Slik Stamp Betong

Hjem dekorere og utforming og arkitektur har utviklet seg blant interiørdesign stiler som er unike og interessante. Det 21. århundre hus er ikke fornøyd med bare hva hans penger kan kjøpe. Han er konsekvent på utkikk etter måter og metoder for å optimalisere midlene for hånden. Når det gjelder grunnleggende design involverer betong og rydder, den gammeldagse 'holde det enkelt »er ute. Allsidigheten av tilgjengelige ressurser og materialer for å forbedre interiør designer og eksteriør ekstrautstyr har gjort det mulig for hus å eksperimentere, uten profesjonell hjelp.
Betong stempling å øke gå eller rock hagen, innendørs eller utendørs, er slett ikke vanskelig. Hvis du er en driftig person og villig til å gi touch til tilpasset hjemmet eller kontoret, bevæpnet med lett tilgjengelig materiale du er klar til å gå. Øvelsen kunne tenkt å ha med ungene og familie. Fortelle dem om å signere sine navn på spasertur eller vise sin kunst på avsatser til bergarten hagen og de vil være mer enn villig til å hjelpe, spesielt barna. Du kunne planlegge arrangementet i helgen og gjøre innsats flere av familiemoro og noe å snakke om i mange år fremover.
Verktøy og materiell som kreves for stempling betong:
Verktøyene som er gode å ha innen rekkevidde mens stempling betong er:; Texture og Floppy Mats; herder / Integral Color; formslippmiddel, sabotasje, Resin Hand Float, Bull Float, Finishing Trowel, Screed; Med god kvalitet betong, verktøy aktiverer deg til å ta opp fugemasse linjer og gjøre dypere inntrykk. Det er utstyr kits for stempling betong lett tilgjengelig i markedet. Prosjektpakkene også inneholde retningslinjer og en steg-for-trinn forklaring på hele prosessen. Planlegging går langt i å sikre en perfekt jobben gjort. Du bør lese retningslinjene og forutse dine behov i henhold til hva du har i tankene. Du bør planlegge på papir:; Orientering av mørtel linjer; Gjentatte mønstre som murstein eller brostein, Lines av mønsteret som går vinkelrett på området som skal dekkes, utarbeider en plan:
Gjennomføre en turné: Du må gjennomføre en Oppussing studie av interiør eller eksteriør av hjemmet eller på kontoret, avhengig av hvor oppgaven er å bli satt på prøve. Dette er først og fremst å velge en farge og tekstur som passer til stemningen. Dette bidrar til å gi en behagelig og estetisk utseende til den nye struktur og forbedre de eldre rundt.
Utfør en prøvetur: Alle som er involvert i oppgaven kunne gjøre med litt øvelse før uttrykke kunsten forstand. Du kunne plassere matter i området før arbeidet med konkrete. Laget kan bli vist rundt av hva du har i tankene, ved å vise dem planen på papir og fysiske, hvor matter vil bli plassert etter hverandre. Mens planlegging vurdere plassering og virkningen av kontroll leddene.
Identifiser 'spesielle mannskapet': Identifisere fire funksjonsfriske voksne for ubestridte teamarbeid. Gjøre en i-ansvaret of fluffing utgivelsen agent gjennom hele prosessen og identifisere touch opp kravene. Et team spiller skal holdes i gratis av sted tekstur mattene, samkjøre dem og stamping i starten for å unngå uryddige fugemasse linjer. En annen lagkamerat kunne sikre en regelmessig tilførsel av betong og tamp mattene som de er plassert, trykker du matte-flush til konkrete, mens den siste kunne fjerne tamped matter og gi dem videre.
Slik Stamp Concrete:; Adopter et betongfundament som oppfyller kravene i den planlagte spesifikasjonene så langt som mix, og armering er bekymret. Dobbel-sjekk for kalsiumklorid innhold. Det vil utvanne innsatsen. Se i håndboken instrukser og deretter opprette blanding. Betongen bør alltid være mer enn fire inches i tykkelse. ; Color betongen ved å bruke noen av to grunnleggende teknikker. I integrerte farge teknikk, blir flytende farge blandet med betong og helte. I sendingen teknikken, fargen er herderen helles over betongen allerede er på plass. ; Husk å bruke den fantastiske armen bevegelsen for å dekke et maksimalt konkret 'kaste' hver gang. Herderen skal få lov til å komme helt opp i før arbeidet med det med tre eller noen av de flyter. Betongen må ikke være overarbeidet. ; Når fargen er tilfredsstillende, kan betongen bli tilbudt finesse med stål sparkel eller Fresno før bruk av tekstur mattene. Hold slippmiddel for hånden på dette stadiet. Pulveret hindrer mattene fester seg til konkrete. ; Utgivelsen agent skal være børstet på mattene og kringkasting. Laget mellom betongen og tekstur mattene bør være tykk nok til å hindre 'blødning' eller våt betong fra siver. ; For kunstverk, plukker de mørkere farget slippmiddel. Dette vil markere dybden på settet konkrete. Når du trykker en tekstur matte, overvåke innsatsen til barna. Selv om kraften ikke kreves er timing viktig. ; Når teksturering av betongen starter, er det liten eller ingen tid å miste. Dette inkluderer nødvendig touch-up fungerer like godt. ; Bruk en god high-powered høytrykksvasker i 24 timer for at betongen for å stille. Dette bidrar til å fjerne overflødig slippmiddel fra overflaten, jevnt. Utgivelsen er fortsatt kunne sprøytes inn i fugemasse linjene. ; Bruk en dekorativ betong sealer og klare enhancer når plata er helt tørt. ; Det er fagfolk som ledd i å stemple betong. Du kan invitere fagfolk til å arbeide på design, sammen med ungene og venner.