Water Heater Element erstatning

Vannvarmere er en av de viktigste hvitevarer som vi trenger for å opprettholde nøye for å sikre en uavbrutt liv. Tatt i betraktning det faktum at vannvarmere brukes hele tiden, de er utsatt for ulike problemer og mangler. Hvis du forstår de viktigste delene og bearbeiding av varmtvannsberedere, og deretter reparere milde problemer er et enkelt prosjekt, med mindre feilen er et komplisert mekanisk en. Selv om deler av vann varmeovner kan variere basert på modellen, er det grunnleggende prinsippet fungerer mer eller mindre like hverandre.
Snakker om en elektrisk varmtvannsbereder, består den av en stål tank for å holde vann, to varmeelementer for å varme vann, termostat for styring av temperatur, trykkavlastningsventilen å kontrollere trykket, dip tube å levere kaldt vann og utløpsrøret for innsamling varmt vann. Blant de mange årsaker svekke funksjonen til varmtvannsbereder, er en defekt varmeelement med kalsiumkarbonat buildups et vanlig problem. For feilsøking årsaken skulle, kan du vurdere å erstatte varmtvannsberederen element. La oss ta en titt på varmtvannsbereder element erstatning.
Hvordan du bytter Water Heater Element
Som vi alle vet, håndtering alle typer elektrisk utstyr er farlig, som er det samme med vann varmeovner. For å unngå eventuelle ulykker, er det alltid lurt å gå gjennom bruksanvisningen som følger med enheten før foretaket varmtvannsbereder element erstatning. Steng kaldt vann ved dukkert røret og tappe vann fra varmeren tanken. Også, ikke glem å slå av strømtilførselen til varmeren og hovedbryteren på panelet. Du kan låse panelet boksen slik som å å være sikker på at ingen slår den på når du jobber med varmtvannsbereder.
Når du er forberedt med føre var-tiltak, kan du starte med prosedyren for testing og skifte varmtvannsberedere element. Først av alt, ta ut tilgangspanelet plassert på toppen av berederen ved hjelp av en skrutrekker. Du kan merke både vannet varmeelementene, ett på toppen og en annen på bunnen.
Det neste skritt å bytte varmtvannsbereder elementet er å kontrollere motstanden til varmesystemer. Du kan teste en oppvarming element om gangen. Sett multimeter lesing til X1000 og koble en ledning til festeskrue av varmeelement og en annen fører til skruen terminalen. Hvis avlesningen er uendelig, så elementet fungerer. I en annen sak, hvis motstanden lesing er ikke uendelig, så det krever erstatning. Følg de samme trinnene for å teste om det andre elementet krever erstatning eller ikkje.
Etter dette, fjerne både varmeelementene ved å koble fra ledninger og skru terminalene og festeboltene (om noen). Det er sjanser for tykke kalsiumkarbonat skalaer i nedre varmeelementet. Når du kjøper nye varmeelementer for utskifting, at du velger samme modell som den originale. Skift varmtvannsbereder elementet og fest terminal skruer og bolter. Med denne fremgangsmåten, har du fullført erstatte varmtvannsberedere elementer.
Slå på vann å fylle varmtvannsbereder tank og plasser tilgangspanelet. Til å kontrollere arbeidet til den nye varmeelementer, slå på både de viktigste strømforsyning og strøm til varmtvannsberederen. Hvis alt funker fint, så du kan begynne å bruke varmtvannsberederen. I tilfelle er varmtvannsberederen ikke fungerer selv etter varmtvannsbereder element erstatning, så ring en profesjonell tekniker. Les mer på feilsøking varmtvannsbereder problemer, gass varmtvannsbereder problemene og elektrisk varmtvannsbereder reparere. Jeg håper denne informasjonen ville komme godt med i tilfelle du bestemmer deg for å feilsøke varmtvannsbereder helt alene, men vær forsiktig når du gjør dette. Alle de beste!