Defensive Driving Kurs

Defensiv kjøring er undervist av profesjonelle på ulike registrerte kjøreskoler. The National Safety Council's Defensive Driving Course er et perfekt eksempel på riktig eksponering til regler og holdninger som gjelder for defensiv kjøring. Mens manøvrere bilen, bør man innse det - det er hans hovedansvar for å hedre alle fotgjengere er forkjørsrett og vedlikeholde trafikkreglene.
Den defensive driving kurs er utformet for å formidle kunnskap som bedre utruster deg til å være så roadworthy som bilen selv. Det er ingen mulighet for fyllekjøring eller noen form for tankeløyse i defensiv kjøring. Kursene forutsatt toget eierne og driverne av biler eller motorkjøretøyer å forstå, ære og implementere mestring av veien reglene. Kursene løse behovet for anvendelse av de grunnleggende mekanikk av motorkjøretøy kjøring.
Formål med Defensive Driving Course:
Det er defensiv kjøring kurs som tar sikte på bestemte aspekter av menneskelig konstruerte roadworthiness. Det primære målet om av alt er å minske risikoen faktor og minimere tap for menneskers liv og eiendom. Den drivende kurs gjør kandidatene til å identifisere farlige situasjoner og avverge samme tross vanskelige forhold. Most motor sjåfører lett bestå bukk videre til "feil av de andre" i bilen krasjer. Men, når de blir funnet skyldig, vil straffen drapet i form av tid, energi og penger. Defensiv kjøring kurs styrke kandidatene til å oppnå mestring ved å følge alminnelige regler som gjelder på veien og praksisen med visse prøvd og testet kjøreteknikker.
Defensive Driving Course komponenter:
Det er flere offentlige etater og private organisasjoner som tilbyr spesialitet kurs for å forbedre kjøreferdighetene. DDC eller defensiv Driving Course komponenter inkluderer:; bekreftelse på veien grunnleggende for sikker kjøring, Attitude dynamikk på veien, Professional tunge og lette motorkjøretøy kjøring, kjøring grunnleggende og avanserte instruksjoner for DDC instruktører; Bruk av sikkerhetsutstyr, Teknikker for høy Sikten håndheving, Utvikling av ferdigheter for å unngå kollisjoner og farene ved mobiltelefoner og bilkjøring, Utvikling av øyet skanning, fareidentifikasjon og risikostyring på veien, Dette er bare noen av de ulike defensive driving kurs komponenter. Kursene er designet og utført av profesjonelle. Kurset kulminerer med utstedelse av førerkort.
Defensive Driving Course segmenter:
Den defensive driving kurs er utformet for å omfatte separate treninger. Hvert av segmentene er teoribasert samt praktisk basert. I sistnevnte gjør instruktøren audio-visuelle læring via interaktive praksis. Den siste delen av den defensive driving kurset er basert applikasjon. Kurset kan gjennomføres innen ti timer eller kan vare gjennom to hele dager. Målet er å sikre at hver kandidat har lært om faktorer som fører til veien tap og måter og midler for å unngå samme. De ulike segmenter eller sesjoner i defensive driving kurs håndtere individuelt med viktigheten av riktig fokus og oppmerksomhet under kjøring, kunsten bremse eller undertrykke følelsene under kjøring, og identifisere ulike kjøreforhold. Det er interspersed segmenter som adresserer effekten av narkotikaavhengighet og alkohol avhengighet on roadworthiness og at gruppepress.
Den defensive driving kurs er utformet slik at potensielle sjåfører til å lære ferdigheter som gjør en forskjell for livet. Traffic School retningslinjene er implementert i henhold til kjennelsen statewide domstoler. The kurset fungerer mot achieving forbedret motorvei sikkerhet og upartisk håndheving av motorkjøretøy lover. Instruktører kjøreskolene er dedikert til churning ut bedre informert og mer kunnskapsrike drivere for tryggere veier. Den resulterende beherskelse av veien reglene og anvendelsen av de grunnleggende mekanikken i god kjøring bidrar til å forhindre Road Rage. Den godkjente kurs positivt utføre alle statlige krav.