Pine Tree Arter

Pines er eviggrønne og resinous trær, som tilhører slekten Pinus, og familien Pinaceae. De er gymnosperm, og membran peiling trær, som de ofte betegnet som bartre. Furutrær har stor forretningsmessig verdi for tre deres. De er en av de mest populære for landskapsarbeid trær, for sin unike og slående løvverk system.
Pine treslag; furutreet Familien omfatter rundt 115 arter av furu. Men vurderingene av ekspertene sterkt varierer i denne forbindelse, hvor det er allment akseptert at rundt 105-125 furu arter finnes over hele verden. Selv om det ikke er mulig å gi informasjon om alle disse artene, her er en kort diskusjon om noen av de vanligste furutrær, for enkel furu identifisering.
Sugar Pine, Pinus lambertiana er det vitenskapelige navn sukker furu, som er den største arten av furu. Sugar furu når vanligvis en høyde på rundt 40 til 60 meter med en koffert diameter på 5 til 8 meter. er Sugar furutrær ikke bare gigantiske trær, at de bærer også den lengste kjegler, vokser til en størrelse på om lag 11 til 21 inches. Dette er ett av de mest karakteristiske trekk ved sukker furu. Denne furua er i hovedsak funnet i fjellene i Oregon og California. Kjeglene dette treet viser en viktig hensikt, ved beskytte innbyggerne i slike områder fra harde vinteren snør og regnet.
White Pine Trees, Ranging fra frøplanter til gigantiske trær, flere typer furutrær tilhører gruppen av hvite furutrær. Ut av dem, østre og vestre hvite furutrær er bemerkelsesverdige. Eastern furu er naturlig hjemmehørende i østlige Nord-Amerika, og den har rykte på å være den høyeste treet i denne delen av verden, med en høyde på 50 til 80 fot. Denne vakre furu med grønnaktig eller blålig løvverk, er virkelig perfekt for landskapsforming formål og er akseptert som den offisielle treet i Ontario. Tilsvarende er vestlige furu også et gigantisk tre, som kan nå en høyde på rundt 90-110 meter, med blågrønne blader. Det er innfødt til vestlige USA og Canada. Det er knyttet til den østlige hvite furutreet og er vidt vokst som en dekorativ treet. Mer informasjon på hvitt furutrær.
Long Leaf Pine; Long blad furu er i hovedsak funnet i Nord-Amerika og sørøst USA. Treet er preget av mørk grønn, nål-lignende blader, som finnes i bunter på tre. De kan vokse til en lengde på 18 inches og har æren av å være den lengste nålene blant alle furutrærne, som vanligvis vokser i Nord-Amerika. Dette treet har mange kommersiell betydning for å være en kilde til flere resinous produkter, inkludert terpentin og tjære.
Shortleaf Pine; Shortleaf furu er også kjent under navnene på shortleaf gule, sørlige gul, Oldfield, shortstraw, eller Arkansas myke furu. Det er allment funnet i østlige USA, og det vanligvis når en høyde på 20 til 30 meter. Bladene er også p-formet, som lange blad furutre, men forekommer i bunter på to og tre sammen. Å være en kilde til tremasse, trelast og kryssfiner finer, har dette treet stor betydning fra kommersielt synspunkt.
Bristlecone Pine, Bristlecone furu eller Pinus aristata er en eviggrønn furutre, med nål-lignende blader. Den når vanligvis en gjennomsnittlig høyde på 20 fot og er preget av uregelmessig form. Den vokser ganske sakte, men er kjent for lang levetid sin. Den eldste levende organisme kjent for verden er et bristlecone furutre, som er gitt navnet "Metusalem" og er anslått til å være mer enn 4700 år gammel. En annen karakteristisk egenskap av dette treet er at veden er så tett og resinous, at det er motstandsdyktig mot bakterier, sopp og noen skadedyr, som kan forårsake flere typer furu sykdommer.
Red Pine; Red furu er en høy eviggrønn furu, som er innfødt til nordøstre Nord-Amerika. Den kan nå en høyde på 70 fot, med den karakteristiske røde bark. Bladverket av dette treet er mørk grønn i fargen, og de er myke og nål-formet. Red furu er tilstandstre av Minnesota og tre har stor kommersiell verdi som tømmer.
Revehale Pine, revehale furu er en sjelden art av furu, som er funnet i California. Dette furutrær er også preget av nål-lignende blader, som oppstår i bunter på fem. Bladene er 2 til 4 cm lang og mørk grønn i fargen, litt glossy på den ytre overflaten, mens den indre overflaten er hvit. En annen særegenhet av bladene på revehale furu er at de er skjeden mindre og er gruppert sammen på slutten av grenene, som gir dem utseendet på en revehale. Det gir også denne furua sin unike navn. Revehale furu når vanligvis en høyde på 10 til 20 meter. Sjelden, kan det vokse til en størrelse på 35 meter.
Dette er bare noen av furu treslag som finnes i hele verden. Bull furu, cubanske furu, meksikansk gråtende furu, Jack furu, østerriksk eller sort furu, Sequoias, Tamarack, rød gran, hvit gran, Sitca gran, rød seder, etc. er noen andre vanlige furu typer. Nesten 35 furu arter finnes i hele Nord-Amerika. Disse furutrær har enorm kommersiell betydning, og de er mye brukt til skogbruk og landskapspleie.