etc. med idrett basert temaet. Du kan kjøpe sport relaterte leker for barnet. Det er en stor baby shower gave idé å gi gjestene billetter til den lokale junior divisjonen eller college team spill. Et gavekort til den lokale mini bassenget eller bowling område vil være godt verdsatt. Maten bør være lik spillet dag mat som hamburgere, pølser, potetgull, grønnsaker eller kjøtt fat, kyllingvinger, etc.
Baby Girl Dusj Theme; Den beste baby shower ideen jenta er en "Pink Theme". Use rosa ballonger, streamere, duk, etc. Bruk en farge i kombinasjon med rosa som hint av gule med gule blomster eller binde lavendel farge buer. Du kan også bruke nyanser av rosa for å skape en kontrasterende virkning. Bruk mange blomster til en baby jente shower tema som rosa roser, Asters, Canterbury bjeller. The baby shower invitasjoner bør skrives i rosa og koordinere farger. Barnet gaver skal være utgangspunktet rosa i farge som t-skjorter, sengetøy, baby tepper, håndklær, osv. gjester bør være begavet rosa lys eller blomster, eller en boks med diverse sjokolade innpakket i rosa papir. Maten i baby shower skal serveres i rosa plater og rosa plast skjeer og gafler.
Unik Baby Shower Temaer; Når du planlegger en baby gutt shower temaet du kan også bruke fly, tog, biler eller andre spørsmål, som representerer gutter. Ballongene kan være formet som fly, dyr, biler, osv. Du kan planlegge en bamse tema med mange bamser. Kortene kan bamse formet og bordet duker skrives med bamser. Baby shower kake kan være formet som en bamse. En strand baby tema er en unik måte å feire baby shower. Dekorer stedet med parasoller, bøtter, spader, skjell osv. Be dine gjester til å kle på Hawaii skjorter og shorts. Be damene å bære Panama hatter. En marine baby shower tema kan være vert i nærheten av svømmebassenget. Bruk masse leketøy skip og båter, og artikler relatert til et cruise party. Sea matvarer og grønnsaker bør være den viktigste maten i menyen. Use marineblå blå og hvite farger for ballonger, Streamers og strategisk sted ett uekte anker nærheten av bassenget. Kast livet sparere med nautiske tau i bassenget med bannere som "Det er en gutt" eller Gratulerer ". Den beste måten er å være vert det i en skikkelig båt.
Det er mange unike baby shower dekorere idéer som kan brukes til å ta imot barnet innenfor familien. Du kan holde tema enkel som vil se svært elegant eller kaste en omfattende dusj på en grand velkomne. Ikke bruk veldig høy musikk som det kan gjøre babyen ubehagelig. Hold alkoholholdige drikker til et minimum. Baby dusjer har ment å feire og nyte fødselen av nytt liv. Grunn fantasien til å gjøre denne møtes av familie, venner og babyen minneverdig.