Home Rettsmidler for Mole Control

Føflekker er ett av de tøffeste dyrene å bli kvitt. De er viden kjent for å lage store tunneler i plenen og i den prosessen ødelegge sin naturlige skjønnhet. De kan forårsake skader på trærne på plenen eller hagen, som sine tunneler gir ly til andre skadelige skadedyr og insekter. Føflekker meste lever av insekter og ormer som meitemark og grubs. De kan raskt kolonisere plenen og derfor kontrollere sine innbyggere kan være en virkelig utfordrende oppgaven. Det er flere hjem rettsmidler for muldvarp kontroll, men mange av dem kan gi bare en midlertidig løsning, mens andre kan ta litt tid for helt utvise dem fra din hage. Her er noen av de vanligste metodene for føflekk kontroll på eiendommen og verft.
Endring av Habitat, Noen ganger, selv enkle taktikker som habitat endring, kan spille en viktig rolle i å kontrollere virksomheten til føflekker. Føflekker er nå vanlig, i hovedsak på grunn av etablering av kunstige biomasse som plener og bed. Disse blir vedlikeholdt av anvendelsen av kjemiske næringsstoffer, organisk materiale hyppige vanning som kan skape egnet oppvekststeder for veksten av insekter, eller den viktigste næringskilden føflekker. Så konvertere dem til et naturlig habitat like hagen, og for økende hekker, kan være nyttig i lange løp for tunet føflekken kontroll.
Sjeldnere vanning kan redusere synligheten av tunnelene, i motsetning til hyppig vanning, som bringer mark og insekter til bakkenivå, og dermed også bringer mol til overflata. Det anbefales å redusere mengden av gresset i hagen din for å kontrollere befolkningen føflekker.
Grub kontroll; Grub ormene er en viktig kilde til mat til føflekker og dermed redusere befolkningen kan være effektive for å sulte muldvarpene og tvinger dem til å migrere til andre steder for mat og husly. Grubs kan også forårsake store skader på trær og planter ved å spise røtter og så, ødelegge dem kan være gunstig for planter også. Bruk av sprøytemidler i rett tid kan være nyttig for å redusere bestanden av grub ormer og dermed for føflekk kontroll i plener.
Mole Repellent; Mange bruker føflekken spray, som hovedsakelig er laget av castor olje, en velkjent muldvarp frastøtende. Mange har også foretrekker bruk av produktene og metoder for skadedyr kontroll for mol. Imidlertid kan bruk av kjemikalier og gifter utgjøre noen fare for dyr og små barn. Derfor er det lurt å følge instruksjonene fra produsenten og til å ta forholdsregler. Natural myggmidler, derimot, er tryggere og kan være nyttig å holde føflekkene på avstand. Enkelte planter er kjent for å ha føflekken avviser egenskaper og plante dem kan være fordelaktig for føflekk kontroll i økologisk hage. Slike anlegg omfatter påskeliljer, ringblomst, alium and mol anlegg. Annen viktig Planten er castor bønner, som inneholder ricinusolje, de essensielle ingrediens for en rekke muldvarp frastøtende produkter.
Fysisk Barrier; Plassere fysiske barrierer dypt inn tunet ditt kan også hemme føflekken aktiviteter. Begrave et metall barriere minst 4-5 inches dypt inn jorda kan være nyttig i inneholder antallet de stygge føflekken tunneler.
Kan imidlertid hjem rettsmidler for føflekk-kontroll tar litt tid å få de ønskede resultatene. Utenom dette, kanskje du også må ta regress til muldvarp feller å bli kvitt denne ordensforstyrrelser. Det er to typer feller, live og drepe feller. Men det som er viktig er å plassere feller i aktive tunneler, som du kan sjekke ved å flate jorda av tunnelene. Hvis de reparert dagen etter, indikerer dette at tunnel er aktiv og fellen kan plasseres der borte. Feller kan være mer effektivt om våren og høsten. Å helt bli kvitt vorter, kan det hende du må kombinere ulike strategier i stedet avhengig av bare én.